Редуксин Лайт - інструкція і ціни. Застосування редуксина для схуднення та відгуки

Красиве струнке тіло – ось заповітна мрія кожної сучасної дівчини, але в силу певних обставин не всі можуть собі дозволити відвідувати дорогі фітнес-центри або дотримуватися суворі дієти. У цьому випадку на допомогу приходить біологічно активна добавка Редуксин Лайт. Цей засіб надає прекрасну можливість не тільки знизити масу тіла, але і контролювати її без особливих зусиль. Завдяки правильному прийому даного препарату, вага знаходиться в потрібному діапазоні, а досягнутий ефект закріплюється надовго.

Як діє Редуксин Лайт для схуднення?

Перед початком використання для схуднення добавки Редуксин Лайт варто пам'ятати, що цей препарат не має абсолютно ніякого відношення до засобу під назвою «Редуксин», яке застосовується для лікування ожиріння (знижує патологічно підвищений апетит). Це препарат належить до лікарських засобів, володіє великою кількістю протипоказань і заборонений у вільному продажу, прописати його може тільки лікар.

В основі нашої добавки знаходиться лінолева кислота, яка сприяє прискореному прискоренню процесу розщеплення наявних жирових відкладень. Склад 6 таблеток цього БАДа демонструє приблизно 3 грами поліненасичених жирних кислот. Вчені довели, що завдяки регулярному дозованому прийому даного речовини відбувається зниження запального процесу, що протікає в м'язах. Також засіб допомагає прискореного відновлення після тренувань, тому лінолеву кислоту приймають спортсмени-бодібілдери.

Сучасні вчені пов'язують значне прискорення процесу обміну речовин з збільшенням потреби організму у вступі більшої кількості калорій з даними ефектом. Завдяки регулярному і правильному прийому засоби з'являється правильне співвідношення м'язів і жиру. Щоб даний БАД допомагав ефективно спалювати наявні жирові відкладення, необхідно не тільки приймати Редуксин Лайт, але і дотримуватись наступних умов:

  • знижувати кількість калорій, які надходять в організм разом із їжею;
  • регулярно займатися спортом (включити у свій день хоча б ранкові пробіжки або просту зарядку);
  • харчування повинно бути збалансованим за мікроелементів, вітамінів і білків.

Можна зробити висновок, що одного прийому кошти буде просто мало. Щоб домогтися бажаного ефекту схуднення, варто вести активний спосіб життя і хоча б декілька разів на протязі тижня здійснювати пробіжки на свіжому повітрі. Якщо ви приймаєте цей БАД, потрібно з особливою увагою стежити за своїм раціоном. Користь принесе і низькокалорійна дієта, але це не обов'язкова умова.

Особливості препарату Редуксин Лайт посилена Формула

Редуксин Лайт посилена формула – це популярна харчова добавка, що сприяє полегшенню процесу схуднення. Цей препарат містить:

  • Лінолеву Кислоту – речовину, що сприяє прискоренню процесу обміну речовин. Воно і провокує спалювання наявних жирових відкладень.
  • Екстракт дикого і китайського ямсу, який допомагає виведенню з організму розщеплених жирів, значно уповільнює процес утворення жирів.
  • Гідроксітріптофан – амінокислоту, що надає безпосередній вплив на обмін серотоніну. Завдяки надходженню в організм цієї речовини з'являється можливість підтримувати правильний рівень активності, легше прокидатися вранці і запобігає ймовірність розвитку безсоння. Також вона сприяє зниженню харчової залежності, лікує ожиріння і позбавляє від бажання поїсти перед сном, яке викликається стресом.

Редуксин Лайт посилена форма призначається до прийому в наступних випадках:

  • щоб підтримувати вагу в нормі;
  • при бажанні позбутися кількох зайвих кілограмів.

Випускається препарат у вигляді капсул, які потрібно приймати два рази протягом дня – після або до прийому їжі. Щоб домогтися бажаного результату, Редуксин Лайт потрібно застосовувати протягом одного місяця з урахуванням інструкції, що додається. При необхідності дозволено провести повторний курс схуднення, але не раніше, ніж через кілька місяців після першого. Препарат заборонений до прийому при лактації, вагітність і непереносимості його компонентів.

Що входить до складу препарату Редуксин Лайт?

Розробники препарату постаралися зробити так, щоб кожен компонент відповідав за свою дію, а все в комплексі справляло благотворний вплив на людський організм. До складу препарату входять наступні компоненти:

  • очищена вода;
  • желатин;
  • кислота лимонна;
  • гліцерин;
  • вітамін Е;
  • лінолева кислота кон'юговані.

Як приймати капсули для схуднення?

Щоб не просто скинути парочку зайвих кіло, але і для того, щоб маса тіла незабаром не повернулася до початкового показника, застосування препарату потрібно проводити протягом 2 місяців. Однак прийом препарату повинен супроводжуватися дотриманням збалансованої дієти, яку допоможе підібрати лікар дієтолог – необхідно знизити число вживання продуктів, до складу яких входить лінолева кислота.

Добова норма засобу становить 2 капсули, прийняті до їжі. Для отримання максимального результату рекомендується не вживати жирних продуктів. Завдяки системному прийому препарату і цикличному повторення курсу схуднення ви зможете підтримувати отриманий результат, привести в норму процес обміну речовин (не більше 4 курсів за 12 місяців). Навіть на початку прийому препарату стане помітно, як поступово знижується жировий прошарок, а паралельно відбувається збільшення м'язової маси.

Можливу шкоду й побічні ефекти

Заборонений прийом препарату в наступних випадках:

  • особам, молодше 18-ти років;
  • під час грудного вигодовування і вагітності;
  • хронічні захворювання серцево-судинної системи;
  • при наявності індивідуальної переносимості окремих складових препарату.

В разі дотримання правильної дозування препарату, він належить до абсолютно нешкідливих біологічно активних добавок. Проте при появі навіть незначного почуття дискомфорту (нудота, запаморочення, повна втрата апетиту і т. д.) слід припинити прийом препарату і пройти обстеження у поліклініці. Незважаючи на те, що придбати це засіб для схуднення ви зможете без рецепта лікаря, варто перед початком прийому пройти консультацію у лікаря.

Ціна на Редуксин Лайт в аптеках

Вартість препарату коливається в залежності від кількості капсул препарату в одній упаковці:

  • 30 капсул – від 900 рублів;
  • 90 капсул – від 1400 рублів;
  • 120 капсул – від 1900 рублів;
  • 180 капсул – від 2500 рублів.

Які аналоги існують?

Відомі такі аналоги препарату, як:

  • Голалайн
  • Линдакса
  • Меридия (вилучено з продажу в аптеках Європи, заборонено вживання даного препарату).

Дізнайтеся, як діє сиофор для схуднення.

Відгуки

Наташа, 30 років«Мені подобається те, що цей препарат не тільки ефективним, але і не має практично ніяких протипоказань, не має побічних дій. Раніше пила таблетки для схуднення і зіпсувала здоров'я, рік тому спробувала прийом цього Бада і результат приємно здивував».
Лариса, 35 років«Всього за півтора місяці прийому препарату пішло 6 кіло. Планую скинути ще п'ять. Але для отримання такого результату не просто пила цей БАД, ще дотримувалася дієтичного харчування і регулярно виконувала ранкову зарядку».
Алла, 29 років«через набору зайвих 35 кіло з'явилися певні проблеми зі здоров'ям. Прийняла рішення схуднути, дієтолог порадив приймати якийсь БАД. Зупинила вибір на Редуксине – і не прогадала, всього за місяць пішло 10 кіло, і за цей час звикла до низькокалорійним продуктам».
Ліза, 40 років«В наших аптеках представлена велика кількість Бадів, подруга користувалася цим препаратом, і вирішила я спробувати. За два місяці пішло 4 кіло, після припинення прийому, втрачений вага не повернувся».
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!