Огляд безаміачних фарб для волосся Матрикс, Естель і Лореаль, відгуки

Разом з рішенням перефарбувати натуральні волосся в інший колір перед жінкою постає проблема вибору виробника і хімічного складу фарби. Більшість барвників шкодить корінню високим вмістом аміаку і перекису водню. Безаміачна фарба для волосся завдає незначний збиток, ідеально підходить для жінок, кучерявого від природи, і представницям прекрасної статі, локони яких мають пористу структуру.

Особливості безаммиачного фарбування волосся

Фарба без аміаку для волосся діє наступним чином: вона не проникає глибоко в структуру, а лише обволікає пасмо зовні. Кардинально змінити колір за допомогою безаміачних з'єднань не вийде. Склад може підкреслити натуральний колір або тонувати пофарбовані локони. Використовуючи тривалий час один барвник, ефект стане більш яскравим, завдяки накопиченому пігменту всередині. Безаміачна консистенція не пересушує, надає блиску та забезпечує необхідний догляд.

Серйозним недоліком безаммиачного барвника є ціна, значно перевищує вартість засобів, що містять надмірну кількість шкідливих з'єднань. Сиве коріння безаміачні фарби для волосся не осилять. Позитивний результат від використання безаміачних коштів може відчути не кожна жінка, на деяких пасмах ефект від фарбування не видно зовсім. Змивається такий вид швидко, протягом 2-3 тижнів.

Робота з барвником без аміаку відрізняється від застосування звичайних субстанцій. При використанні останніх рекомендують не мити голову, щоб хімічні сполуки краще просочили структуру волоса. Для успішного використання безаміачних коштів чисті пасма обов'язкові - його наносять на вимите вологе або сухе волосся. Перед нанесенням фарбувального пігменту по всій довжині пасма потрібно розподілити захисний засіб. Ефект виявиться краще, якщо вся лінійка застосовуваних препаратів відноситься до однієї марки.

Список фарб для волосся без аміаку

Вибір безаміачної фарби для волосся на прилавках магазинів великий. Салони краси теж можуть похвалитися широкою лінійкою безпечних барвників. Вибрати виробника, що підходить для вас, непросто. Між марками є різниця в якості і стійкості. Палітра кольорів у кожної фірми своя. Індивідуальні особливості жінки вплинуть на вибір.

Професійних

  • «Естель». Марка користується популярністю у більшості салонів краси, тому що її вартість невелика, а ефективність знаходиться на належному рівні.
  • «Лореаль». Тримається набагато менше, приблизно пару місяців, але стан голови помітно поліпшується. Палітра фарб Лореаль.
  • «Матрикс». Створені не тільки для використання в салоні, але і для застосування вдома. Одні з кращих барвників для блонда.
  • «Шварцкопф». Німецька косметична компанія. Фарба зміцнює локони, так як містить екстракт плоду лічі і білого чаю. Будь-яка блондинка знайде прекрасні колірні рішення для себе.
  • «Капус». Препарати російського виробництва. Тут присутній і величезна палітра відтінків, і відновлення волосся, і стійкий колір, і гіпоалергенність.
  • «Кутрин». Фінська марка, кошти якої містять тільки натуральні компоненти.

Крем фарб

Думка, що тільки професійні безаміачні фарби якісно виконують поставлене перед ними завдання, не має жодної підстави. Барвники оптимальної цінової категорії, мас-маркету, здатні надавати локонам здоровий вигляд. Щадна крем-фарба для волосся без аміаку виключає шкідливий компонент зі складу. Склади масового споживання мають свій рейтинг серед шанувальниць.

  • «Гарньєр». Користується найбільшою популярністю. Славиться своїм нешкідливим дією. Широка кольорова палітра.
  • «Велла». Компоненти препарату інтенсивно діють на структуру волосся, колір виходить яскравим і насиченим. Значно освітлити локони цими складами не складе праці.
  • «Лонда». Один з найбільш стійких кремоподібних барвників. Тонування та освітлення за допомогою препаратів «Лонды» завжди радує результатом.
  • «Кастинг». Якісний продукт фірми L'oreal. Мелірування цими складами задовольнить запити найвибагливіших жінок.

Чи можна вагітним фарбувати волосся фарбою без аміаку

Жінки часто замислюються, дозволено фарбувати волосся сполуками без аміаку під час вагітності. Складно прийняти однозначне рішення, коли стилісти відповідають ствердно, а лікарі наполегливо відмовляють від застосування фарбувальних хімічних сполук. Думка лікарів підкріплюється тим фактом, що у складі барвника присутні отруйні речовини у величезній кількості. Токсини потрапляють в тіло людини не тільки при вдиханні, але і через шкіру голови і можуть серйозно вплинути на розвиток дитини, особливо в перший триместр.

До складу безаміачних фарб отруйні речовини не входять, використовуються нешкідливі замінники і фарбувати ними волосся можна. Краще брати відтінок, який ближче всього до натурального кольору, що дозволить звести інтенсивність забарвлення до мінімуму. Змінювати колір на голові можна не частіше одного разу на триместр. У період вагітності може виникнути алергічна реакція, якої раніше не спостерігалося, тому перед нанесенням компонентів на всю голову, перевірте фарбу на пасма.

Як часто можна фарбувати волосся фарбою безаміачної

Безпечна фарба для волосся не представляє серйозних приводів для хвилювань, за своє здоров'я жінка може бути спокійна. Компоненти, що входять до складу даних барвників, не стійкі, тому підфарбовуватися доводиться часто. Фахівці радять використовувати безаміачні фарби не частіше разу на місяць. За відгуками жінок, весь цей час барвник тримається на локонах, не змиваючись. Залежно від текстури пасм колір може зберігатися до трьох місяців, особливо при використанні відтінків, близьких до натуральних.

Відео про фарбуванні сивого волосся

Колористика. Фарбування сивого волосся фарбою безаміачної

Відгуки

Марія, 25 роківКористувалася безаміачної фарбою фірми L'oreal. Результат сподобався. Колір був яскравий, насичений. Локони після використання складів без аміаку не сіклося, не створювали ефект неживих. З задоволенням викладаю свої фото після фарбування в соціальні мережі.
Ксенія, 33 рокиМені подобається результат після використання Estel. Для мене виявився ідеальний варіант. Подруги роблять компліменти, чоловіки дарують квіти. Мій маленький секрет у боротьбі з тьмяними і млявими локонами. Освітлювач марки «Естель» не завдає шкоди, через деякий час голова не жовтіє.
Катерина, 52 рокиВикористовую фарбу виробника Schwarzkopf. Коріння профарбовують звичайним складом безаміачні вже не беруть; тонирую барвниками без аміаку. Шкода, що фарба для сивого волосся з безпечним складом ще не створена. Подруга радила спробувати італійський препарат, але мені не підійшов, повернулася до старого, але перевіреного.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!