Рецепти з медом для схуднення

Зайва вага зашкалює, і ви не знаєте, що з цим робити? Строгі дієти дають тимчасовий ефект, який ніяк не вдається закріпити? Використовуючи мед для схуднення, ви зможете природним шляхом скинути кілька зайвих кілограмів! Ніяких проблем з органами ШКТ і голодні непритомності. Все, що вам потрібно навчитися правильно застосовувати бджолиний продукт для боротьби із зайвими кілограмами. Візьміть на озброєння старовинні народні рецепти, і зможете стати щасливою власницею чудової фігури без краплі зайвого жиру! Якщо вам це цікаво, беріть ручку і записуйте.

Можна їсти мед при схудненні

Це питання виникне одним з перших, оскільки не всі вважають мед дієтичним продуктом. Тим не менш, згідно з результатами наукових досліджень, проведених у 2012 році, люди, що вживають натуральний бджолиний продукт, худнуть набагато швидше. Ні, це не означає, що всі борються із зайвою вагою ласуни можуть поїдати його ложками. Добова доза для дорослої людини становить 60-70 грам, і її треба дотримуватися. Цієї кількості буде достатньо, щоб запустити в організмі ряд процесів, що сприяють схудненню. Корисні властивості бджолиного продукту забезпечують:

  • нормалізацію функцій ШКТ;
  • очищення організму від накопичених токсичних речовин;
  • поліпшення викиду жовчі, сприяє утилізації жиру;
  • підвищення стресостійкості;
  • насичення організму вуглеводами;
  • зняття тяги до солодкого.

Крім норми денного обсягу існують і інші обмеження на вживання цього продукту в цілях боротьби із зайвою вагою. Деяким людям цей продукт просто протипоказаний. Лікарі-дієтологи можуть з упевненістю сказати, кому взагалі не варто його є:

  • діабетикам;
  • вагітним і годуючим груддю;
  • алергікам;
  • людям, страждаючим гастритом, панкреатитом.

Якщо у вас немає проблем, перерахованих у цьому списку – сміливо використовуйте мед для боротьби із зайвою вагою. Головне – вибирати натуральний продукт без хімічних добавок. В іншому випадку результат ваших старань буде неможливо передбачити. Пийте мед на ніч для схуднення. Випиваючи склянку води з чайною ложкою бджолиного продукту, ви будете втрачати вагу під час сну! Протягом дня використовуйте його замість цукру для схуднення. Замінивши шкідливий продукт корисним, ви досягнете нормалізації роботи органів ШКТ, очистіть організм від токсинів і скинете кілька зайвих кілограмів.

Застосування меду для схуднення

Переходячи від загальних слів до конкретних рекомендацій, потрібно засвоїти головне, що мед не може бути головним інструментом для боротьби із зайвими кілограмами. Він лише допоможе навести порядок в організмі, щоб підвищити ефективність дієтичного харчування і спортивних занять. Рецепти, з якими ви зараз ознайомитесь, потрібно використовувати правильно, і тоді бажаний ефект не змусить себе довго чекати!

Медова вода

Корисні властивості продукту проявлять себе, навіть якщо ви просто змішати його з водою і вип'єте. Для отримання більш відчутного результату повинні використовуватися перевірені старовинні рецепти. Додаючи до медовій воді спеціальні компоненти, що ви будете спостерігати помітне поліпшення самопочуття, зниження стомлюваності і поступове зниження ваги.

Кориця з медом

Регулярно приймаючи суміш меду і кориці, ви зможете позбутися від зайвих кілограмів, навіть якщо ваша вага обчислюється тризначними цифрами. Щоб приготувати цей зігріваючий душу і тіло напій, вам потрібно:

  • кориця – 4 г;
  • мед бджолиний – 25 г;
  • окріп -250 мл;

Процес приготування:

1.Залийте окропом корицю.

2.Дайте настоятися не менше чверті години.

3.Додайте мед, ретельно перемішайте.

Приготування цього напою не віднімає ні грошей, ні часу. Крім того, медова вода натщесерце для схуднення корисна настільки, що навіть уявити складно. Вживайте цей напій щодня, і через кілька тижнів зрозумієте, що настав час придбати пару-трійку штучок на розмір менше. Людям, яким не потрібно худнути, цей напій допоможе не товстіти, що теж дуже важливо!

З імбиром та лимоном

Простий прославився рецепт, який врятував від проблем зайвої ваги сотню тисяч жінок. Кориця – звична для кожного з нас спеція, яка в повній мірі розкриває всі корисні властивості меду. Цей тандем благотворно впливає на мікрофлору кишечника і сприяє нормалізації обмінних процесів в організмі. Щоб приготувати корисний напій для очищення і схуднення, вам потрібно наступне:

  • бджолиний мед – 35 г;
  • корінь імбиру (мелений) – 7 г;
  • лимон – 25 г;
  • вода – 200 мл

Процес приготування:

1.У ємність з кип'яченою водою, додайте мед і лимон.

2.Додайте мелений імбир.

3.Ретельно перемішайте, залиште на 5 хвилин.

4.Отримане кількість напою (близько 250 мл) розділіть на 3 рівні частини, випийте протягом дня з інтервалами близько 6 годин.

Сир з медом

Готуйте легке солодке блюдо щоранку і не будете знати проблем із зайвою вагою. Легкозасвоюваний тандем цих продуктів налагодить процес травлення, зміцнює імунну систему, наситить організм корисними речовинами і допоможе спалити зайвий жир. Крім того, систематично вживаючи медово-сирне блюдо, ви зможете забути про проблеми зі сном. Почуття втоми відійде в минуле. За рахунок цього підвищиться стресостійкість, що також сприятливо вплине на процес травлення. Щоб приготувати цю страву, вам потрібно:

  • свіжий розсипчастий сир – 450 г;
  • молоко коров'яче – 250 мл;
  • мед – 80-90 р.

Процес приготування:

1.Помістіть сир у велику ємність, влийте 150 мл молока, ретельно перемішайте.

2.Додайте мед.

3.Вилийте решту 100 мл меду і знову перемішайте.

Отриманого об'єму вистачить на 3-4 порції. Їжте з сиром в якості сніданку або десерт після обіду або вечері. Для різноманітності можна використовувати цю суміш в якості начинки для млинців. Сир, як і молоко, швидко засвоюється, насичуючи організм кальцієм і білками. Почніть систематично займатися спортом, і не помітите, як на місці жиру зросте міцна мускулатура!

Зелений чай з медом

Відмінний засіб для профілактики серцево-судинних захворювань, атеросклерозу, гіпертонії і дисбактеріозу. Крім того, цей напій сприяє очищенню організму, нормалізації функцій органів ШКТ і спалюванню зайвого жиру. Щоб скинути вагу, вживаючи зелений чай, потрібно навчитися правильно його готувати. Для однієї порції напою буде потрібно наступне:

  • чай зелений крупнолистовий – 2-3 г;
  • гаряча вода (майже окріп) – 200 мл;
  • мед бджолиний – 15 р.

Рецепт приготування:

1.Заваріть чай у великій гуртку.

2.Накрийте блюдцем і дайте настоятися не менше чверті години.

3.Додайте мед, ретельно перемішайте.

4.Пийте теплий напій вранці замість кави. Він буде надавати бадьорості і знижувати апетит.

Медова дієта

Схуднення з медом – це цілком реально, особливо, якщо дотримуватися спеціальної дієти. Фахівці рекомендують жорстку 6-денну дієту, на якій можливо скинути до 3 кілограмів зайвої ваги. Для людини, який звик щільно їсти, ця схема живлення буде нелегким випробуванням, проте кінцевий результат вартий зусиль. Якщо для вас це актуально, запишіть для себе приклад медової дієти:

День

Сніданок

Обід

Вечеря

1

Знежирене молоко – 200 мл

Мед бджолиний – 15 г

Знежирений сир – 100 г

Мед бджолиний – 10 г

Варена морква – 2 шт

Медова вода з корицею – 150 мл

2

Мед – 20 г

Сметана (15-20%) – 70-80 г

Молоко – 400 мл

Мед – 10 г

Терта морква – 150 г

Мед – 10 г

Нежирний кефір – 200 мл

3

Мед – 15 г

Натерта свіжа буряк – 150 г

Медовий зелений чай – 150 мл

Йогурт/ряжанка – 200 мл

Салат з томатів

Сметана (15-20%) – 50 г

4

Мед – 10 г

Грейпфрут

Дієтичний сир – 150 г

Медова вода з лимоном – 150 мл

Мед – 25 г

Терті яблука – 2 шт

Молоко – 200 мл

5

Медова вода з імбиром – 150 мл

Вершки – 150 мл

Салат з болгарського перцю

Натерта варена буряк – 160-180 г

6

Відварна морква

Помідор

Йогурт

Мед – 25 г

Томатний/морквяний сік – 450 мл

Відео:

Відеозапис, яку ви знайдете нижче, докладно розповідає про позбавлення від зайвої ваги за допомогою натурального бджолиного продукту. Переглянувши цей ролик, ви дізнаєтеся про декілька нових медових рецептах і зможете самостійно скласти план харчування для схуднення. Використовуйте рекомендації фахівців, щоб впоратися з проблемою ожиріння природним шляхом!

Мед і кориця. Рецепт для схуднення та зміцнення здоров'я.

Відгуки

Віолетта, 25 роківМедова вода з корицею допомогла мені зафіксувати результат суворої двотижневої дієти. До цього я кілька разів випробовувала на собі дуже жорсткі програми харчування, скидала 6-7 кг зайвої ваги, але після цього дуже швидко набирала. Живіт виростав на очах, хоча я ніколи не переїдала. Зараз п'ю медову воду і не знаю проблем!
Аліна, 27 роківДва місяці тому намагалася впоратися із зайвою вагою, використовуючи яблучний оцет і часник, але безрезультатно. Співробітниця з сусіднього офісу порадила медову дієту і сказала, що на ній скинула 7 кг Я спочатку не повірила. Почала дізнаватися, допомагає мед схуднути. З'ясувала багато цікавого. Зрозуміла, що це може спрацювати. Села на шестиденний дієту і сама не помітила, як втратила 2,5 кг.
Марія 29 роківЗ-за гормональних збоїв та інтенсивного лікування я почала гладшати. За три місяці набрала 16 кг! Чоловік перестав дивитися в мою сторону, весь одяг стала мала. Загалом, жах. Мама розповіла про медовий раціоні, який коли-то їй допоміг. Склала для себе схему на два тижні і почала займатися спортом. Результат перевершив всі очікування! На 14-й день ваги показали зниження ваги на 7,5 кг!
Валерія, 35 роківКоли народила третю дитину, моя фігура стала просто жахливою. Лікарі сказали, що не можна різко худнути, тому що організм може не витримати. Довелося шукати альтернативу жорсткого дієтичного харчування. На очі попалися рецепти медових напоїв. П'ю їх кожен день протягом трьох тижнів і наголошую помітне поліпшення самопочуття. За цей час втратила 9 кг!
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!