Худнемо за тиждень - етапи дієти. Харчування на тиждень і відгуки тих, хто худне на дієті Бородіної

Більше 80% дівчат по всьому світу стикаються з проблемою зайвої ваги, маючи невелике або значне відхилення від норми. Причини появи ненависних кілограмів бувають різні – неправильне і нерегулярне вживання їжі, відсутність спорту, малорухлива сидяча робота, стреси, період після вагітності. Для дівчат, які хочуть схуднути без шкоди для здоров'я, очистити організм, закріпити результат, створена програма «Худнемо за тиждень». Продукція Леовит розроблена професійними дієтологами, щоб забезпечити організм необхідними речовинами під час процесу схуднення.

Система харчування «Худнемо за тиждень» від Ксенії Бородіної

Програма для схуднення, рекламована Ксенією Бородіної, отримала велике поширення. Величезний плюс цього комплексу полягає в тому, що худеющей дівчині майже не доводиться готувати самостійно, зважувати продукти і підраховувати вміст калорій – все зроблено заздалегідь, розфасована по зручним герметичним пакетах і розподілене за часом. Низькокалорійні продукти, які є основою системи живлення, вживаються маленькими порціями, що дозволяє не тільки худнути, але й звикати трапезувати їжею в невеликих кількостях.

Важливо розуміти, що добове споживання калорій під час дотримання цього режиму не буде перевищувати 500, тому укладачі програми радять додатково готувати деякі продукти до основних страв «скриньок» (наборів для схуднення). Приготування продуктів (трохи відвареного м'яса, яєць та ін. в залежності від типу меню) дозволить підвищити денний енергетичний рівень до 1000 ккал. Перед початком дієтичного курсу харчування для втрати ваги слід обов'язково проконсультуватися з лікарем-терапевтом, щоб уникнути небажаних наслідків.

Етап 1 – Очищення організму

Дієтологи, розробили продукцію для компанії Леовит, радять почати з першого етапу схуднення за тиждень – очищувального. Пропускати його не слід, бо перед спалюванням ваги важливо позбутися від шкідливих речовин, токсинів, які довгий час накопичувалися в організмі. Очисний процес почнеться з кишечника, тому у багатьох дівчат перші дні можуть спостерігатися прискорені позиви до дефекації. Потім нормалізується робота печінки за рахунок зменшення рівня холестерину. Підсумком стане значне очищення організму, як наслідок – поліпшення стану шкіри.

Всі «скриньки» з являють собою п'ятиденний курс харчування на кожен день, решта два дні потрібно споживати їжу з рослинними компонентами і білковими. Якщо після закінчення курсу ви не відчули серйозних змін або нестрого дотримувалися етап очищення, слід повторити програму ще раз перед початком зниження ваги. Бажано робити перерву під час використання системи «Худнемо за тиждень» сім–чотирнадцять днів. При паузі між курсами є необхідно дробовими порціями здорової їжі 5-6 разів за день. Сприяє очищенню беззондовый тюбаж, дивіться фото:

Етап 2 – Зниження ваги

Якщо очисний етап пройшов успішно, можна приступати до наступного кроку програми – зниження ваги і стрімкого схуднення. У цьому випадку дівчині пропонується вибрати з чотирьох видів меню, що містять різні страви: це традиційна російська кухня, набір різноманітних основних страв, середземноморський комплекс з трапезами європейських країн і нестроге вегетаріанське меню. Під час цього етапу, завдяки жиросжигающие елементами «скриньки», вийде ефективно худнути, позбавляючись від зайвої ваги. Дивіться відео з результатами схуднення на середземноморському меню:

Дієти, підтверджені наукою. Середземноморська дієта

Етап 3 – Стабілізація ваги

Третій етап передбачає перехід від п'ятиденних меню першого і другого кроку «Худнемо за тиждень» до здорового збалансованого харчування з періодичним використанням продукції фірми Леовит в раціоні. Після очищення й зниження ваги дієтологи радять їсти 5-6 разів за день, віддаючи перевагу корисним продуктам. Відмовитися від смаженого, солодкого, солоного. Добре поєднувати вживання здорових продуктів з фітнесом, фізичними вправами. Якщо ж худне на третьому етапі став жертвою застілля, допоможе скинути збільшений вага «Експрес-дієта» Леовит:

Що входить в програму харчування «головне меню» на 5 днів?

«Головне меню» програми для втрати ваги було створено, враховуючи переваги покупців продукції. Це різноманітний раціон на тиждень з улюбленими стравами: туди входить п'ять видів супів (місо-суп, курячий, гороховий, борщ, суп-пюре), п'ять основних варіантів страв (гречана каша, макарони, картопля, локшина, рис), напої (кава, чай, компот, кисіль). «Худнемо за тиждень» надає точний режим споживання їжі для схуднення, дивіться фото:

Огляд інших продуктів харчування системи «Худнемо за тиждень»

Крім популярних «валізок» зі стравами швидкого приготування, дієтологи компанії Леовит розробили інші продукти щоденного раціону харчування на тиждень, допомагають позбавитися від зайвої ваги і прищепити собі нові харчові звички. Це різноманітні напої: жиросжигающие кава, чай, що очищає кисіль, компот. Також існують комплекси для зниження ваги на термін менше п'яти днів – розвантажувальні дні від «Худнемо за тиждень», триденна дієта та інші. А якщо сильно хочеться шматочок солодкого шоколаду, на допомогу приходять смачні десерти – батончики для підтримки і зниження ваги.

Напої

Важлива умова при схудненні – не випробовувати почуття голоду, з завданням зниження апетиту чудово справляються напої «Худнемо за тиждень». Вони низькокалорійні, містять корисні вітаміни, що сприяють активізації процесу травлення, легко засвоюються організмом. Різноманітні смачні напої можуть вживатися після їди або в якості перекусів, стануть приємним доповненням здорового харчування для втрати зайвої ваги.

Кава – жиросжигающие комплекс Капучіно

Напій Капучіно від компанії Леовит містить натуральну каву, ароматні прянощі, вітамін С. Він сприяє прискоренню обміну речовин, підвищує настрій, вгамовує почуття голоду, виводить токсичні речовини з організму. Крім цього, напій містить L-карнітин, бромелайн та інші компоненти, які активно беруть участь в процесі схуднення.

Зелений чай Похудин від Леовит

Зелений чай, включений у режим харчування, корисний сам по собі, але «Похудин» крім сухого листя містить інші діючі компоненти, що сприяють схудненню і очищенню організму: це корінь мучниці, вітамін С, листя сени, інулін. Такий продукт може володіти невеликим сечогінною й проносною дією, тому не варто збільшувати допустиму дозу, зазначену в інструкції до засобу від втрати ваги.

Чай зелений Очищаючий

Зелений чай від програми харчування «Худнемо за тиждень» був розроблений, щоб виконувати відразу кілька функцій: надавати очищаючу дію, покращувати настрій, знижувати сильний апетит, сприяти підвищенню імунітету. Завдяки додаванню очищаючого чаю до раціону харчування, вийде прискорити обмінні процеси, поліпшити стан шкіри, значно знизити вагу і поступово худнути.

Десерти

Багато дівчат відмовляються від строгих низькокалорійних дієт з-за того, що повністю доводиться виключати солодке, дотримуючись режим вживання правильних продуктів. Компанія Леовит розробила кілька десертів, які допомагають худнути за тиждень, не позбавляючи радості споживання солодких продуктів. Смачні, корисні батончики допомагають залишатися стрункою, покращують обмін речовин, що не містять фарбників і зовсім не заважають здорового режиму харчування, сприяючи втрати ваги.

Батончик фруктовий жиросжигающие

Фруктові батончики, які допомагають худнути за тиждень, можуть містити яблуко або чорницю. Крім смачних, корисних фруктів до складу таких продуктів харчування входять насіння льону, лютеїн, злакові продукти (рис, кукурудза), фенхель, пшеничні пластівці та ін. Батончик здатний підтримати енергетичний баланс, він стане відмінним варіантом для перекушування між основними прийомами їжі.

Слім-мюслі

Слім-мюслі – це ідеальний продукт харчування для ситного сніданку, що містить мінімальну кількість калорій - 200. Дієтологи Леовит радять вживати мюслі вранці або замість першого обідньої страви. Продукт містить велику кількість вітамінів групи В, А, в складі також є жиросжигающие L-карнітин, пиколинат хрому, екстракт гарцинії камбоджійської, що допомагають ефективно худнути.

Кисіль Очищаючий

Очищаючий продукт харчування включає в себе безліч корисних компонентів: яблука, барбарис, зелений чай, буряк, селеру, лавровий лист, коріандр. Готується кисіль для втрати ваги просто: потрібно лише залити дві столові ложки порошку киплячою водою в кількості 200 мл, перед вживанням почекати дві хвилини. Щоб худнути, приймати цей смачний напій потрібно натщесерце або замість основних прийомів їжі – обіду або вечері.

Відгуки лікарів про безпеку даних методів схуднення

Тетяна, 32года:«У більшості людей розвинений гастрит в тій чи іншій мірі, тому безпеку цих продуктів харчування для схуднення за тиждень сумнівна без попередніх аналізів».
Інна, 40 років:«Здорові жінки можуть користуватися цими методами спокійно, але худнути таким способом краще рідко, не надто захоплюючись їжею швидкого приготування».
Микола, 35років:«Як фахівець, раджу провести обстеження ШКТ перед тим, як худнути і початком такого харчування, інакше програма не прискорить обмін речовин, а лише погіршить його роботу».
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!