Лазерна шліфовка особи

Якою б чудодійної не була сучасна косметика, вона не може усунути всі без винятку дефекти шкіри обличчя. Легко розгладити дрібні зморшки косметичними засобами, а що робити з пігментними плямами, шрамами і рубцями? Вирішити ці проблеми зможе лазерна шліфовка особи – процедура, яка повністю оновить шкіру, звужує розширені пори, освітлить пігментні плями, поліпшить текстуру і тонус шкіри.

Що таке лазерна шліфовка шкіри особи

Лазерна шліфовка – це нова послуга, за допомогою якої усуваються не тільки легкі дефекти шкіри, але колоїдні, післяопікові або післяопераційні рубці. Ця процедура розроблена для тих людей, які хочуть виглядати молодо, але ще не зважилися на відвідування пластичного хірурга. Методики шліфування постійно удосконалюються, тому не варто боятися такого методу омолодження – лазер діє ніжно і дуже акуратно, ніби по обличчю проходить промінь світла. Для здоров'я послуга абсолютно безпечна, якщо робиться фахівцем на сучасному обладнанні.

Для чого застосовується лазерна шліфовка

Застосовується лазерне омолодження шкіри дуже ювелірно. У процесі шліфування верхній шар епідермісу випаровується, а клітини, не зачеплені лазером, починають активно ділитися, замінюючи оброблені ділянки шкіри на нові. В результаті запускається синтез клітин, в процесі якого відновлюється колагенова прошарок епідермісу. Лазерна шліфовка дозволяє:

  1. Повернути свіжість вікової шкірі.
  2. Позбутися від прищів і землистого відтінку особи.
  3. Стерти зморшки в області очей і навколо рота.
  4. Вирівняти мікрорельєф шкіри.
  5. Скоротити носогубні складки і зморшки на лобі.
  6. Позбутися від вікової пігментації.
  7. Омолодити і підтягнути шкіру на шиї і декольте.

Ця процедура дуже ефективна, адже результат помітний відразу ж, причому ліфтинг оброблених ділянок триває протягом 3-6 місяців після шліфування. Сеанс проходить легко і безболісно, а оточуючі люди рідко здогадуються про причини преображення, на відміну наслідків пластичної хірургії. Дивіться у відео думку фахівця про те, для чого потрібна процедура лазерної шліфовки шкіри:

Жити здорово! Лазерний пілінг.(31.05.2017)

Від рубців і шрамів

Перш ніж позбавлятися від шрамів на обличчі або рубців після акне, потрібно чітко усвідомлювати, що повністю позбутися від застарілих келоидов поки неможливо. Але зробити їх менш помітними за фактурою і кольором – реально. Це пов'язано з тим, що під час загоєння рани еластична шкіра заміщується фіброзною щільною тканиною, формуючи рубець. Якщо утворюється багато цієї тканини, то шрам знаходиться над поверхнею епідермісу, якщо мало, то він буде розташований нижче поверхні шкіри.

Лікар у кожному конкретному випадку застосовує методику лазерного шліфування рубців на обличчі, виходячи з особливостей їх формування. Ефект від процедури помітний вже після першого сеансу, але для отримання максимальних змін потрібно пройти курс від 6 до 10 процедур з інтервалами в 1 або 2 місяці. Після проходження курсу структура тканини рубця стає схожою на навколишнє шкіру.

Від зморшок і пігментних плям

В пігментації шкіри відіграють роль клітини-меланоцити, які виробляють меланін. Під впливом певних обставин (зовнішніх або внутрішніх) на окремих ділянках шкіри меланін починає вироблятися в надлишку, що призводить до появи пігментних плям. Фактори, що провокують зморшки і плями на обличчі:

  • надмірне перебування на сонці;
  • захворювання жовчного міхура, печінки та інші;
  • старіння;
  • порушення в організмі обміну речовин;
  • травми шкіри;
  • гормональні перебудови: вагітність, клімакс, прийом лікарських препаратів.

Позбутися від пігментних плям, веснянок і дрібних зморшок легко – потрібно тільки зробити шліфування особи эрбиевым лазером (на рівні поверхневого шару епітелію). Під час його впливу пляма руйнується пошарово, і разом з верхнім шаром відлущується. Даний метод забезпечує ефективне та безпечне усунення будь пігментації на обличчі, показуючи приголомшливі результати.

Для видалення розтяжок

Розтяжки або стриї можуть з'явитися на обличчі після різкого схуднення або в результаті гормонального збою. Позбутися від них за допомогою косметичних засобів не представляється можливим. Глибока фракційна лазерна шліфовка особи поверне эпидермису гладкість, особливо, якщо стрії з'явилися зовсім недавно. При цій процедурі лазер діє вибірково, залишаючи навколо оброблюваної зони життєздатні клітини. Для кращого ефекту фракційна шліфовка проводиться кілька разів.

Як відбувається процедура

Щоб шліфовка особи лазером дала очікуваний результат, то перед проведенням процедури лікар призначає здати аналізи крові (загальний, біохімія, гепатит, ВІЛ), прийом противірусних препаратів. Сама процедура відбувається під місцевою анестезією, а на очі пацієнту надягають захисні окуляри. Шкіру обличчя охолоджують прохолодним повітрям, а потім йде вплив лазером: випаровується волога з верхнього шару епідермісу.

Деякі пацієнти відчувають суттєві хворобливі відчуття, які зникають після закінчення дії лазера. Тривалість сеансу залежить від кількості зон, які піддаються обробці. Як правило, процедура триває від півгодини до двох годин. Додому пацієнт відправляється відразу ж після закінчення процедури, проте існує ще і реабілітаційний період.

Догляд та відновлення після лазерного пілінгу

Щоб не було ускладнень, перший тиждень після лазерної шліфовки не можна користуватися косметикою і вмиватися. Протягом наступних 4 місяців потрібно при виході на вулицю обов'язково використовувати крем із захистом від сонячних променів не менше 50, інакше може з'явитися пігментація шкіри. Відразу після процедури протягом 2-3 тижнів відбувається відновлення шкіри включає в себе:

  • поява скоринки, пухирів, лущення обробленої ділянки;
  • червоність, підвищену чутливість шкіри обличчя.

Протипоказання до виконання процедури

У цій процедурі зведений до мінімуму ризик ускладнень, але коли робити лазерну шліфовку людина вже зважився, він зобов'язаний знати про можливі наслідки. Не можна проводити сеанси лазером, якщо на обличчі присутні запальні процеси шкіри: прищі, вугри або інші висипання. Не варто ризикувати годуючим мамам, вагітним жінкам. В період менструації больовий поріг знижується, тому краще перенести процедуру.

Обережно до сеансів лазерного омолодження потрібно ставитися людей з темною шкірою – є ризик гіперпігментації після проведення процедури. Протипоказана лазерна шліфовка в наступних випадках:

  1. Наявність кардіостимулятора.
  2. Хронічні хвороби в стадії загострення.
  3. Епілепсія.
  4. Цукровий діабет.
  5. Простудні або інфекційні захворювання.
  6. Онкологія.

Скільки коштує фракційне лазерне омолодження

Вартість фракційного лазерного омолодження складається з декількох чинників: типу лазера, рівня шліфування, кількості процедур, фінансової політики клініки, місця проживання. Наприклад, в Москві лазерні пілінги коштують від 20000 рублів, а в провінції – від 10000 тисяч. Повна шліфовка особи лазером обійдеться в середньому від 25000 до 60000 тисяч рублів за одну процедуру.

Фото до і після лазерного шліфування особи

Ефект від процедури лазерного омолодження стає помітний вже після першої процедури. Через тиждень зникають «гусячі лапки», дрібні дефекти обличчя, шкіра підтягується, стає рівним її тон і текстуру, а великі дефекти зменшуються в розмірах. Остаточні результати можна оцінити лише через півроку, коли шкіра повністю омолодиться і стане рівною. Зберігається ефект від лазерної шліфовки кілька років, а якщо усувалися розтяжки або шрами, то результат залишається довічно. Дивіться на фото, як виглядає обличчя до і після лазерного омолодження.

Відгуки

Анастасія 31 рік, СамараУ мене занадто широкі пори, лікар порадила пройти процедуру лазерної шліфовки. Довго сумнівалася, було багато аргументів за і проти, але, врешті-решт, наважилася і не шкодую. Результати шліфування виправдали мої надії: шкіра помітно помолодшала і стала абсолютно гладкою!
Лідія 43 роки, СаратовВ юності шкіра обличчя сильно постраждала від прищів – залишилися некрасиві і численні шрами. Все подальше життя намагалася замазувати недоліки тоном, що робило їх ще більш помітними. Нещодавно зважилася на лазерний пілінг. Після нього 2 тижні шкіра виглядала не дуже естетично, зате зараз я не можу відірвати очей від дзеркала: особа ідеально рівне.
Ліка 26 років, ЄкатеринбургЗважилася на лазерну шліфовку коли втомилася замасковувати сліди постакне, які були дуже помітні. Після 17 днів відновного періоду вперше вийшла на вулицю, і подружки були в захваті: вугрові ямки стали ледве помітними. Лікар сказала, щоб вони повністю зникли потрібно пройти ще одну процедуру через місяць, на яку я вже морально готова.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!