Зачіски в школу за 5 хвилин легкі і красиві

Школа – це місце, передбачає дотримання певного дрес-коду і акуратного зовнішнього вигляду, якого не можна досягти без відповідної зачіски. Деяким мамам не вистачає часу довго займатися вранці волоссям дочки, а так хочеться, щоб дитина виглядав не тільки красиво, але і всякий раз по-новому. Заощадять час і істотно різноманітять образ маленької дівчинки зачіски в школу, створювані за 5 хвилин. Кілька цікавих ідей з фотографіями, представлені нижче, допоможуть вибрати підходящий варіант.

Ідеї швидких зачісок в школу на довге волосся

Довговолосим школяркам підібрати зачіску для школи просто. Крім класичного кінського хвоста і кіски, мама може заплести доньці оригінальний «риб'ячий хвіст», зробити елегантний пучок, створити на голові зворушливу «мальвіну». Чудово виглядає цікавий перевернутий хвіст або «тринога». Варто пам'ятати про те, що укладання повинна бути міцною і зручною, щоб дівчинці було комфортно під час навчання в школі, а короткі пасма або чубчик (якщо є) не заважали бачити.

Зачіска на кожен день «Мальвіна»

Зачіска «мальвіна» – це універсальний варіант зачіски для дівчаток, користується великою популярністю. Вона прекрасно підходить маленьким дівчаткам-ученицям молодшої школи і старшокласниць. Нерідко такий вид укладання зустрічається на випускних: святкова «мальвіна» робиться з начосом, прикрашається яскравим аксесуаром. Крім того, оригінальна зачіска чудово виглядає на волоссі будь-якого типу: кучерявим дівчаткам вона надає ніжності і зворушливості, на прямих волоссі виглядає строго і акуратно. Як створити «мальвіну» за п'ять хвилин:

  1. Візьміть гребінець, зробіть на волоссі горизонтальний проділ, відокремивши приблизно третю частину від загального масиву.
  2. Розчешіть волосся зачешіть їх назад.
  3. Скріпіть хвостик з третини волосся гумкою ззаду по центру.

Щоб зачіска виглядала цікавіше, ви можете прикрасити її. Наприклад, підібрати замість гумки гарну шпильку або обмотати місце її кріплення пасмом волосся. Добре виглядає «мальвіна», яка закінчується не хвостом, а вільної косою в стилі «риб'ячий хвіст» або кількома кісками – не бійтеся експериментувати, створюючи нові образи.

Оригінальний пучок

Шкільне життя нерідко буває насиченою і активною, а тому зачіска повинна бути максимально зручною. Варіант з повністю зібраними волоссям підходить для днів, коли належить урок фізкультури або похід в театр. Класний пучок виглядає красиво, витончено, підкреслює ніжне обличчя дівчинки. Щоб дізнатися, як укласти волосся, дивіться покрокову інструкцію:

  1. На довгому волоссі дівчинки зробіть довгий хвіст (він може розташовуватися по центру або трохи збоку), потім розділіть його на дві рівні частини. Скрутіть джгути, переплетіть їх один навколо одного.
  2. Отриманий хвіст зі джгутами акуратно оберніть навколо місця кріплення гумки, поправляючи його так, щоб вийшов рівний пучок.
  3. Сховайте выбивающийся кінчик: спочатку просуньте пасмо через центральну частину пучка, потім закріпіть під гумкою.
  4. Закріпіть зачіску шпильками.
  5. Скористайтеся аксесуарами, щоб пучок виглядав ще краще. Наприклад, квіткової шпилькою, гумкою з бантом і т. д.

Риб'ячий хвіст

Стильна зачіска «риб'ячий хвіст» - це відмінна заміна класичної кіски, адже вона виглядає більш складною і цікавою, тоді як процес плетіння не займає багато часу і сил. Виконання цієї дитячої зачіски в перший раз може зайняти трохи більше 5 хвилин, але потім ви з легкістю зможете робити її кожен день. Майстер-клас по створенню зачіски:

  1. Розділіть верхню частину волосся на дві частини, як показано на фото. Перехрестіть їх (ліва пасмо повинна бути вище правої).
  2. Додайте ще пасма, перехрещуючи їх між собою, як в першому кроці.
  3. Продовжуйте плести риб'ячий хвіст по голові, поки не дійдете до потилиці.
  4. Коли закінчите плетіння на голові, продовжуйте робити риб'ячий хвіст, тільки в цьому випадку потрібно буде брати по дві прядки з боків вільного хвоста.
  5. Продовжуйте плести до бажаної довжини кіски, закріпіть результат гумкою для волосся. «Риб'ячий хвіст» готовий!

Яку зачіску можна зробити на середні волосся

У дівчаток з середніми волоссям не так багато різноманітних варіантів укладання волосся, але і тут знайдуться стильні і круті зачіски, які чудово підійдуть для повсякденного носіння. Крім того, на пасмах цієї довжини мама може створити ту ж «мальвіну», вона буде виглядати мило і кумедно. Нижче будуть розглянуті оригінальні укладання з використанням обідка, прикраса волосся бічній кіскою, а ще «святковий вінок» - акуратний, зручний варіант зачіски на кожен день.

З обідком

Обідок – це чудове прикраса, яке користується популярністю не тільки з-за свого зовнішнього вигляду, але і завдяки зручності. Аксесуар здатний заховати отрастающую чубок, ним користуються для того, щоб не заважали волосся, а ще він підкреслює будь-яку зачіску: розпущене і зібране волосся. Як зробити нескладну укладання з використанням обідка:

  1. Якщо є чубчик, зробіть начісування, якщо ні, відокремте пасмо у лоба і теж злегка начешіте.
  2. Закріпіть невидимкою або шпилькою начесанную пасмо.
  3. Скручуючи волосся ззаду, зробіть пучок (цікавіше виглядає, коли він виглядає трохи недбало), закріпіть гумкою і, якщо знадобиться, шпильками.
  4. Надіньте на голову обідок.

Розпущене волосся з косою на бік

Розпущене волосся виглядають красиво, але не завжди цей варіант зачіски підходить для повсякденного носіння в школу. Щоб надати їй більш акуратний і охайний вигляд, мама може створити цікаву зачіску з косою набік. Симпатичне плетіння зробить образ дівчинки зворушливим і ніжним, така зачіска підійде для святкового носіння. Як зробити:

  1. За допомогою гребінця відокремте у лоба невелику частину волосся, добре її розчешіть.
  2. Пасмо зачешіть набік, закріпіть гумкою, прикрасьте за бажанням: бантом, красивою шпилькою або іншим аксесуаром.
  3. Від місця кріплення почніть плести кіску. Це може бути класичний плетіння, стильний риб'ячий хвіст або коса з чотирма пасмами.
  4. В кінці зафіксуйте маленьку косу тонкої гумкою. Дитяча зачіска для школи готова!

Пишний вінок

Рухомим, активним дівчатам чудово підійде варіант причеки під назвою «святковий вінок». Ця зачіска проста у виконанні і навряд чи займе більше п'яти хвилин при наявності деякого досвіду. Для її створення знадобиться вісім одноколірних або різнокольорових гумок і гребінець. Якщо це укладання на свято, аксесуари для волосся можуть бути яскравими, а якщо мама робить дитячу зачіску в школу, краще використовувати гумки одного-двох відтінків. Як зробити вінок на голові:

  1. Зробіть прямий вертикальний проділ, відокремте волосся двома хвостиками.
  2. Отримані хвости розділіть рівними горизонтальними проборами, щоб вийшло чотири хвоста.
  3. Чотири частини розділіть ще надвоє, як показано на картинці. Повинно вийти вісім хвостиків, які рівномірно розподілені по колу.
  4. Почніть плести «вінок»: перший хвостик (на фото з салатовою гумкою) з'єднайте з тим, що знаходиться трохи правіше, знявши з нього гумку, і потім знову зафіксуйте вже з'єднані частини волосся.
  5. Продовжуйте плести, повторюючи ті ж дії, поки не залишиться єдиний хвіст.
  6. Щоб сховати його, трохи відтягніть верхній моток гумки, простягніть пасмо під нею.
  7. Проробляйте це до тих пір, поки хвіст повністю не «загубиться» в вінку.

Прості зачіски для дівчаток на коротке волосся

Як правило, коротка стрижка вже виглядає як готова зачіска, тому мами не займаються укладанням додаткової волосся. Але навіть в цьому випадку вийде придумати стильні, оригінальні рішення для прикраси дитячої шевелюри. Нижче будуть показані цікаві ідеї по створенню бічного хвостика, «бубликів», косички, зробленої за допомогою двох хвостів.

Хвостик збоку для маленьких дівчаток

Щоб створити бічній хвіст, не потрібно витрачати багато часу. Для виконання укладки варто добре розчесати волосся, а потім акуратно скріпити їх гумкою з лівої або правої сторони. Висота хвоста залежить від того, який спосіб хоче створити мама: чим вище він знаходиться, тим більш кумедною і милою виглядає укладання. Низький же хвіст навпаки виглядає стильно і елегантно. Прикрасять готову зачіску красиві аксесуари: шпильки, гумки, обідки або пов'язки для волосся.

Бараночки

Бараночки роблять на коротких, середніх і довгих волоссі. Щоб створити стильну зачіску, потрібно зробити дівчинці два хвоста – високих або низьких залежно від бажаного образу. Додасть укладанні оригінальності зигзагоподібний проділ. Після того, як зібрані волосся, потрібно скрутити їх у щільні, тугі джгути, які стануть основою зачіски. Отримані елементи скручуються ще сильніше і обертаються навколо гумок. Поверх майже готових «бубликів» потрібно зафіксувати ще по гумці або закріпити результат шпильками. Стильна укладка в школу за 5 хвилин готова!

Одна косичка з двох хвостиків

Ця проста зачіска припаде до смаку тим, хто любить оригінальні укладання. Щоб надати волоссю бажану форму, потрібно злегка змочити їх водою, а потім зробити проділ – добре виглядає і звичайний, і зигзагоподібний. Після необхідно зафіксувати гумками два низьких хвоста. Від двох хвостиків слід відокремити за пасма, з'єднати їх в одну по центру. Використовуючи отриману центральну пасмо і дві залишилися в хвостах, потрібно почати плести кіску. В кінці фіксується резинкою.

Відео

За фотографіями не завжди вдається зрозуміти, як зробити навіть просту укладку, тому досвідчені майстри створюють майстер-класи з покрокової інструкцією на відео. Ролики, в яких поетапно показані всі кроки, що допоможуть краще орієнтуватися в процесі створення оригінальної зачіски. Дивіться відео, як зробити укладку самій собі, і як за п'ять хвилин заплести косу-водоспад.

Як зробити зачіску в школу самій собі

Не завжди в мами є можливість зробити зачіску доньці, а з часом дівчинка сама із задоволенням навчається створення цікавих укладок. На ролику нижче представлені три варіанти стильних шкільних зачісок, які чудово підійдуть для учнів у старших класах. Дівчина-ведуча докладно розповідає, як зробити ту чи іншу укладання самостійно: у першому варіанті це елегантний хвіст з плетінням по голові, у другому – стильний хвіст з джгутів, в третьому – пучок на маківці, прикрашений милим аксесуаром. Дивіться детальний відео, яке допоможе розібратися в тонкощах:

♡ Оригінальні зачіски в школу ♡

Як швидко заплести косу-водоспад

Коса-водоспад – це чудове плетіння на розпущене волосся, яке робить вигляд романтичним, ніжним і зворушливим. Щоб створити зачіску Водоспад, знадобиться досвід і тренування, але після декількох повторень дівчинка зможе легко виконати стильну зачіску самостійно, витративши на це близько п'яти хвилин. Ведуча майстер-класу докладно показує всі етапи плетіння коси-водоспаду з бічної частини голови, після фіксує результат тонкої гумкою. Ця укладка стане ідеальним рішенням для повсякденного шкільного життя завдяки акуратності, зручності і елегантності.

Коса водоспад & Зачіска в школу

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!