Інструкція Элькара для схуднення - як приймати препарат

В останні роки великим попитом став користуватися препарат Елькар, який здатний надавати позитивний вплив на метаболічні процеси. Елькар для схуднення – як приймати цю біологічно активну добавку до їжі знають багато, оскільки її інструкція є дуже простий, але позбутися від зайвих кілограмів можна, тільки якщо поєднувати препарат і спорт. Весь секрет криється в механізмі дії БАДа.

Що таке Елькар

Перш ніж відповісти на питання про те, як пити Елькар для схуднення, необхідно дізнатися, що він собою являє. Елькар – це корекційна засіб, дія якого полягає в оптимізації метаболізму організму. В складі міститься хімічний аналог L-карнітину, який є амінокислотою, що доставляє молекули жирних кислот в мітохондрії для їх подальшого розщеплення. Регулярне застосування розчину сприяє посиленому розщепленню жирів. До аналогів відносяться:

  • Карнітон;
  • Карнифит;
  • Левокарнил;
  • Нефрокарнит;
  • Евалар.

Для чого приймають Елькар

Добавка разом з прийомом різноманітних вітамінних комплексів і регулярними фізичними навантаженнями сприяє зменшенню маси. Завдяки цьому можна ефективно схуднути, позбувшись від деякої товщини жирового прошарку без зайвого загального скидання ваги – в цьому і полягає відповідь на питання, для чого беруть Елькар. Сьогодні його виробництво, що здійснюється у формі жувальних таблеток, розчину в ампулах для внутрішньовенного використання та розчину для прийому всередину.

Елькар для схуднення

Правильне застосування препарату з дотриманням певного дозування допоможе скинути зайві кілограми і поліпшити рельєф тіла при постійних тренуваннях. Завдяки цьому Елькар може підійти і тим людям, які займаються бодібілдингом. Якщо використовувати Елькар для схуднення, то можна забути про строгих дієтах, але при цьому не слід переїдати, інакше потрібного результату добитися не вийде. Переваги полягають у:

  • підвищення апетиту з подальшою оптимізацією;
  • здібності поступово відновлювати лужний резерв крові;
  • нормалізації обміну речовин;
  • збільшення порогу стійкості до фізичних навантажень;
  • швидкому відновленні працездатності та сил;
  • поліпшення засвоєння їжі;
  • підвищення ферментативної активності.

Незважаючи на велику кількість плюсів, що ПОГАНО, як і будь-яке інше засіб, що застосовується для схуднення та зменшення прошарку жиру, має зворотною стороною. Препарат для корекції метаболічних процесів володіє таким істотним недоліком, як стимулювання апетиту, тому людям, котрі худнуть доведеться постійно проявляти силу волі для боротьби з почуттям голоду. Такий мінус може стати серйозною перешкодою.

Інструкція по застосуванню

Як приймати Елькар для схуднення – питання, яким задаються багато покупців, незалежно від того, вони набувають засіб в аптеці або інтернет-магазині з доставкою по пошті. Інструкція по застосуванню Элькара для схуднення передбачає уточнення дози у знаючого і грамотного фахівця. Безконтрольний прийом може викликати серйозні порушення обміну речовин і навіть призвести до гормонального збою.

Прийом засобу полягає в наступному: добавку необхідно застосовувати за 30 хвилин до прийому їжі. Разом з цим необхідно дотримуватися збалансованого харчування і постійно тренуватися, щоб вивільнена енергія повністю витрачалася. БАД у вигляді розчину перед прийомом обов'язково слід змішати з рідиною – Елькар призначають по 2 ч. л. 2 рази в день. Дітям препарат дають як добавку до солодкої їжі.

Протипоказання

Якщо ви вирішили вибрати Елькар, то перед застосуванням засобу обов'язково прийміть до уваги всі наявні протипоказання. Насамперед, препарат протипоказаний, якщо худне має індивідуальну нестерпність компонентів. Інше протипоказання Элькара полягає в тому, що його не можна застосовувати для схуднення разом із засобами, які містять гормони.

Побічні ефекти

Елькар відмінно поєднується з багатьма лікарськими засобами, але якщо їх буде занадто багато, то виникає великий ризик передозування певними компонентами. Вживання біологічно активної добавки може викликати ряд проблем. Краще всього заздалегідь проконсультуватися з досвідченим фахівцем. Побічними ефектами Элькара є:

  • діарея;
  • болі в шлунку;
  • алергія;
  • головні болі;
  • м'язова слабкість.

Ціна на Елькар

Перед тим як замовити ліки в Москві і Санкт-Петербурзі, вам належить дізнатися відповідь на питання, скільки коштує Елькар. Різниця в ціні продажу залежно від регіону і навіть аптеки в межах одного міста може бути істотною – де-то дорого, десь дешево. Для початку проведіть свого роду моніторинг цін. Щоб покупка виявилася вдалою в плані економії, ознайомтеся з таблицею:

Назва аптеки Москви (розчин 300мг/мл 50мл)

Вартість в рублях

Аптека Piluli.ru

443

'Благодійна аптека «Вікно допомоги»

396

Благодійна аптека «Вікно допомоги-2»

468

АдонисФарм

450

Биркенхоф

450

Відео: Елькар в спорті

Левокарнітин в спорті, д. м. н. С. А. Парастаєв

Відгуки

Олена, 32 рокиВідмінний засіб, що допомагає ефективно боротися із зайвою вагою. З його допомогою стала відчувати себе легше, а м'язи наповнилися силами. Вага при грамотному харчуванні і регулярних відвідинах фітнесу йде стабільно, єдине – часом турбує почуття голоду. Правда, вже звикла до цього, оскільки результати з Элькаром постійно радують!
Юлія 35 роківКоли вирішила схуднути і надати своєму тілу деяку рельєфність, почала активно відвідувати тренажерний зал, але належного ефекту від цього не отримала. Потім подруга порадила купити Елькар, який, як вона сказала, допоможе легше переносити фізичні навантаження. В результаті він дійсно допоміг, тому що м'язи стали менше хворіти, та і вага став трохи знижуватися.
Світлана, 28 роківЩоб дати поштовх і налаштувати організм на необхідний ритм на початковому етапі схуднення, почала приймати БАД, ціна якого здалася прийнятною. Але без фізичних вправ стала набирати вагу, т. к. мучило сильне почуття голоду. Завдяки зусиллю волі змогла змусити себе регулярно відвідувати спортзал, робити деякі вправи вдома і скорегувати своє харчування. Вага потихеньку став зменшуватися.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!