Що робити, щоб схудли руки і плечі

Кожна дівчина прагне бути стрункою, щоб показуватися на людях у відкритих нарядах і підкорювати серця чоловіків своєю зовнішністю. На превеликий жаль, далеко не кожній дамі природа подарувала ідеальні форми. Багато з них змушені ламати голову над тим, як схуднути в руках і на плечах. У цьому немає великої проблеми. Правильне, здорове харчування в поєднанні з легкими фізичними вправами і простими процедурами забезпечить бажаний результат протягом декількох тижнів. Прикладіть максимум зусиль, і неодмінно зможете скинути зайві кілограми!

Що робити щоб схудли руки і плечі

Відповісти на дане питання в парі слів неможливо. Людський організм являє собою дуже складний механізм, що складається з безлічі органів і систем. Корекція обсягів в руках і плечах вимагає комплексного підходу. Щоб зайвий жир йшов, потрібно створити для цього всі умови. В подальших розділах цієї статті містяться конкретні відомості про те, як прибрати жир з плечей і рук. Ознайомтеся з ними, прийміть до відома цінні рекомендації, а потім приступайте до боротьби з ненависними зайвими кілограмами!

Дотримання дієти і режиму харчування

Вислів «Ти – те, що ти їси» відображає суть здорового харчування як не можна краще. Щоб зменшити обсяг зайвого жиру, ви повинні контролювати кількість/якість їжі. Складіть для себе суворе дієтичне меню на тиждень і неухильно дотримуйтеся його. Плануйте режим харчування так, щоб протягом дня було близько 5-6 прийомів їжі малого обсягу. Вам потрібно прибрати з раціону всі без винятку шкідливі продукти, а також забути про переїданні. Лише в цьому випадку вдасться позбавитися від злощасних зайвих сантиметрів і привести в порядок своє тіло.

Фізичні навантаження

Жир – це запас енергії, який передбачається організмом «на чорний день». Щоб прибрати його, доведеться потрудитися. Фізичні навантаження підтягують тіло, сприяють спалюванню зайвих калорій. Запишіться в спортивний зал, почніть робити зарядку вранці, і через кілька тижнів помітите відчутні зміни. Поставте своєю метою зміцнити м'язи. Щоб заняття не проходили даремно, попросіть тренера пояснити, які вправи потрібно робити, щоб схуднути.

Масаж або обгортання

Приємна процедура масажу розслабляє м'язи, має оздоровчу дію і допомагає скидати зайві калорії. Розминаючи руками плечі, ви підсилите кровообіг в організмі. За рахунок цього активується метаболізм, який потягне за собою зростання потреб тканин. Для їх задоволення організм направить частину наявного в запасі жиру. Складно повірити, але за умови здорового харчування і правильного підходу до спортивних занять, процедури масажу прискорюють процес схуднення плечей і рук на 25-30%.

Обговорюючи питання про те, як зменшити руки вище ліктя, не можна забувати про обгортанні. Ці процедури також спрямовані на посилення кровообігу в організмі. Сучасні жінки худнуть цілком продуктивно використовують для обгортання рук і плечей водорості, шоколад, гірчицю, ефірні масла. За умови чіткого дотримання правил проведення процедури забезпечується приголомшливий ефект схуднення в плечах.

Ефективні вправи для схуднення рук, плечей і спини

Спортивні заняття допоможуть зміцнити організм, наростити м'язову масу і, що найголовніше, скинути зайвий жир. Якщо ви зробите акцент на правильному харчуванні, але не будете приділяти увагу фізичним вправам, шкіра на схудлих плечах може обвиснути, а адже цього жінки бояться не менше, ніж повноти. Щоб уникнути цього, по 20-25 хвилин в день займайтеся спортом. Проявіть наполегливість, і дуже скоро станете щасливою власницею стрункою, підтягнутою фігури. Нижче описані найбільш дієві вправи для гарних рук і плечей:

  1. Вправа з табуретом. Займіть вихідне положення: стоячи спиною до табурету, облокотитесь на кути руками. Тримайте кисті в звичайному положенні. Зімкніть пальці, тримайте коліна разом. Спираючись на долоні, повільно опустіться вниз, майже до самої підлоги. На пару миттєвостей замріть в такому положенні, а потім, напружуючи біцепси, поверніться до вихідної позиції. Повторюйте описане вправу по 13 разів вранці і ввечері.
  2. Підйом рук за спиною. Для виконання наступного вправи вам знадобиться рушник. Розставивши ноги на ширині 40 см, злегка зігніть коліна, подайтесь корпусом вперед. Візьміть в руки рушник і натягніть його так, щоб у м'язах відчувалося напруження. Плавно подымайте руки вгору, потім опускайте вниз. Ця вправа ефективно спалює зайвий жир, тренує передпліччя, зміцнює біцепси. Освоївши підйоми за спиною, ви зрозумієте, як швидко схуднути в руках і на плечах. Повторюйте вправу тричі на день, по 16 разів, і дуже скоро помітите результат: зайвий жир відступить.
  3. Віджимання під кутом. Ще одне надзвичайно дієва вправа для тих, хто не знає, як прибрати до рук жир. Для нього вам знову знадобиться стілець. Займіть упор лежачи, тримаючи долоні на ширині плечей. Зіпріться шкарпетками стоп на стілець. Тримайте тіло в рівному положенні і починайте повільно віджиматися. Опускаючись вниз, намагайтеся злегка торкатися грудьми підлоги. Щоб ефективність вправи не знижувалася, тримайте рівно поперек, не прогинайтеся.
  4. Вправа з гантелями. Вправа для опрацювання груп м'язів рук, грудей і рук з метою спалювання зайвого жиру. Візьміть гантелі, і, напружуючи плечі, підніміть їх перед собою на рівні сонячного сплетіння, тримаючи лікті злегка зігнутими. На кілька митей замріть в такому положенні, а потім розведіть руки в різні сторони. Знову витримайте невелику паузу і поверніться до вихідного положення. При щоденному виконанні описане вправа забезпечить рівномірне схуднення рук і плечей. На кожному підході повторюйте по 17 разів.
  5. Млин. Стоячи прямо, розставте ноги на ширині плечей. По черзі обертайте руками по колу, напружуючи плечі. Праву підніміть вгору (через спину), а ліву опустіть вниз, потім навпаки. Щоб прискорити процес позбавлення від зайвого жиру, ускладните вправу – озбройтеся гантелями. Додаткове навантаження на м'язи плечей допоможе швидше схуднути.

Відео: комплекс вправ для схуднення

Переглянувши відеозаписи прикріплені, ви дізнаєтеся, як можна схуднути в руках і плечах, виконуючи прості фізичні вправи в домашніх умовах. Досвідчені фахівці в області фитнеса розкажуть, як позбавитися від товстих рук, не завдаючи шкоди організму. Прислухайтеся до цінних рекомендацій, щоб назавжди забути про наболілої теми зайвої ваги!

З гантелями

ТРЕНУВАННЯ ДЛЯ СХУДНЕННЯ-3 РУКИ

Без гантелей

Вправи для рук (без гантелей)

З еластичною стрічкою

Вправи для схуднення рук з еластичною стрічкою.

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!