Джилліан Майклс - струнка фігура за 30 днів, тренування та відгуки

Стрункість – це просто, якщо методично підходити до формування тіла. Регулярно виконувані вправи, правильний темп, ідеальна техніка, самодисципліна допоможуть позбутися від проблемних сантиметрів, підтягнути безформні зони, скинути заповітні кілька кілограмів. Курс Джилліан Майклс Струнка фігура за 30 днів впевнено створює вам гарну фігуру. Варто тільки почати займатися!

У чому полягає успіх курсу «Струнка фігура за 30 днів»

Успіху популярного комплексу сприяє особистий результат тренера, явно осяжний на всіх фото, відео. Джилліан демонструє завидну постать, зберегла жіночні обриси навіть при постійних тренуваннях. Майклс в дитинстві була пишною, тому дівчина тісно знайома зі складними проблемами втрати ваги. Курс вправ випробуваний, підкориговано тренером, підтверджений реальним особистим результатом, що доводить його ефективність.

Важливу роль в успіху комплексу Джилліан для стрункої фігури грають ще кілька факторів:

  • невелика тривалість занять, що дозволяє найактивнішим леді виділяти час на вправи від Майклс;
  • сувора послідовність вправ від Джилліан Майклс, рівномірно задіюють всі м'язи;
  • відсутність спеціального інвентарю, що дозволяє почати будувати фігуру без походу в спеціальний спортивний магазин;
  • доступність вправ дівчатам з будь-яким рівнем підготовки, що дає шанс поліпшити фігуру навіть вперше познакомившимся з фізкультурою.

Комплекс вправ для схуднення від Джилліан Майклс

Курс складений з метою підтягнути і задіяти всі м'язи. Не залишаться відпочивати, будуть працювати у вправах м'язи грудей, рук, сідниць, стегон, спини. Інтенсивний темп стимулює максимально викладатися, щоб результат занять почав вражати після декількох тренувань. Курс Майклс умовно ділиться на три секції:

  1. Силові вправи – тривалість 3 хвилини.
  2. Кардіонавантаження – тривалість 2 хвилини.
  3. Акцент на прес – тривалість 1 хвилини.

Циклічність різних вправ не дає втомитися, тримає в тонусі, задає активний ритм. Такий підхід сприяє одночасному схудненню і створення рельєфу тіла, тому відмінно підходить для власниць різних фігур. Курс захоплює лише 30 днів і складається одразу з 3 програм, орієнтованих на 10 днів кожна. Графік занять за методикою Джилліан Майклс виглядає наступним чином:

  1. Перша декада вправ – адаптація до навантажень, знайомство з програмою, розробка всіх груп м'язів, освоєння техніки.
  2. Добу відпочинку.
  3. Друга декада вправ – робота на максимум, збільшення навантаження, залучення самих маленьких, неактивних м'язів.
  4. Добу відпочинку.
  5. Третя декада вправ – закріплення результату, оцінка ефективності.

Як правильно займатися за програмою

Для результативності займайтеся з гантелями, підбираючи їх вага згідно особистим рівнем фізичної підготовки. Рекомендується використовувати комплект обважнювачів, що дозволяє кожне заняття проводити з користю, не даючи м'язам звикнути до певного навантаження. Невеликий секрет: якщо відсутні гантелі – замініть їх пляшками, наповненими рідиною. У ролі обважнювачів допускається пристосувати книги, статуетки, важкі кришталеві вази, однак для подальших занять за методикою Джилліан радиться обзавестися хоча б парою гантелей.

Щодо часу для вправ від Майклс, експерти радять два оптимально підходять періоду – вранці або по закінченню пари годин після легкої вечері. Однак якщо вечірній прийом їжі занадто пізно, краще тренуйтеся в обідній час, щоб не заряджати організм енергією перед сном. Навіть вдома займайтеся в кросівках, оскільки активні стрибки, випади, швидкі зміни положення здатні випадково травмувати стопу. Форму вибирайте зберігає свободу рухів, щоб тренування були комфортними.

Перед стартом курсу Джилліан зніміть мірки. Заміряйте обсяги:

  • рук,
  • грудей,
  • талії,
  • стегон,
  • литок,
  • сідниць,
  • ніг окремо у верхній їх частині.

Цифра на вагах в перші дні тренувань здатна рухатися вгору або демонструвати стабільність, однак не втрачайте ентузіазм. М'язи з незвички набрякають затримують воду, бо вага не йде. Зате після адаптації відразу помітите істотний результат, що виявляється у зменшення обсязі. Оскільки м'язова маса важче жиру, активні тренування Джилліан Майклс худеньким дівчатам здатні додати деяку кількість нових кілограмів, однак на фігурі це відбивається з кращого боку.

Видеоотзывы

Почніть створювати радує око відображення в дзеркалі вже зараз! Фігура після курсу занять Джилліан придбає апетитний силует, тіло позбавиться від в'ялості, настрій покращиться. Переконайтеся, що домашній фітнес буває не менш ефективним, ніж заняття в професійному залі. Стартуйте з першого рівня, плавно вливаючись в привабливий світ вправ Джилліан Майклс.

Рівень 3. РЕЗУЛЬТАТИ. СТРУНКА ФІГУРА ЗА 30 ДНІВ ДЖИЛІАН МАЙКЛС. Відеощоденник тренування схуднення.

Обіцянку виконано! РЕЗУЛЬТАТИ програми "Струнка фігура за 30 днів"

Відгуки про результати після регулярних занять

Елла, 27лет:Народження маленького щастя мало неприємні наслідки для моєї фігури – набрала цілих 9 кг! Після курсу Джилліан Майклс вдалося влізти у джинси, які носила до пологів. Вправами робила днем, коли мала спала, з пластиковими повними молочними пляшками. Результатом задоволена, але планую повторювати курс Майклс, щоб зробити фігуру більш спортивною.
Оля, 33года:Сидяча робота подарувала мені обвислі п'яту точку, складки на животі, в'ялі руки. Колега порадила увечері півгодини виділяти на вправи Джилліан. У вазі не втратила, зате силует фігури став більш привабливим, а шкіра в області біцепсів більше не висить. Спочатку займалася босоніж, але вболівали п'яти, тому довелося взувати кросівки. Вирішила розрахувати свій корисний обсяг калорій, щоб спорту в допомогу пішло раціональне харчування.
Люда, 22года:Ніколи не зараховувала себе до спортсменкам, хоча і толстой не була, однак захотілося додати рельєфу. З початку двокілограмових гантелей, а до кінця курсу стрункості Джилліан Майклс довелося замінити на четырехкилограммовые. Результат у дзеркалі сильно радує, оскільки попа стала кругліше, животик не таким м'яким, руки придбали красивий контур. Після третього етапу знову повернулася на другий, але з гантелями важче. Планую придбати обважнювачі на ікри.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!