Шон Ти: програми тренувань і відгуки

Один з найвідоміших тренерів фітнес Америки Шон Ти давно завоював довіру серед населення своїми відеопрограма. Тренер склав курси для тих, хто хоче побороти свою лінь, поліпшити свій фізичний стан, отримати видимий результат на фігурі всього за 2-3 місяці роботи над собою.

Тренування з Шоном Ти

Заняття, які розроблені Шоном, займають всього від 25 до 50 хвилин в день. Фітнес-тренер розробив кілька відеопрограм, які допоможуть пройти курс від новачка до мега витривалого спортсмена. Тренування з Шоном Ти розраховані на:

  • здорових, сильних спортсменів;
  • людей, які не мають проблем зі здоров'ям і хочуть розвинути витривалість, силу волі і скинути зайву вагу.

Insanity

Insanity з Шоном Ти – поширена відеопрограма ефективних високоінтенсивних аеробних тренувань. Инсанити з англійської перекладається як «божевілля», що відповідає характеристиці курсу. Ось його огляд:

  • Тренування розраховані на 2 місяці, виконувати вправи потрібно 6 разів на тиждень.
  • Одне тренування триває 40-50 хвилин.
  • Щодня зміст тренування змінюється.
  • Руху і ритм складні для виконання з першого разу, у зв'язку з цим автор тренінгу рекомендує спочатку протриматися як можна більше, але, якщо сили вже покидають робити перерву.
  • У Инсанити з Шоном Ти обов'язково потрібно записувати свій результат до перерви, тобто той час, який спортсмен витримав не зупиняючись.
  • Кожен новий день намагатися покращувати цей результат мінімум на 30 секунд.

Insanity Max 30

Швидко спалити жирові відкладення на животі, стегнах і сідницях допоможе популярне убивче «божевілля» Insanity Max 30 з Шоном Ти. «Максимальна божевілля» вийшло слідом за Insanity, стало покращеною версією попередньої відеопрограми. Фітнес-програма орієнтована на 2 місяці занять 6 днів в тиждень з одним вихідним. Основні особливості занять з Insanity Max 30:

  • Тренування триває рівно 30 хвилин.
  • У перший місяць тренується чекають інтенсивні заняття з днем відпочинку.
  • Другий місяць готує збільшення складності курсу в кілька разів.
  • Головним завданням спортсмена при проходженні курсу є досягти свого максимуму фізичних можливостей і отримати кращий результат. Тому автор рекомендує з самого початку кожного заняття брати високий темп аеробних навантажень, намагатися займатися як можна довше, не зменшуючи обертів.
  • Несе деякі відмінності від програми Инсанити, які роблять Инсанити Макс 30 покращеною версією: є простий і складний варіант виконання вправ, час тренування скорочено до пів години.

Focus T25

Рівень складності тренування в курсі Focus T25 з Шоном Ти нижче, ніж у Инсанити і в Инсанити: Макс 30, тому підійде курс навіть починаючому спортсмену або людині, яка хоче мати підтягнуте, пружне, гарне тіло, поліпшену спортивну форму. Програма має 3 рівня – Альфа, Бета, Гамма. Перший – підготовчий, а далі навантаження збільшується. Перша частина складається з таких занять:

  • Cardio. Вправи цієї тренування являють собою інтервальне заняття. Спочатку тренер дає простий варіант виконання, потім поступово збільшують його. Наприклад, набирається темп, збільшується амплітуда руху. Протягом 25 хвилин пульс спортсмена поетапно набирає і зменшує ритм.
  • Speed. У цьому варіанті зарядки є не тільки вправи від простого до важкого, але і деякі статичні вправи, в яких організм встигає трохи перепочити.
  • Total body circuit. Заняття несе в собі величезну кількість варіацій віджимань, стрибків бурпи, елементів боксу. Заняття тренує основні групи м'язів.
  • Ab intervals. Частина, що містить тренування м'язів кора з разбивочными вставками кардіо.
  • Lower focus. П'ятий день занять курсу, який «завантажує» ноги випадами, присіданнями. Також цей день містить друге тренування – кардіо. Її можна перенести на вихідний, але автор наполягає не робити цього.
  • Stretch. День розтяжки. Focus T25 містить заняття якісної гімнастики, в якій необхідна повна концентрація, утримування рівноваги в різних позах.

Hip Hop Abs

Тренування Hip Hop Abs – це ритмічні, танцювальні рухи Хіп-Хопу. Заняття підійдуть навіть для тих, хто не мав ніякого зв'язку з танцями. Шон Ти кілька раз пояснює, як зробити той чи інший рух. Курс розрахований на 1 місяць. Hip Hop Abs має наголос на м'язи преса, допомагає помітно відточити фігуру.

Rockin' Body

Цикл відео є продовженням програми Hip Hop Abs. Програма містить 7 різний занять, які комбінуються між собою протягом місяця за розкладом календаря. Кожне заняття містить як аеробні навантаження, так і силові вправи, для яких знадобляться гантелі. Тренування з Шоном Ти Rockin' Body допоможуть не тільки зробити пружні сідниці, стегна і живіт, але ще привести в тонус м'язи всього тіла.

Asylum

Asylum Шона Ти спрямований на розвиток сили і містить відповідні вправи. Мінус даного курсу полягає в тому, що в домашніх умовах займатися не вийде. Asylum вимагає наявність обладнання для вправ. З цієї причини курс і не набрав великої популярності. Asylum має продовження – Asylum 2: the Next 30 Days, яке розраховане на місяць. Автор обіцяє не тільки схуднення завдяки курсу, але ще й поліпшення силових можливостей організму як мінімум на 1 рівень.

Cize

Комплексний курс танцювального напрямку. Схожий з Hip Hop Abs, складається з 6 танцювальних відео з детальним роз'ясненням кожного руху. Тренування Шона Ти Cize – це новітній варіант його відеопрограм для поліпшення фігури і підвищення витривалості тіла. Cize дозволить зменшити жирові накопичення, поліпшити координацію рухів, пластичність і подарує настрій на весь день.

Відео: Инсанити від Шона Ти

INSANITY - 16 кг за 60 днів

Відгуки

Аліна, 35 роківСпробувала тренування Инсанити з Шоном – приголомшливі результати (на фото). Витримати весь курс дуже важко, особливо, якщо до тренувань з цим відео не було регулярних занять спортом. Я витримала лише з третього разу. Але результат по закінченні 60 днів мене вразив. Але! Я схудла майже на 7 кг за 2 місяці, при цьому суворо стежила за харчуванням.
Артур, 22 рокиБачив в інтернеті курси від Шона, але не наважувався їх спробувати, вважав результати тренувань з видеопрограммам перебільшеними. Півроку тому вирішив випробувати свою силу волі, випробувати витривалість, вийти із зони комфорту. Вибрав курс Инсанити з Шоном і не пошкодував. Загартовує характер, дозволяє відчути себе переможцем.
Ірина, 25 роківУ мене було півроку, щоб стати стрункою до весілля. Прибрати зайву вагу допоміг курс Focus T25. 3 місяці для мене здавалися страшним пеклом, так як дуже виснажливі тренування. Але воно того варте на всі 100%! За курс схудла на 3 кг, а в талії пішло 7 см! Харчувалася по більшій мірі правильно, але були і «зриви». Невимовно рада результату, всім раджу.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!