Альгінатна маска для шкіри обличчя

Море володіє винятковим даром для людей. Косметологія має широкий асортимент засобів на основі морських складових. Альгінатна маска – яскравий представник такої косметики. Морепродукти, найбільшими з яких є незамінними водорості, підтримують красу шкіри, тіла. Їх застосовують у фармацевтиці, кулінарії, косметології. Головним компонентом водоростей є альгінатна кислота. Сіль даної речовини використовують у виробництві косметичних засобів.

Що таке альгінатна маска

Спочатку з водоростей добували йод. Внаслідок цього процесу отримали альгінат натрію. Через деякий час його вивчили, виявили корисні, унікальні для всього людства якості. У промисловості стали добувати цю сіль, потім застосовувати в косметології. Червоні та бурі водорості ростуть в холодних течій, вони є лідерами за змістом альгинатной солі.

Альгінат натрію, одне з складових речовин маски, при взаємодії з водою стає гелеподібні, що містить багато корисних речовин. Діатоміт – другий компонент, який є тугоплавким шаром гірських порід, володіє відмінним адсорбуючим ефектом. Альгінатна маска має порошкоподібну або гелеподібну форму, продається в фармацевтичних пунктах за прийнятними цінами.

Маска з альгинатом натрію застосовується як для особи, так і для тіла. Особливо корисна альгінатна суміш для грудей. Підтягнутість, еластичність і пружність шкіри, виведення токсинів з організму є неминучими наслідками її застосування. Вона відновлює імунну захист шкіри, завдяки цьому зникає пігментація шкіри, набряклість, угреватость. Людина після застосування альгидных пластифікуючих сумішей відчуває себе молодше, а виглядає свіжим і здоровим.

Як зробити маску

Самостійно приготувати альгінатние маски в домашніх умовах не важко. Порошок альгінату натрію продається в аптеці. Кожен доданий компонент має свої особливі якості, тому рецепт може включати: шоколад, чорницю, коріандр, горіхи, трави, муміє. До складу нерідко додають вітамінізовані комплекси. Після використання ви відчуєте свіжість, бадьорість, легкість, а ліфтинговий ефект не змусить себе чекати.

Можете застосовувати вдома вже готовий порошок. Як розводити готову суміш, зазначено в інструкції по використанню. Мінус полягає в дорожнечі фабричної продукції. Домашні рецепти масок для особи можуть складатися з безлічі компонентів. Існує основний рецепт пластифікуючої суміші, яка складається з трьох компонентів: альгінат натрію, діатоміт, хлориду кальцію. Якщо немає діатоміту, то біла глина його відмінно замінить.

Маска робиться на ніч, виконуйте її так:

  1. Буде потрібно 3 р альгінату натрію. Його потрібно розвести мінеральною водою (не більше 25 мл), настояти 6 годин.
  2. 10 г діатоміту додайте в 25 мл води.
  3. Змішайте всі компоненти, додайте хлорид кальцію.
  4. Готовий розчин нанесіть на обличчя. Перебуваючи на шкірі, маса стає гумовою.
  5. Через 30 хвилин зніміть гумову плівку, починаючи з підборіддя.
  6. Умиватися після процедури категорично не можна, інакше пропаде весь ефект.

Професійні альгінатние маски

Спочатку ці косметичні засоби використовували фахівці для омолоджувальних процедур. В наш час їх може придбати кожен в будь-якому магазині косметики. Альгінатна маска має вигляд готової суміші, яка розводиться мінеральною водою в однакових пропорціях. Дорогі, гелевидні засоби на основі альгінату натрію зустрічаються рідко. Вони здатні посилювати корисні властивості інших косметичних засобів, завданих перед їх застосуванням, можуть знімати запалення і нормалізувати роботу сальних залоз.

Альгінатні Маски поділяються на:

  1. Базові, які покращують стан шкірних покривів, усувають запалення, застосовуються в якості ліфтингових коштів.
  2. Колагенову альгинатную, яка застосовується для омолодження шкіри, підвищення її пружності, еластичності.
  3. Хитозановые, які відновлюють, підтягують, зволожують шкірні покриви.
  4. Маски з аскорбіновою кислотою, усувають пігментацію, вирівнюють колір обличчя.
  5. Альгінатні Маски на основі рослинних екстрактів, які зволожують і очищають шкірні покриви, знімають почервоніння, висипання.

Проводяться вони не тільки для обличчя, але для тіла і грудей. Позитивний ефект після застосування масок проявляється майже відразу, а за 3 процедури ви зможете помолодшати на пару років. Такі маски незамінні при порушеному водному балансі, неправильному обміні речовин шкірних покривів, збагачують киснем клітини шкіри, допомагають при підвищеної сухості або жирності. Застосовують їх при будь-якому типі шкіри.

Anskin

Процедури в косметичних салонах займають багато часу, але ви можете замінити їх, приготувавши будинку складу з використанням готової альгинатной суміші. Краще використовувати професійні альгінатние корейські маски марки Anskin, які випускаються як в банках, так і в м'яких упаковках. Виходячи з типу шкіри і проблеми, яку хочуть усунути, обирають ту чи іншу продукцію.

У лінійці collagen modeling mask виділяють дев'ять основних типів: Aloe, Charcoal, Pearl, Collagen, Cool, Grean Tea, Vitamin C, AC Control, Aroma. Кожна володіє унікальними властивостями, служить для певного призначення. Результати після їх використання видно відразу ж. Шкіра підтягнута, еластична, відсутні пігментні плями, зникають зморшки. М'язи обличчя після застосування таких засобів розслабляються, шкіра тонізується, проходить втома.

Algomask

Маски для обличчя Algomask легко використовувати в домашніх умовах або салонах. Професійні косметологи використовують їх у комплексі зі спеціальними косметичними засобами. Ви можете зробити цю процедуру вдома самостійно. Порошкоподібні маски з альгинатом від Algomask продаються як м'яких, так і твердих упаковках. Підбирати продукт варто індивідуально, під певний тип шкіри, властиві їй проблеми.

Арома стиль Algomask має широкий ряд альгінатних масок. Всього представлено трохи більше 40 видів цих коштів. Всі вони унікальні, кожна має своє призначення, містить всі необхідні для шкіри компоненти, особливо взимку. З їх допомогою ви зможете вивести всі шкідливі речовини, очистити пори, загальмувати старіння шкіри, підтягти її, прибрати лущення, підвищити імунний захист.

Teana

Маски «Теана» призначені для використання в салонах і вдома. Нанесення краще робити за допомогою лопатки. Тривалість процедури займає близько 20 хвилин. Це є величезною перевагою таких косметичних засобів. Передбачені пластифікуючі суміші для тіла, грудей, обличчя. Вибирати продукт потрібно з урахуванням типу шкіри, її проблем, бажань людини. Результат помітний вже після першого застосування.

В марці натуральної японської косметики «Теана» представлено близько 15 варіантів таких застигають масок. Є охолоджуючі, відновлюючі, тонізуючі, підтягують альгінатние суміші з екстрактом масел, мінеральних і вітамінних комплексів. Після їх застосування відчувається свіжість, втома минає, зморшки розгладжуються, шкіра починає дихати.

«Сонячне світло»

Маски з альгинатом «Сонячне світло» володіють винятковими властивостями для шкіри і тіла. Вся процедура нанесення пластифікуючих сумішей цієї серії займає не більше 30 хвилин. На шкірі вона починає застигати, перетворюватися в еластичну, резиноподобную плівку. Знімається легко, якщо шар був 3 мм. Якщо ж наносити тонко, то вона пересихає, і буде залишатися на шкірі шматками.

У серії представлені антицелюлітні, антивікові, заспокійливі, тонізуючі, вітамінізовані, мінералізовані суміші. Засоби підбираються індивідуально для типу шкіри, віку, проблем. Ефект помітний після першого використання. Альгінатна маска не застосовується лише при наявності непереносимості того чи іншого компонента суміші. В інших випадках вони корисні, навіть необхідні для підтримки природної краси, молодості.

«Беліта»

Пластифікуючі маски «Беліта» виробляються на основі натуральних компонентів. Серія містить і тоніки, які активують дію альгінату натрію та додаткових компонентів. Маски виготовлені для застосування на тілі, обличчі, шиї, грудей. Вони легко наносяться, швидко застигають, знімаються одним пластом. Виробляються дані суміші для професійного догляду за обличчям та тілом в Білорусі. Обов'язковим їх компонентом є колаген. Серія представляє п'ять видів масок. Серед них ви можете підібрати ту, яка підходить для вашого типу шкіри, властивих їй проблем.

Janssen

Компанія є відмінним виробником пластифікуючих масок. Якість продукції Janssen підтримується на європейському рівні. Маски з альгинатом натрію виробляються для професійного застосування в салонах краси. При створенні цих коштів у них з'єднують косметику з фармацевтикою. Суміші Janssen на основі альгинатной солі ефективно діють після одного використання. Серйозні проблеми з шкірою ви можете усунути з їх допомогою за кілька застосувань.

В марці Janssen представлено дванадцять видів масок, один активатор. Без них не обійтися при догляді за шкірою, яка потребує негайного відновлення. Використовують курс від двох до шести тижнів. Робити їх потрібно не більше двох разів на тиждень. Суміш дозволено наносити на повіки, губи. При товсто завдані шарі вона добре знімається з особи. Маска швидко застигає, для більш легкого зняття рекомендується підчепити краю, як тільки склад почне тверднути. Процедура займає близько 15 хвилин.

Beauty Style

Альгінатні пластифікуючі маски Beauty Style відмінно тонізують шкіру, підтягують, зволожують. Завдяки застосуванню рослинних екстрактів і масел, здоров'я шкіри відновлюється за пару застосувань. Моделююча суміш обов'язково містить колаген, який допомагає більш інтенсивно зволожувати шкірні покриви і значно подовжує цей ефект. Підберіть собі маску Beauty Style, спираючись на особливості своєї шкіри.

«Тенторіум»

Дані косметичні ліфтинг маски по догляду за шкірою призначені як для використання професіоналами в салонах, так і для домашнього застосування. Вони добре прибирають блиск з шкіри, знебарвлення, знімають втому з м'язів. Кошти даної серії краще використовувати у віці від 30 років. Позитивний ефект помітний після першого ж нанесення. При подальшому використанні масок підтягується овал обличчя, шкіра тонізується, молодіє. Наносяться і знімаються ці кошти легко, а процедура не займає багато часу.

3D

Medical Collagene 3D являє собою великий асортимент масок з солями альгинатной кислоти. Цей виробник на ринку представлений вже 27 років. Всі суміші виготовляються на заводі за спеціальними технологіями в узгодженні зі стандартами якості. Випуск їх здійснюється в м'якій і пластмасовій упаковці по 30, 200, 1200 р. Маски Medical Collagene 3D підходять для будь-якого віку, типу шкіри. Результат помітний після першого застосування, а для закріплення ефекту необхідно регулярне використання коштів.

«Малаві»

Вітчизняні маски компанії «Малаві» ідеально підходять для домашнього використання. Випускаються в м'яких упаковках або коробках невеликого обсягу. Вони виробляються без запаху, мають білий колір. Кошти відмінно зволожують шкіру, усувають почервоніння і пігментацію, зупиняють старіння, підтягують овал обличчя. Під час застосування ці маски охолоджують шкіру. Краще всього наносити суміш пензлем або шпателем для затирання. Так її витрата скоротиться вдвічі. Гарного ефекту можна досягти тільки при постійному застосуванні масок.

Як правильно наносити маску альгинатную

Правильність нанесення пластифікуючої альгинатной суміші гарантує якість проведеної процедури. Відео, представлене нижче, допоможе вам розібратися в тому, якою має бути послідовність дій при використанні маски альгинатной солі. Подивившись ролик, ви зможете самостійно зробити собі таку приємну, дуже корисну процедуру.

Альгінатна МАСКА в домашніх умовах - Обожнюю!!!

Відгуки

Ксенія, 38 років«Почитавши відгуки косметологів про різних масках з альгинатной сіллю, я вирішила спробувати такий засіб на собі. Спочатку сумнівалася в правдивості відгуків, але вже після однієї процедури змінила свою думку. Шкіра стала м'якою, гладкою і пружною. Результат виявився несподіваним».
Альбіна, 44 роки«Альгінова кислота раніше була мені невідома. В інтернеті я побачила рекламу маски з альгинатной сіллю і захотіла спробувати. Захопив сам процес накладання суміші і видалення її. Після одного застосування шкіра стала лише трохи м'якше і ніжніше. Потрібно буде повторювати процедуру».
Віка, 27 років«Прикольна штука! Маска з альгинатом натрію стає гумової після нанесення, знімається легко. Єдине мене напружило, що суміш починає швидко тверднути. Треба без зволікань наносити її на обличчя. По закінченню процесу моя шкіра стала більш гладкою, ніяких інших ефектів я не помітила».
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!