Комплекс вправ для схуднення - відео для тренувань будинку. Ефективні вправи для схуднення для жінок

Струнка фігура – це один з головних критеріїв сучасної краси. У досягненні цієї мети всі методи хороші: складні дієти, правильний режим дня, здоровий сон, спортивні навантаження у фітнес-залі. Проте не у кожного є прекрасна можливість займатися своїм тілом в спортзалі, в такому випадку можна обійтися регулярними тренуваннями вдома, використовуючи відео вправи для схуднення. Це буде не менш ефективним методом на шляху до вашої стрункості.

Відео уроки ефективних вправ для швидкого схуднення

Для того, щоб вам було комфортно займатися спортом, нижче ви знайдете все найефективніші вправи для швидкого схуднення в домашніх умовах, записані на відео. Вони допоможуть вам у виконанні тієї чи іншої вправи, скорегують потрібний темп, розкриють деякі секрети стрункої фігури. А щоб справа пішла швидше, візьміть до відома наступні рекомендації:

  • Перед кожним тренуванням обов'язково розігрівайте ваші м'язи, виконуйте коротку розминку, щоб уникнути травматизму і досягти бажаного результату.
  • Якщо у вас вдома є якісь тренажери, включайте їх теж в свою домашню тренування, щоб розігріти м'язи, швидше худнути.
  • Спробуйте для себе вправи дихальної техніки оксисайз, яка, як і бодіфлекс, спрямована на схуднення за допомогою особливих вправ з диханням.
  • Для максимально швидкого схуднення скористайтеся радою з техніки табата, в якій використовується особливий темп у творі тренування: вправа на прес робіть спочатку 20 секунд інтенсивно, а потім дайте 10 секунд на відпочинок – і по колу до 8 разів (загальна тривалість повинна скласти 4 хвилини).
  • Намагайтеся випивати більше чистої негазованої води, приблизно 2 л в день.

Вправи для схуднення в домашніх умовах

Не дарма багато займаються у фітнес-клубі, де поруч завжди є тренер, який підкаже правильні вправи для тієї чи іншої області м'язів, вкаже на помилки виконання руху, дасть кілька важливих порад. Але що робити тим, хто займається самостійно вдосконаленням свого тіла? Передовсім, ознайомтеся з деякими порадами перед тим, як ви приступите до тренування:

  • Виключіть шкідливу жирну їжу, солодощі, їжте строго за розкладом, в невеликих кількостях, але частіше.
  • Будинки займайтеся не менше трьох разів у тиждень регулярно.
  • Сприятливим часом дня для занять спортом вважається період з 11 ранку до двох годин дня, а також з шести годин вечора до восьмої.
  • Міняйте обраний комплекс вправ, щоб м'язи не звикали, не втратилася ефективність від вправ для схуднення.
  • Слідкуйте за правильністю виконання вправ, інакше ви ризикуєте надірвати м'язи спини і живота, пошкодити хребет і т. п.

Вам в допомогу відібраний цілий комплекс відео вправ для схуднення, які ви можете виконати, перебуваючи у себе вдома. Дивіться відео і починайте працювати, а результат обов'язково прийде:

Вправи для схуднення в домашніх умовах

Як швидко прибрати живіт і боки

Якщо ви незабаром збираєтеся у відпустку, то першим ділом хочеться швидше позбутися жирку на животі й боках. У цьому вам допоможуть фізичні вправи, спрямовані на прес і бічні м'язи. Качайте черевний прес вранці, перед сніданком з інтенсивністю не менше тридцяти разів за кілька підходів для початку. Далі – збільшуйте навантаження, доповнюйте заняття більш складними вправами. Для наочності, дивіться відео, де представлена маса скручувань, спрямованих одночасно на спалювання жиру в цих областях тіла:

Вправи для схуднення живота.

Красиві руки і плечі за 10 хвилин

Займаючись окремими частинами тіла (сідниці, ноги, живіт), деякі забувають про такий важливий області, як руки. Деколи піднявши руки люди, які помічають свої обвислі м'язи, адже вони теж повинні бути в тонусі, а отже, підтягнутими. Існує кілька нескладних вправ, спрямованих на формування гарних м'язів рук і плечового пояса всього за 10 хвилин. А також візьміть на озброєння такі рекомендації:

  • Для ефективного накачування м'язів рук, плечей, шийного відділу, вам знадобиться тренажер (гантелі).
  • Якщо ви – початківець спортсмен, то при виборі ваги гантелей, візьміть самі легкі (0.5-1 кг), щоб навантаження потім для вас не виявилася болючою.

Заняття можуть бути різними за темпом, важливо не перестаратися, але відчувати легке напруження м'язів під час тренування. Дотримуйтесь правил, які рекомендує тренер відео, щоб уникнути надриву м'язів і травматизму:

Ідеальні руки, плечі і спина за 10 хвилин (день 3)

Тренування для м'язів ніг і ляшек

Хто не мріє про красивих струнких ніжках? Але власниці таких, старанно працюють над своїм фізичним досконалістю, займаючись регулярними тренуваннями, пропадаючи в спортзалах на півдня. Маючи спеціальне відео вправ для схуднення, ви отримуєте реальну можливість втілити своє давнє бажання в реальність і натренувати ідеальні красиві ноги:

Вправи для схуднення ніг

Жиросжигающая тренування для сідниць і стегон

Стегна і сідниці – перше, що поправляється під час неправильного способу життя і харчування. М'язи втрачають свій тонус, починають негарно звисати, а до того ж з'являється некрасивий ефект який трясеться холодцю. Щоб швидко привести в потрібну форму ваші сідниці, дотримуйтесь ефективним вправ:

  • Крутите «велосипед» лежачи на підлозі.
  • Виконуйте схрещування ніг.
  • Робіть перехресні помахи кожною ногою по черзі.
  • Використовуйте вправа «сісти ліворуч – сісти праворуч», змінюючи одне стегно іншим.

Думаєте, це складно, а красиві форми недосяжні? Дивіться відео, повторюйте тренування щодня – і ваші сідниці, а разом з ними і лінія стегон, стануть прекрасними:

Сушимо стегна і сідниці.

Кращі вправи для схуднення з м'ячем

Не так давно стали досить популярні комплексні тренування для схуднення з фітболом. Це не тільки приємні, веселі вправи, але і дуже ефективні: м'язи швидко приходять в тонус, жир йде з небажаних місць, а округлості починають набувати красиві форми. На яких заняттях застосовується фітбол:

  • Групові заняття з аеробіки.
  • Спеціальні комплекси, розроблені для тренажерних залів (вправи з фітболом чергують з тренажерами).
  • Гімнастичні професійні вправи.
  • Йога.

Робити вправи на фітболі просто, але необхідно звикнути до нього. Головне – утримувати рівновагу. Ознайомтеся з та відповідне відео, яке покаже вам самі ефективні і правильні вправи для схуднення з даним видом тренажера:

Кращі вправи для схуднення.

Танцювальне заняття під ритмічну музику з обручем

Обруч – хороший гімнастичний тренажер для формування красивої талії і ідеальної фігури, він буває кількох видів:

  • Легкий алюмінієвий.
  • Більш масивний металевий.
  • Масажний з шипами, ефективний у тренуваннях для схуднення.

З боку може здатися, що немає нічого більш простого і нудного, ніж просто стояти і обертати обруч, але це не так-то просто. По-перше, нерідко від цього тренажера з незвички можуть з'являтися синці на тілі (як після антицелюлітного масажу), а по-друге, існує кілька цікавих методик з використанням ритмічної музики. Перегляньте цікаві вправи з обручем на даній відеозапису:

Як зробити тонку талію як у Барбі. «Все буде добре». Випуск 12.

Відео урок: аквааеробіка – худнемо в басейні

Популярність аквааеробіки полягає в тому, що нею можуть займатися всі люди без винятків: чоловіки і жінки, які страждають ожирінням або з обмеженими можливостями, з різними протипоказаннями в інших видах фітнесу. У багатьох випадках цей вид спортивних навантажень обраний як додатковий засіб, щоб прибрати ту чи іншу проблему рухового апарату. Це не просто виконання вправ, аквааеробіка надає колосальне навантаження на м'язи в результаті опірності води.

Існує достатня кількість спеціальних тренажерів для аквааеробіки:

  • Аквадиски – з їх допомогою виробляються вправи, спрямовані на м'язи спини, грудей, рук, плечового пояса.
  • Акваштанга – спрямована на розвиток координації, гнучкості.
  • Акваперчатки – роблять ще більшим опір води під час виконання того чи іншого руху, а під час плавання збільшують швидкість.
  • Аквапояс – утримує тіло в стані вертикального положення на глибині.

Аквааеробіка доступна і в домашніх умовах, якщо тільки у вас є басейн. Дивіться відеоурок і займайтеся з задоволенням:

Аквааеробіка урок

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!