Відбілювання обличчя в домашніх умовах

Світле, доглянуте обличчя — візитна картка жінки, яка знає собі ціну. Скільки прикростей викликають потемніння шкіри після відпочинку на морі, пігментні плями після хвороби, веснянки. Навіть слід невеликого прищика здатний зіпсувати настрій. Як зробити шкіру світліше? Цим питанням задаються тисячі жінок. Косметичні салони пропонують спеціальні процедури, але це недешеве задоволення. Відбілювання обличчя в домашніх умовах дозволить вам освітлити шкіру, використовуючи прості рецепти і недорогі інгредієнти.

Як відбілити пігментні плями на обличчі в домашніх умовах

Якщо ви, збираючись відбілювати пігментні плями, не усуньте причини їх викликають, то косметичні процедури не дадуть великого ефекту. Що можна зробити:

  • Навести порядок з шлунково-кишковим трактом.
  • Виключити продукти, що провокують появу плям.
  • Додати вітаміни.
  • Обмежити вплив сонячних променів.
  • Очистити шкіру паровими ваннами.

Важливо правильно вибрати час для відбілювання обличчя в домашніх умовах. Процедури восени, при меншій активності сонця, дають кращий ефект. Процес складається з декількох етапів:

  1. Хімічний пілінг. Оновлює верхній шар шкіри. Зробіть кашку з однієї частини бури, п'яти частин води. Нанесіть на шкіру до висихання, потім змийте. Виконайте 5 процедур, по одній в тиждень.
  2. Освітлюючі маски для обличчя. До складу входять олії цитрусових і розмарину, перекис водню, глина. В них застосовуються натуральні продукти: лимон, петрушка, огірок.

Для закріплення успіху важливий щоденний догляд. Використовуйте саморобні відбілюючі лосьйони, тоніки з петрушки і огірка. Протирайте обличчя крижаними кубиками з відвару петрушки, рису. Всі ці засоби допоможуть вам самостійно освітлити веснянки, позбутися від пігментації. Вам по силам привести обличчя в порядок, зробити шкіру світлою, свіжою і доглянутою.

Масками

Освітлюючі маски бажано наносити 1 раз у 3 дні по 15 хвилин. Відбілювання шкіри обличчя перекисом водню — найбільш ефективний спосіб. До чотирьох столових ложок сиру додають 6 крапель складу, жовток, чайну ложку меду. Ще один рецепт: змішують 1 частину харчової соди з двома частинами перекису водню. Обов'язково зробіть пробу, щоб унеможливити опік. Використовуйте перекис водню з концентрацією не більше 3%. Маску змийте, зволожте шкіру.

Кремом

Відбілюючий крем для обличчя від пігментних плям, завдяки тому, що наноситься на ніч, володіє тривалим впливом на шкіру. Він довго вбирається, проникає в її глибокі шари. Зробіть крем для відбілювання шкіри будинку. В основі — 3 столові ложки мигдалевого масла. Додайте 2 ч. л. відвару ромашки, одну гліцерину, по 5 крапель соку лимона, олії чайного дерева. Прогрійте на водяній бані.

Відбілювання особи від засмаги

Навіть якщо ви ховаєтеся під капелюхом під час відпустки, не виключено, що шкіра потемніє або засмага ляже нерівно. Як відбілити особа після засмаги? Доступне засіб — простокваша. Наносите її кожен вечір на двадцять хвилин. Швидко высветлит вашу шкіру природний відбілювач — лимонний сік. Нанесіть, залиште висохнути, потім змийте. Відбілювання особи лимоном дає дуже швидкі результати.

Народними засобами

Є багато рецептів для відбілювання обличчя в домашніх умовах. Приготуйте лосьйони. Горілка — їх основний інгредієнт. Додайте до 100 мілілітрів півтори столові ложки соку зі свіжих огірків, одну лимонного соку. Використовуйте щодня. Є інший варіант. Подрібніть 3 столові ложки петрушки, покладіть їх у півлітрову пляшку з горілкою. Витримайте 15 днів в темряві. Процідіть, користуйтеся вранці і ввечері.

Влаштуйте вдома косметичний салон, використовуючи прості рецепти відбілюючих масок для обличчя. Всі їх компоненти натуральні, легкодоступні, дешеві. Півсклянки кислого молока з жменькою вівсяних пластівців дозволять вам зробити не тільки маску, а одночасно і м'який скраб. Нанесіть складу легкими круговими рухами, злегка масажуючи, і потримайте 15 хвилин.

Добрих результатів добиваються, використовуючи маски з глини. Колір її при цьому не має значення. Неважливо, вона біла, зелена або рожева, в ній основний діючий компонент — каолін. Для відбілюючого ефекту глину доводять до пастоподібного стану, додаючи в неї компоненти:

  • сік петрушки, огірка;
  • масло розмарину;
  • лимонний сік;
  • олії цитрусових.

Спеціальними відбілюючими засобами

Як зробити обличчя білим, використовуючи спеціальні засоби? Фірми, що розробляють косметичні препарати для відбілювання шкіри, пропонують сироватки, мазі і креми. Їх використання дає хороші результати, проте не всі компоненти в складах безпечні. Якщо ви збираєтеся застосовувати ці засоби, сходіть до косметолога. Він зробить проби на алергію, підбере препарати, які підходять вашій шкірі.

Як відбілити плями від прищів на обличчі

Жінкам різного віку доставляють неприємності плями від прищів. Косметичні салони пропонують дорогі процедури, але з проблемою просто впоратися будинку. При відбілюванні плям від прищів, важливим є те, що склад наносять точково на проблемне місце, витримують 15 хвилин, змивають. Щоб зробити сліди менш помітними, використовують:

  • відбілюючі маски;
  • сік алое, петрушки;
  • кефір;
  • лимон;
  • глину.

Дізнайтеся, як правильно підібрати крем від пігментних плям.

Відео: як швидко відбілити шкіру обличчя в домашніх умовах

Подивіться відео і ви побачите, що робиться відбілююча маска для обличчя в домашніх умовах дуже просто. Дізнаєтеся, наскільки доступні інгредієнти для її виготовлення, дізнаєтеся про вплив кожного на шкіру. Отримайте покрокову інструкцію, як робити маску, правильно змішуючи компоненти. Вас чекає гарантований успіх від її застосування, шкіра отбелится за кілька процедур.

Як відбілити шкіру обличчя в домашніх умовах

Відгуки

Валерія, 27 роківПовернулася з гірськолижного курорту, де весь час довелося ходити в светрі з високим коміром. Обличчя потемніло, а шия залишилася світлою. Протирала шкіру вечорами лимонним соком. На ніч завдавала домашній відбілюючий крем. Шкіра высветлилась дуже швидко, я зараз ношу будь-який одяг, навіть з відкритою шиєю. Рекомендую цей простий спосіб відбілювання.
Ганна, 32 рокиЗалишилася в захваті від відпустки на Гоа, ось тільки особа загорело нерівномірно. Я запанікувала — як виходити в такому вигляді на роботу? Спасибі подруга порадила робити масочку з перекисом водню. Сода вдома була, купила в аптеці 3% перекису. Рецепт простий, але колір шкіри вирівнявся дуже швидко. Дівчата, дуже всім раджу це засіб.
Галина, 45 роківЯ вилікувала прищі після важкої хвороби. Залишилися тільки темні сліди, які доставляли мені дискомфорт. Косметолог рекомендував робити точкові маски. Купила в аптеці розмаринова ефірна олія, зелену глину. Робила масочку через день. Зараз у мене обличчя чисте й рівне, я відчуваю себе впевнено. Раджу використовувати цей метод.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!