Спідниці для повних жінок: модні фасони

Не рідкість, коли пишнотілі пані вагаються з вибором наряду і часто прагнуть приховувати фігуру під безформною одягом. Разом з тим, не варто думати, що повнота – це привід для відмови від такої незамінної деталі гардеробу для жінок, як спідниця. Тим більше, що пропонуються сьогодні моделі спідниць для повних рясніють розмаїттям. Цей правильно підібраний елемент здатний творити дива з силуетом. Він здатний візуально подовжуючи фігуру, показати жіночі форми у вигідному світлі.

Як вибрати спідницю повній жінці

Жіночний предмет гардероба представлений дизайнерами в цікавому різноманітті, дозволяючи підібрати варіант для будь-якого випадку, враховуючи особливості фігури. Варто оцінити власні плюси і мінуси, тоді придбати ідеальну модель буде легко. У правильному фасоні, як пухкенькі молоді дівчата, так і повні старші жінки будуть виглядати стильно, а забарвлення і крій додадуть їм неповторну індивідуальність.

Поширеною помилкою вибору є фасони, збільшують стегна, тому, щоб уникнути невдалої покупки, дотримуйтеся таких загальних рекомендацій щодо придбання спідниці для повних дівчат:

  • Необхідно уникати громіздких варіантів, перетворюють силует в кульку. Так, для грушоподібного фігури відповідним фасоном буде спідниця-олівець. При об'ємних стегнах цей варіант зробить силует привабливим, зовні зменшивши повноту. Вдалим буде вибір прямого крою.
  • Власницям типу фігури «перевернутий трикутник» краще носити розкльошені моделі, а від спідниці-олівець правильніше відмовитися.
  • При силует «пісочний годинник» можна підбирати будь-які фасони .
  • Повним жінкам з прямокутним статурою краще відмовитися від моделей, обтягуючих або на резинці, а талію визначити можна, застосувавши декоративний ремінець.
  • Жінкам статури типу «яблуко» підійдуть варіанти, що розширюються до низу, і спідниця-олівець у поєднанні з тунікою, що прикриває талію.
  • Повним жінкам слід відмовитися від товстих і щільних фактурних матеріалів, тканин з паєтками, люрексом, об'ємного декорування (накладних кишень, воланів, декоративних поясів) і великих малюнків на лінії талії.
  • Приховує повноту і недоліки асиметрія в моделях, відволікаючи увагу від проблемних зон і створюючи оригінальний образ.
  • Вибираючи довжину, необхідно врахувати, що моделі в підлогу і до коліна виграшно виглядають на худеньких, повним ж вони ще більше збільшують стегна, а від відвертих міні жінкам великих розмірів коштує зовсім забути.

Моделі спідниць для жінок з виступаючим животом

Знаючи певні хитрощі, можна складати комплекти одягу так, щоб цей округлий недолік був прихований, і спідниці для повних жінок з виступаючим животом послужать при цьому відмінною базою для формування всього гардеробу. Вибирайте моделі з такими деталями:

  • завищена талія;
  • довжина «максі»;
  • широкий пояс;
  • складки по довжині (рік, рюші);
  • баска на талії;
  • тканина темного кольору в одному відтінку або з дрібним малюнком в клітку, вертикальну смужку).

Оптимальною буде довжина трохи нижче коліна, розкльошений силует зрівняє пропорції, а додаток у вигляді блузону, сорочки з напуском задрапують живіт. При невеликому бюсті верх в одязі повинен бути світлих тонів, а низ – темних. Для великих грудей потрібні темні відтінки або горизонтальні смужки, квіткові принти у поєднанні з однотонним світлим низом.

Фасони спідниць для широких стегон

При об'ємних стегнах можна сміливо вибирати моделі прямі і розширюються до низу. Модель «сонце» повинна бути з м'якого матеріалу, довжиною до середини коліна – для невисоких дівчат, і до щиколотки – при більш високому зростанні. Силует «трапеція» рекомендується з щільних тканин. При прямому фасоні талія підкреслюється широким ременем, довжина повинна бути близько коліна, а тканина вибирається з щільного матеріалу.

Для повних ніг

Тим, хто прагне сховати повні ніжки, підійдуть моделі в підлогу, прямого силуету і трохи звужені фасони нижче коліна. Для високих повних дівчат хорошим варіантом буде спідниця-брюки з легких матеріалів темних відтінків, а плісировки і великих принтів краще уникати. Моделі, які відкривають ноги, потрібно вибирати в одному тоні з верхньої деталлю одягу і поєднувати з туфлями на підборах – це візуально стрункішою ноги. Необхідно уникати колготок в сітку, з малюнком, з світлої вовни. Для зими підійдуть чорні колготки трикотажні.

З повною груддю

Модниць з статурою «перевернутий трикутник» відрізняють розкішний, пишний бюст і широкі плечі. Для формування зовнішнього балансу в пропорціях таким леді доведеться відмовитися від спідниці-олівець і почати носити розкльошені фасони довжиною міді або до коліна. Виграшно носити одяг строкатих забарвлень, особливо в чорно-білих тонах. Якщо у жінки повний, пишний бюст, будь строкаті мотиви у вигляді яскравих смужок, клітини, геометричних малюнків стануть паличкою-виручалочкою.

Модні спідниці для повних жінок

Незалежно від статури, жінка хоче бути модною і витонченою. Пышкам треба навчитися грамотно продумувати гардероб, і тоді не треба буде більше ховатися під балахонами. Вибір моделі і тканин спідниці залежить не тільки від типу фігури, але і призначення одягу, сезонності. Так, взимку слід віддати перевагу класику з теплих матерій, а літні спідниці для повних пропонуються з шифону довжиною максі, з глибоким розрізом.

Для роботи в офісі повним дівчатам краще купувати прямі спідниці, які можуть прикрашатися невеликим розрізом попереду або блискучим включенням в середині з темними боками. Для відпочинку можна підібрати варіанти з легких струмуючих матеріалів. Популярними стають стильні спідниці для повних, мають разновеликую довжину, яка ззаду помітно довші, ніж спереду, що вигідно приховує живіт.

Рік

Форма «годе» розширюється на подолі, облягаючи стегна. Зшита з клинів, така модель, візуально звужує фігуру. Її класична довжина – нижче коліна або майже в підлогу. Взуття на підборах надає особливу жіночність цього елементу гардеробу. Повним жінкам спідницю-годе можна носити як повсякденно, так і на торжество. Ефектні вечірні нарядні моделі з шовковими, шифоновими або атласними блузками.

Носити такий крій треба з урахуванням особливостей статури:

  • для будови «перевернутий трикутник» рік підійде, якщо стегна трохи вже об'єму грудей;
  • при круглому животі модель правильно поєднувати з блузонами, туніками;
  • при прямокутному статурі краще носити тільки кльош, починається високо;
  • для силуету «пісочний годинник» ідеально рік, як довжини міді, так і максі;
  • при грушоподібного фігурі від такої спідниці доведеться відмовитися, так як вона створює додатковий обсяг стегон.

В пол

При різноманітності дизайнерських рішень довгі спідниці для повних жінок стають правильним вибором при пишних формах, підкреслюючи жіночність їх власниць. Залишаючись завжди в тренді, максі використовуються для створення різних за стилем оригінальних образів. Прості принципи допоможуть правильно вибрати власну відповідну спідницю довжиною в підлогу:

  • уникайте горизонтальних принтів;
  • вільного покрою сорочки і блузони наносити поверх пояса не заправленими, можна з ремінцем на талії;
  • використовуйте прилеглі, обтягуючі майки, але так, щоб це вдале доповнення не обнажало живіт;
  • вибирайте легкі, повітряні тканини;
  • покрий зі складками вибирайте при статурі «перевернутий трикутник»;
  • спідницю з малюнком збалансуйте однотонним верхом;
  • носіть туфлі, босоніжки на підборах для підкреслення витонченості щиколотки.

З запахом

Модель у формі тюльпана з запахом у вигляді V-образного вирізу підходять повненьким дівчатам, за винятком статури «яблуко». Межа запаху допускається у вигляді як прямий, так і плавної лінії. Такий варіант підходить і для роботи, і на святкові заходи. «Тюльпан» краще носити з високим каблуком і верхи, не прикривають стегна, наприклад, з заправленою за пояс блузкою, водолазкою. Щоб грамотно заховати пишні форми, не потрібно вибирати яскравий колір. Комплект не повинен мати різких колірних контрастів – переважно купуйте спокійні забарвлення.

Олівець

Такий варіант відмінно сідає по фігурі, підтягуючи повний живіт і сідниці, при цьому витягуючи зорово нижню частину. Спідниця-олівець підходить для ділових зустрічей і для виходу ввечері. На роботу можна продумати суворе поєднання з жакетом або піджаком, водолазкою або блузкою. Укорочений фасон буде доречний в клубі з шкіряною курткою, кардіганом, надітим поверх топа.

Вечірній образ дами відмінно доповнюється блузою з ніжного шифону або яскравого атласу. При масивних стегнах силует врівноважується топ – облягаючим або з драпіруванням. Дівчатам без вираженої талії підходять поєднання «олівця» з тунікою, подовженим блейзером або сорочкою. Виграшно виглядають темні вставки з боків, зорово витягають силует.

Спідниця-штани

Ця модель підходить всім жінкам повної комплекції різних віків. Як правило, для таких виробів використовують щільне трикотажне полотно, твід або м'який, легкий, тонкий матеріал. Спідниця-штани поєднується з витонченими топами, простими сорочками, блузами, піджаками. Моделі можуть бути різної довжини, від щиколотки до п'ят, повністю прикривають взуття.

Спідниця-Сонце

Модельєри пропонують ще такою елегантною фасон, як «сонце». При високому зростанні такі модні спідниці для повних рекомендовані довжиною трохи нижче коліна, дівчатам зростанням нижче – до коліна. «Сонце» з смужками витягує силует, а любителям клітини треба пам'ятати, що такий малюнок повинен розташовуватися діагонально і бути дрібним. Від абстрактних ж принтів слід відмовитися.

Кращим варіантом за кольором буде однотонна гама, комбинируемая з одягом різних відтінків. Зовсім не обов'язково вибирати для цього темні кольори: білий або пісочний відтінки чудово поєднані з темним верхом і виглядають стильно. Приталені спідниця-сонце або полусолнце добре виглядають з красивою сорочкою (кокетливою або ділового стилю) і легким блейзером.

Дзвін

Серед можливих варіацій для повних жінок А-силует або дзвін вважається універсальним і може доповнювати гардероб будь-якої дами пишною. Такий крій підкреслює талію, відкриває стрункі ніжки і коригує стегна. Довжина можлива різна: середня до коліна, до середини литок, до щиколоток. Красиво виглядають варіанти з завищеною талією. Ступінь розширення подолу залежить від випадку. Для офісного застосування кльош повинен бути менш сильний, для відпочинку і свята – вже більш широкий.

Трапеція

Трапецієвидна форма підходить багатьом повним модницям, незалежно від типу їх фігури. Крій ненав'язливо підкреслює талію, одночасно приховуючи пишність стегон. Така спідниця-трапеція врівноважує пропорції жіночого тіла з пишними грудьми, а фигуристым дівчатам статури «пісочний годинник» такий романтичний наряд надає особливу витонченість.

Восьмиклинка

Такий фасон при спокусливих формах – відмінний варіант. Прилегла, звужена з боків модель з клинами добре підкреслює фігуру, вуалює недоліки повних ніжок, при цьому вигідно позначає стегна, візуально звужуючи талію і надаючи витонченість пишним формам. Чудовою парою до восьмиклинке спокійній забарвлення буде подовжений піджак, формуючи актуальний комплект гардероба ділової жінки.

В складку

Один з можливих модних варіантів для повних дівчат – модель з широкими, бантовими складками. Такі зустрічні складки на передньому полотнище добре виглядають і цей варіант выигрышен для жінок статури «перевернутий трикутник», коли плечі ширше стегон. Такий одяг різної довжини (до коліна, середини ікри) з благородного твіду або костюмної вовни дуже підходить модницям пишних форм.

Відео

Поради стиліста. Вибір спідниць і штанів для повних фігур

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!