Штани для схуднення з ефектом сауни, відгуки

Чи є спосіб швидко розлучитися із зайвими кілограмами і розпрощатися з целюлітом? Низькокалорійне харчування, фізичні навантаження, масаж, креми – все це правильний підхід. Існує ще один засіб, який допомагає швидше наблизитися до мети. Штани для схуднення з ефектом сауни стали корисним доповненням програми схуднення. Одяг допоможе коригувати проблемні зони і позбавлятися від «апельсинової кірки» на стегнах. Якими ж особливими властивостями наділені термоштани для схуднення, і чи всім вони підходять?

Принцип дії штанів з ефектом сауни

Штучне підвищення температури або парниковий ефект – ось чим відрізняються антицелюлітні штани від звичайного одягу. Дія штанів для схуднення з ефектом сауни допомагає пом'якшувати жирові відкладення і боротися із зайвою вагою в будь времягода:

  1. Спеціальний матеріал з сітчастою структурою – неопрен – є основою, одночасно забезпечує мікромасаж і вільний доступ кисню.
  2. Неопреновий шар обов'язково доповнює бавовна. Натуральний матеріал вбирає вологу і не викликає подразнень.
  3. Зовні бриджі-сауна для схуднення робиться з нейлону або лайкри.

Як правильно вибрати і носити штани для схуднення

Допомогти швидко скинути пару-трійку кілограмів, не вдаючись до посилених фізичних навантажень, покликана будь-який одяг для схуднення. Як і пояс Torneo, штани з ефектом сауни продемонструють свої корисні властивості при умові, що розмір підібраний точно. Така одяг для схуднення не повинна бути просторою або надто щільно прилягати. Максимальний ефект досягається, коли штани обтягують ноги, як друга шкіра. На спортивні заняття краще під низ одягати х/б або термобілизна. Не рекомендується носити штани для схуднення цілодобово – краще носити їх тільки під час тренувань.

Огляд термоштанов з ефектом сауни відомих виробників

  • Штани тайванської компанії «Vulkan» (Вулкан) допоможуть удосконалювати фігуру жінкам і чоловікам. Колекцію одягу з термоэффектом представляє серія з моделями, створеними на основі матеріалів останнього покоління. Багатошарові штани мають микромассажный ефект або відрізняються тим, що забезпечують хорошу циркуляцію повітря.
  • Штани для схуднення з термоэффектом «ARTEMIS» (Артеміди) відрізняються високою якістю і довгим терміном служби. Необхідний тепловий вплив досягається завдяки неопренової тканини. Для практичності моделі доповнює застібка-блискавка. Продукція ще одного тайванської компанії допомагає на третину збільшити ефективність спортивних занять, а це сприяє швидкому формуванню стрункої фігури. Разом із зайвими кілограмами антицелюлітні штани «Артеміс» вирішать проблему «апельсинової кірки»: шкіра знову стане пружною, гладкою і підтягнутою.
  • Одяг для схуднення французького бренду Gezanne (Жезанн) – це колекція білизни для відновлення тонусу шкіри, боротьби з жировими відкладів і проблемними зонами. Тришарові штани, бриджі з ефектом сауни комфортно прилягають до тіла завдяки внутрішньому бавовняному шару. Зовні білизна Жезанн виглядає привабливо і не деформується за рахунок лайкри. Середній шар являє собою унікальну дихаючу прошарок з неопрену, який створює ефект сауни і не обмежує доступ кисню до шкіри.

Протипоказання до використання

При всіх своїх унікальних характеристиках бриджі-сауна для схуднення мають ряд протипоказань. Деякі рекомендації – такі, як консультація з лікарем при хронічних судинних захворюваннях або гінекологічних, – не варто ігнорувати. Важливо не завдати шкоди здоров'ю замість очікуваної користі:

  1. дотримуючись інструкції, пам'ятайте, що носяться штани або шорти-сауна для схуднення не весь день;
  2. необхідно випивати велику кількість рідини, щоб уникнути зневоднення;
  3. вагітним жінкам подумати про покупку штанів для схуднення з ефектом сауни є сенс тільки після пологів.

Дізнайтеся, як правильно вибрати шорти для схуднення.

Відгуки про результати

Марина, 34 рокиПроблема зайвих кілограмів після третіх пологів була для мене серйозною. Поки годувала грудьми, було не до дієти. Про похід у спортзал тільки мріяти. Шукала зручний варіант, дізналася, що ефект дають штани для схуднення. Купила Артеміс, серія від целюліту. Одягала на прогулянку і ввечері вдома. Мені допомогло, через місяць пострункішала, стегна зменшилися в обсязі, я задоволена.
Валерія, 26 роківВирішила поповнити свій спортивний гардероб корисною річчю. За хорошою знижкою вдалося обзавестися білизною Gezanne, особливо сподобалися бриджі. Дуже зручні і виглядають добре, хоча на перший погляд як гумові. Чула про турбо-ефект схуднення, тут нічого сказати не можу. Мені подобається, що після тренувань шкіра стає гладкою, точно як після сауни.
Олеся, 29 роківКоли купила штани для схуднення, то була здивована на вид виглядали як звичайні. Два тижні носила кожен день, і не тільки під час йоги. Перед тим як зайнятися домашніми справами, натирала тіло кремом для схуднення, зверху штани і ось так досягала мети. Одне іншому не заважало, а результат не змусив себе чекати: мінус 5 кг, зник целюліт, ноги стали стрункішими.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!