Рідкий шовк для волосся - блиск і відновлення. Волосся після рідкого шовку, відгуки про застосування

Густі, блискуче волосся підкреслюють красу жінки. Для догляду за пасмами фахівцями створено чимало косметичних засобів. В основі одних з них лежать інноваційні технології, а інші препарати містять в собі натуральні нешкідливі речовини, дія яких перевірено часом. Останнім часом стало популярно застосовувати для волосся кошти з шовком. Що це за косметичний препарат і яка від нього користь?

Що таке рідкий шовк для волосся

Рідкий шовк володіє здатністю робити волосся блискучим та здоровим, тому що благотворно діє на їх структуру. До його складу входять гидролизованные протеїни, які при нанесенні на пасма роблять їх слухняними, блискучими і еластичними. Ефект після використання даного доглядає речовини настає відразу ж.

Це пов'язано з тим, що протеїни, амінокислоти та інші складові олії для волосся рідкий шовк миттєво проникають у пасма по всій довжині, роблячи їх рівним, еластичним і сяючим. Використовують цей засіб в невеликих кількостях на вимитої, але сухий голові. Перед застосуванням трохи видавлюють на долоню, розтирають в руках і наносять рівномірно на пасма. Змивати засіб не потрібно.

Шовковий препарат чудово підходить для оздоровлення сухих і пошкоджених волосся. З його допомогою можна підлікувати волосся після фарбування, завивки, тривалого і регулярного використання праски. Рідкий шовк виконує захисну функцію, оберігаючи волосся від забруднення і негативного впливу зовнішнього середовища. А ось на жирній голові його застосовувати не рекомендується, тому що це додасть зачісці брудний, неохайний вигляд.

Як наносити рідкий шовк для запечатування волосся

У салонах популярною процедурою є ламінування волосся шовком. Щоб зрозуміти принцип дії необхідно згадати, як влаштований волосся людини: він по всій довжині і поверхні усіяний лусочками, які в нормальному стані щільно прилягають до волосяного стовбура. Проте через час структура пасм змінюється під впливом зовнішніх негативних факторів відшаровуються лусочки, кінці, що січуться. Волосся втрачають свій блиск, тому що дані негативні фактори призводять до порушення структури їх, що відбиває поверхні.

Штучним шляхом за допомогою процедури ламінування лусочки повертаються в своє правильне положення та запечатуються засобом. При цьому волосок по всій довжині обертається в плівку. Після проведення ламінування пасма набувають приголомшливий вигляд і блиск. Дана процедура абсолютно не шкодить волоссю – навпаки, всередині плівки, що утворилася залишаються речовини, які продовжують свій позитивний вплив на їх структуру. Фахівці рекомендують робити ламінування тим, у кого є такі проблеми з волоссям:

  • посічені кінці;
  • випадання волосся;
  • відсутність блиску.

Гаряче обгортання шовком можливо зробити і в домашніх умовах. Для цього необхідно знати деякі принципи проведення процедури і взяти до уваги важливі застереження. Ламінування дозволяється робити після фарбування через 5 днів або за кілька тижнів перед процедурою зміни кольору зачіски. Інструкція для проведення запечатування рідким шовком в домашніх умовах:

  1. Вимити голову шампунем. Промокнути махровим рушником, але не сушити і не витирати.
  2. Нанести на плоску гребінець.
  3. Відступивши від коренів 1-1,5 см, розподіляти засіб по пасмам по всій довжині. Почекати поки подіє 7-10 хвилин.
  4. Вимити голову під проточною водою.

Який рідкий шовк краще - огляд косметичних засобів

Чимало відомих виробників косметики випускають рідкий шовк для догляду за волоссям. Продають його під марками: ESTEL, Schwarzkopf, BIOSILK, CHI , GLISS KUR, Dr. Sante Aloe Vera, LUXOR COSMETICS, Матрикс, Лореаль. Вигідно купувати для особистого використання у флакончиках по 100 мл Його вистачає для косметичних процедур на півроку. Виробники випускають засоби для різних типів волосся. Розглянемо особливості 4-х видів рідкого шовку від різних компаній.

Estel Brilliance Curex

Шовкове засіб від Estel містить силоксановый комплекс, який благотворно діє на пасма. Продається цей препарат у флаконі з розпилювачем (100 мл). Рекомендується тільки для сухого типу волосся. Після застосування препарату зачіска стає пишною, пасма – гладкими, слухняними, по всій довжині перестають електризуватися. Вартість рідкого шовку від Естель – 410 руб.

Спрей для волосся Dr.Sante

Даний препарат призначений для довгих волосся, що січеться на кінчиках. До складу спрею з рідким шовком входить масло ши, що забезпечує додатковий захист від сонячних променів та інших негативних зовнішніх факторів. Засіб містить рослинні цераміди, сік алое віра, кератин, які відновлюють структуру і запобігають ламкості пасм. Спрей для волосся рідкий шовк Dr.Sante випускається у флаконі обсягів 200 мл Вартість препарату – 80 руб.

CHI Infra Silk Infusion

Відновлюючий гель на основі шовку призначений для слабких, пошкодженого і сухого волосся. CHI Infra Silk Infusion містить протеїни пшениці і сої, які підсилюють лікувальний і відновлювальний ефект препарату. Після застосування відновлювального гелю зачіска набуває форму, починає сяяти. Продається препарат у флаконах різного об'єму (15 мл, 50 мл, 150 мл, 300 мл). Засіб в пляшечці 50 мл коштує 990 рублів.

Сироватка Concept liquid silk

Рідкий шовк від виробника Concept випускається в пляшці об'ємом 200 мл Сироватка призначена для застосування на всіх типах волосся: натуральних, фарбованих, пошкоджених, неслухняних. Містить полімери, які реконструюють структуру волосся і роблять пасма шовковистим і блискучим. Вартість 1 флакона сироватки Concept liquid silk – 370 руб.

Відео: для чого потрібен рідкий шовк і як його використовувати

Серед безлічі косметичних засобів по догляду не просто вибрати те, що підійде особисто для вас. Якщо ви володієте тьмяним і пошкодженими фарбуванням, завивкою або впливом інших негативних факторів волосся, то проблема вибору кошти для їх відновлення стає особливо актуальною. Чому в цій ситуації рідкий шовк – найкраще рішення проблеми? Подивившись відео, ви дізнаєтеся відповідь на це питання і рекомендації щодо використання цього засобу.

Гладкі і блискучі волосся Шовк для волосся

Відгуки

Тетяна, 25 років, Нижній НовгородКористуюся шовковим засобом від Естель. Чудово допомагає створити ефект сяючих, здорових пасм. Я використовую його лише у випадках крайньої необхідності, коли треба терміново зміниться і виглядати бездоганно. Але є і свої недоліки. Перше – це медичний запах, який залишається на голові після застосування. Другий недолік – важко вимивається.
Інна, 27 років, ТюменьОдного дня для вирішення проблеми з січними кінчиками купила Dr.Sante Рідкий шовк. У його складі є силікони, які роблять пасма здоровими, блискучими на вигляд. Мені сподобалося це засіб, тому що воно діє миттєво. Ще у нього приємний аромат, ціна доступна. Після застосування Dr.Sante швидко усувається проблема з січними кінчиками.
Ірина, 30 років, СаратовУ мене проблема посічених кінчиках. Ще мої волосся після багаторазового освітлення втратили блиск і стали ламкими. Нещодавно купила гель CHI Infra Silk Infusion у пляшечка 15 мл Після застосування гелю моя зачіска перетворюється і стає сяючою і доглянутою. Порадувало, що він володіє приємним запахом, який після використання довгий час тримається на голові.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!