Гімнастика для особи Керол Маджіо: вправи для м'язів

Кожній жінці хочеться продовжити молодість на максимальний термін, зберегти красу і привабливість. У цьому може допомогти гімнастика для особи Керол Маджіо – комплекс вправ для тренування м'язів цієї частини тіла та усунення зморшок. Ця методика може стати повноцінною альтернативою ін'єкцій краси і пластичних операцій. Дізнайтеся, з яких складається комплекс вправ, як правильно їх виконувати.

Що таке гімнастика для м'язів обличчя Керол Маджіо

Спеціально розроблений комплекс вправ допоможе вам поліпшити свій зовнішній вигляд, навіть не вдаючись до пластичної хірургії, салонним процедурам. Гімнастику створила американський косметолог Керол Маджіо. Вона довгі роки працювала косметологом, має у сфері жіночої краси значний досвід. Сама вона виконує зарядку власної розробки щодня. Відгуки свідчать про те, що гімнастика для особи Керол Маджіо дуже ефективна.

Комплекс складається із 14 вправ. Вони задіють цілих 57 м'язів для корекції обличчя. Деякі фахівці називають комплекс «безоперационной підтяжкою», тому що при регулярних заняттях можна істотно змінити пропорції: звузити овал, відкрити очі, скорегувати ніс, підняти брови. Тренування рекомендується проводити двічі в день. На виконання всього комплексу піде лише чверть години. Позитивну динаміку можна буде помітити вже через тиждень.

Показання до виконання

Займатися гімнастикою можна жінкам будь-якого віку. Чим раніше ви почнете робити вправи Керол Маджіо, тим пізніше зіткнетеся з в'яненням і віковими змінами шкіри. Якщо проблеми вже почалися, то з допомогою гімнастики вам вдасться зробити їх менш вираженими. Методика К. Маджіо показана всім жінкам, які хочуть підтримувати свій зовнішній вигляд у хорошому стані або підкоригувати риси особи: підняти лінію брів, збільшити губи і поліпшити їх скульптурний контур, змінити овал.

Ефективність вправ

Завдяки гімнастиці ви зможете істотно поліпшити стан особи. Вона забезпечує ефект омолодження і допомагає вирішити наступні проблеми:

  • скорегувати лінію брів і підняти, якщо вона знаходиться дуже низько;
  • виправити форму носа;
  • підняти куточки рота;
  • підтягнути щоки, прибрати брилі;
  • скорегувати овал, позбутися від другого підборіддя;
  • прибрати мішки під очима, темні кола;
  • розгладити мімічні зморшки, носогубні складки;
  • поліпшити форму тонких губ;
  • підтягнути зморшкувату і в'ялу шкіру шиї;
  • підняти повіки, візуально збільшити очі.

Протипоказання фейсбілдінга

У ряді випадків робити гімнастику заборонено. Це не принесе позитивного результату, крім того, може навіть нашкодити. Фейсбілдінг заборонений при:

  • наявність свіжих рубців, відкритих гнійників, ранок;
  • нещодавно перенесених ін'єкційних процедурах з ліфтинг-ефектом;
  • запаленні лицьового нерва, невриті;
  • хронічне підвищення артеріального тиску, гіпертонії;
  • нещодавно перенесеної пластичної операції.

Техніка виконання

Вправи принесуть значно більше користі, якщо ви будете слідувати певним правилам, роблячи їх. Головна умова – займатися гімнастикою регулярно, двічі-тричі на добу, не пропускаючи ні одного сеансу. Оптимальна тривалість одного тренування – 15 хвилин. Рекомендації щодо виконання гімнастики для особи Керол Маджіо в домашніх умовах:

  1. Робіть всі вправи перед дзеркалом. Слідкуйте за правильністю виконання кожного елемента. Це допоможе вам своєчасно помічати помилки і відстежувати позитивні зміни.
  2. Поєднуйте курс гімнастики з масажами. Застосовуйте різні технології. Підійдуть медовий масаж, вакуумний, столовими або чайними ложками. Періодично відвідуйте косметолога. Вам підійдуть такі професійні послуги, як японський масаж у техніці зоган, точковий шиацу, лімфодренаж. Не заборонено наносити корисні омолодження, ліфтинг-маски.
  3. При виконанні гімнастики бажано стояти з прямою спиною, трохи втягнути живіт, напружити м'язи сідниць і стегон. Дуже важливо слідкувати за поставою. Неправильна поза в процесі тренування може звести всі старання до нуля.
  4. Після кожного елемента розслабляйте корпус і лицьові м'язи. Потім щільно стискайте губи і з силою видихайте, щоб відчути їх вібрацію.
  5. Робіть кожен рух з максимальною концентрацією. Ви повинні відчувати тепло у тій групі лицьових м'язів, з якою працюєте.

Гімнастика для очей

Кожен сеанс рекомендується починати з цих вправ. Основні елементи два: на опрацювання кільцевих м'язів і зміцнення століття. Регулярно виконуючи їх, ви отримаєте розкритий відкритий погляд, позбудетеся від безлічі зморшок і запобіжите появі нових. Гімнастика для очей допоможе вам розслабитися, відчути прилив сил. Дізнайтеся, як правильно робити базові вправи.

Тренування кільцевої м'язи очей

Ця вправа покращує кровопостачання. З його допомогою можна підтягнути верхня і нижня повіки, позбутися від мішків під очима. Повторюючи елемент двічі на добу, ви зробите свій погляд відкритим, розкритим. Він допомагає зміцнити повіки, прибрати припухлість, розширити очні западини. Робити вправу треба лежачи або сидячи. Якщо мішки під очима дуже великі, то можна виконувати і три підходу за добу. Як виконувати елемент:

  1. Покладіть на складку між бровами середні пальці. Вказівні розмістіть у зовнішніх куточків очей.
  2. Пальцями зафіксуйте м'язи. Акуратно притисніть їх, але не дуже сильно.
  3. Підніміть погляд. Сильно пріщурьтесь нижніми століттями, направляючи їх вгору. Ви повинні відчути биття і пульсацію кожного м'яза.
  4. Послабте пращури. Повторіть 10 разів.
  5. Примружтеся, піднявши нижні повіки. Долічіть до 40 і відкрийте очі.

Зміцнення нижніх повік

Наступна вправа допоможе вам прибрати мішки під очима, позбутися від темних кіл, додати погляду відкритість. Виконувати елемент слід так:

  1. Середніми пальцями натисніть на внутрішні куточки очей, а вказівними – на зовнішні. Сильно не тисніть, просто притримуйте.
  2. Спрямувавши погляд вгору.
  3. Сощурьтесь, підтягуючи верхню повіку, але не закриваючи нижнє. Залишайтеся в такому стані кілька секунд.
  4. Повністю розслабтеся. Зімкніть повіки, відчуйте в них легке поколювання.
  5. Зробіть 15 повторів.
  6. Примружтеся, напружте всі м'язи і долічіть до 40, потім розслабтеся.

Вправа від зморшок на лобі

Цей елемент виконує відразу декілька функцій. При його виконанні відбувається вплив на м'язи, що піднімають брови, лобову, натягують скальп, потиличну, і ту, що з'єднує всі вищеперелічені. Після тренування в голові з'являється ясність, стає легше. Її можна робити, коли потрібно підвищити працездатність, розслабитися, на кілька хвилин відволіктися. Як виконувати елемент:

  1. Вказівні пальці розмістіть над бровами, паралельно їм.
  2. Поступово тягніть їх вниз. Дійте повільно. Спрямуйте погляд вгору.
  3. Коли тисніть на лоб пальцями, намагайтеся чинити опір бровами. Штовхайте їх вгору.
  4. Повторіть 10 разів.
  5. Підніміть брови і натисніть на них. Залишайтеся в такому положенні, поки не відчуєте печіння.
  6. Перемістіть пальці на брови. Тисніть на них протягом півхвилини.
  7. Розслабтеся. Помасажуйте круговими рухами брови.

Аеробіка для обличчя від другого підборіддя

Дуже дієвий блок елементів. Багато жінок незадоволені своїми контурами. Виправити становище допоможе гімнастика для особи Керол Маджіо. Блок вправ, з яким ви зараз ознайомитесь, спрямований на опрацювання м'язів підборіддя, підтяжку обличчя і зменшення повноти. Дуже важливо правильно і регулярно виконувати елементи, адже красиві контури і обриси візуально відразу омолоджують.

Як зміцнити підборіддя

Це вправа неймовірно корисно. Завдяки йому ви ефективно зміцните м'язи підборіддя, підтягнете шию і овал обличчя. Повторювати елемент потрібно не менше рази на день. Якщо у вас другий підборіддя або сильно спотворений контур обличчя, робіть його тричі за добу. Як виконувати елемент:

  1. Сядьте, випросталась.
  2. Щільно стисніть губи, посміхніться.
  3. Покладіть руку на шию над ключицями.
  4. Щільно обхопіть шкіру. Тягніть вниз. Погляд при цьому спрямувати вгору, голову відкиньте назад.
  5. Коли відчуєте сильне напруження м'язів підборіддя і шиї, потерпіть кілька секунд і поверніться у вихідне положення. Повністю розслабтеся.
  6. Виконайте 40 повторів елемента.

Підтяжка овалу обличчя

Ця вправа допоможе зміцнити щелепні м'язи, позбутися брылей. Елемент добре допомагає повернути правильні контури особи. Полягає в черпають рухах куточками губ, але не щелепним суглобом. Як робити вправу:

  1. Сядьте. Розгорніть плечі.
  2. Широко відкрийте рот. Нижньою губою прикрийте зуби.
  3. Куточки рота відтягніть назад. Уявіть, що ними потрібно дістати до корінних зубів.
  4. Верхню губу щільно притисніть до зубів.
  5. Відкривайте і закривайте рот повільним «зачерпывающим» рухом. Працюйте тільки куточками губ.
  6. Кожен раз при відкритті рота висувайте щелепу на сантиметр вперед, «зачерпуючи» повітря.
  7. Коли відчуєте печіння, відкиньте назад голову, щоб підборіддя прагнув в стелю.
  8. Долічіть до тридцяти. Поверніться у вихідне положення і розслабтеся.
  9. Повторіть 5-10 разів.

Для схуднення особи

З допомогою гімнастики ви зможете візуально прибрати повноту. Вправа спрямована на прокачування і зміцнення бічних м'язів обличчя, спалювання жиру. Як робити елемент:

  1. Ляжте. Відкрийте рот.
  2. Сильно загорніть губи на зуби. Відчуйте напругу.
  3. Руки розташуйте вздовж щелеп. Повільно піднімайте їх вгору. Уявляйте, як разом з руками рухається шкіра, як бічні м'язи притягаються до верхівки.
  4. Коли відчуєте печіння, підніміть руки над головою.
  5. Долічіть до тридцяти. Розслабтеся. Зробіть видих, як ніби сдуваете піну.
  6. Повторіть 5-10 разів.

Фейсбілдінг для щік і губ

Гімнастика для особи Керол Маджіо – відмінна альтернатива ін'єкційним процедур. З її допомогою можна скоректувати форму губ, надати їм більш чіткі обриси і додатковий обсяг, а щоки зробити підтягнутими, прибрати їх опуклість. У комплексі є вправи для підняття опущених куточків рота і розгладження носогубних складок – помітних ознак старіння шкіри.

Підняття куточків губ

Цей елемент гімнастики допоможе скорегувати лінію посмішки, прибрати сумний вираз обличчя, яке візуально додає вік. Як виконувати:

  1. Трохи стисніть куточки губ. Починайте натягувати їх, не стискуючи при цьому зуби.
  2. Покладіть вказівні пальці на куточки рота, але не тисніть. Підніміть їх, зробивши полуулыбку, потім опустіть.
  3. Точковими рухами штовхайте куточки вгору і вниз.
  4. Коли з'явиться відчуття печіння, розслабтеся. Подуйте так, ніби хочете остудити гарячий напій.
  5. Зробіть 10-15 повторів елемента.

Формування красивого контуру губ

Для того, щоб рот придбав спокусливе обрис, потрібно добре опрацювати кільцевий м'яз. Наступне вправу необхідно виконувати в положенні лежачи:

  1. Щільно стисніть губи, уявляючи, ніби ви чимось засмучені. Намагайтеся не стискати їх.
  2. Вказівними пальцями легенько почніть постукувати по середині губ.
  3. Коли з'явиться легке печіння, приберіть руки.
  4. Робіть губами пульсуючі рухи вгору-вниз. Потім зберіть їх в трубочку і повільно випустіть повітря.
  5. Повторіть 10 разів.

Як позбутися від носогубної складки

Гімнастика для особи Керол Маджіо допоможе вам позбутися цього дефекту, який сильно старить. При регулярних тренуваннях вираженість носогубної складки стане менш помітною і вона практично розгладиться. Вправа просте, але ефективне, виконувати його потрібно так:

  1. Подумки поставте в середині кожної губи точку.
  2. Повільно відкривайте рот, формуючи горизонтальний овал. При цьому уявляйте, ніби уявні точки з'єднуються лінією.
  3. Верхню губу прижміть до зубів.
  4. Переведіть свої зусилля з куточків рота на крила носа.
  5. Вказівними пальцями рухайте вгору і вниз по лініях носогубних складок. Поступово збільшуйте тиск і прискорюйтеся, як ніби підігріваєте шкіру.
  6. Продовжуйте, поки не відчуєте печіння в масажованої області.
  7. Зберіть губи трубочкою і випустіть через них повітря.
  8. Зробіть 10 повторів.

Округлі щічки

Наступний елемент допомагає пропрацювати кільцевий м'яз. Завдяки йому щоки можна помітно підняти і зробити западання м'язів менш вираженим. Це істотно омолодить. Як виконувати:

  1. Прийміть зручне положення стоячи перед дзеркалом.
  2. Сильно витягніть особа. Нижню щелепу опустіть вниз і надайте губам обриси літери «О».
  3. Вказівні пальці покладіть на верхню частину щік. Злегка натисніть.
  4. Посміхніться куточками рота, потім опустіть їх. Не робіть рухів щелепою. Швидко повторіть дію 40 разів. Намагайтеся всю силу докладати до напруги м'язів шиї. Ви повинні відчути, як пульсують ваші щоки.

Зміцнення м'язів шиї

Для цієї мети потрібно задіяти трапецієвидний м'яз і деякі інші. Елемент дуже важливий, адже шия – проблемна частина тіла. Зморшки на ній часто роблять жінку значно старше, ніж є. Як виконувати:

  1. Прийміть положення лежачи на рівній поверхні. Руками обхопіть шию в нижній частині.
  2. Підніміть голову. Затримайтеся в такому положенні ненадовго, поки не відчуєте пульсацію, потім опуститеся.
  3. Витягніть руки уздовж тулуба. Підніміть плечі і голову і повертайте її по черзі ліворуч і праворуч. Зробіть 20 повторів.
  4. Опустіть голову. Розслабтеся. Зробіть кілька глибоких видихів.

Відновлення тонусу шкіри

Цей елемент спрямований на енергетичну підживлення особи, сприяє насиченню киснем. При поліпшенні кровообігу шкіра підтягнеться і буде виглядати свіжіше, колір вирівняється і стане здоровим. Як правильно виконувати вправу:

  1. Ляжте на спину на рівну і тверду поверхню. Відкрийте рот. Максимально опустіть нижню щелепу. Верхню губу щільно притисніть до зубів.
  2. Вказівні пальці покладіть горизонтально на верхній межі щік. Натисніть небагато, щоб відчути легке опір.
  3. Верхньою губою посміхайтеся, підтягуючи вгору щоки. Повторіть 10 разів.
  4. Зафіксуйте положення верхньої губи. Спробуйте відкрити рот ще ширше. Повільно підніміть руки від обличчя. Постарайтеся відчути, як м'язи піднімаються.
  5. Долічіть до тридцяти, залишаючись в напрузі. Уявіть, що по обличчю розтікається енергія.
  6. Підніміть голову. Через п'ять хвилин ляжте, розслабте м'язи.
  7. Зробіть 5-10 разів.

Методика Керол Маджіо – фото до і після

Відео

Омолодження без пластики. Гімнастика для обличчя від Анастасії Бурдюг

Відгуки

Катерина, 44 рокиПро гімнастики Керол Маджіо дізналася від подруги і відразу вирішила спробувати. Вважаю, що це один з найбільш безпечних методів омолодження, у якого є суттєва перевага – він абсолютно безкоштовний. Перші результати я помітила приблизно через місяць занять. Зморшки біля очей стали менш помітні, покращився овал обличчя.
Маргарита, 38 роківУ мене непогана шкіра, але все псують помітні носогубні складки і опущені вниз куточки губ, які були ще в молодому віці. Для боротьби з цією проблемою вибрала гімнастику Керол Маджіо, тому що ін'єкцій ботокса і операцій боюся. Вправи роблю двічі в добу, по 10-15 хвилин. Шкіра стала більш пружною, м'язи краще відчуваються.
Антоніна, 51 рікЯ завжди добре доглядала за собою, але роки йдуть і шкіра перестала бути пружною, з'явилися дрібні дефекти. Мій косметолог порекомендувала мені займатися гімнастикою для особи Керол Маджіо. Спочатку важко було зрозуміти, як робити вправи, але я подивилася кілька відео і розібралася. Тренуюся вже півроку. За цей час особа непогано підтягнулося.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!