Скраб від целюліту

Боротьба з «апельсиновою кіркою» займає багато часу. Добитися ідеального результату за один раз неможливо, тому необхідно запастися кращими рецептами для усунення проблеми. Антицелюлітний скраб можна придбати в косметичному магазині або зробити в домашніх умовах. У статті ви дізнаєтеся про те, як прибрати «горбки» з допомогою простих засобів, не викидаючи величезні суми грошей.

Рецепти антицелюлітного скрабу для тіла в домашніх умовах

Багато жінок вважають за краще робити креми від «апельсинової кірки» самостійно. Домашні рецепти не вимагають великих фінансових витрат. Доброго результату допоможуть добитися такі прості складові, як кава або сіль. Кремова гуща на основі цих компонентів очищає шкіру від відмерлих частинок, стимулює кровообіг і розгладжує рельєф. Для посилення ефекту рекомендується втирати муси масажними рухами.

Скраб кавовий від целюліту

Косметичний засіб користується популярністю у всьому світі. Відмінною ідеєю буде зробити скраб з кави в домашніх умовах, а не купувати його в магазині. Результат проявиться, якщо ви будете застосовувати засіб кожні 3 дні протягом місяця. Щоб зробити кавовий скраб для тіла в домашніх умовах знадобляться такі інгредієнти:

  • столова ложка кави;
  • оливкова олія – 1 столова ложка;
  • кориця – 1 ложка;
  • трохи гелю для душу;
  • кілька крапель олії мандарина.

Як використовувати?

  1. Змішати компоненти до утворення однорідної консистенції.
  2. Прийміть гарячий душ, щоб тіло распарилось.
  3. Нанесіть на проблемні ділянки суміш втирайте масажними рухами 2-3 хв.
  4. Змийте теплою водою.

Гарячий

Прискорити метаболізм і процес спалювання жирових відкладень допоможе використання червоного перцю. Для приготування кошти знадобляться такі інгредієнти:

  • сухий червоний перець – 1 пакет;
  • дрібна морська сіль – 60 г;
  • кориця – 5 г;
  • оливкова олія – 1 столова ложка.

Як використовувати?

  1. Перемішати інгредієнти, підігріти масу на водяній бані.
  2. Нанести суміш на тіло масажними рухами знизу вгору.
  3. Обернутися плівкою на 30 хв.
  4. Змити теплою водою.

З морської солі

Таке косметичний засіб допоможе поліпшити стан шкіри, повернути їй шовковистість і вивести зайву вологу. У скраб з морської солі від целюліту входять натуральні компоненти, які знайдуться у кожного вдома. Для його приготування потрібні такі інгредієнти:

  • дрібна морська сіль – 1 ложка;
  • сметана або оливкова олія – 1 столова ложка;
  • грейпфрутове або лимонне ефірна олія – 2-3 краплі.

Як використовувати?

  1. Змішувати всі складові до утворення однорідної консистенції.
  2. Нанести сольовий скраб від целюліту на вологе тіло.
  3. Обернутися плівкою на 30 хв.
  4. Змити теплою водою.

Який скраб від целюліту купити

Серед безлічі магазинних кремів від «апельсинової кірки» особливої уваги заслуговують наступні:

  • Скраб для тіла «Домашні Рецепти Мед і Лимон». Цукровий склад стимулює обмін речовин, омолоджує шкіру і бореться з целюлітом. Після нанесення засобу тіло стане гладким і оксамитовим.
  • Крем від Ecolab ANTICELLULITE BADY CREAM. Природні компоненти активно борються з «апельсиновою кіркою», сприяють оновленню шкіри. Масло ши і кунжуту спалюють жири, зволожують і забезпечують пружність тіла.
  • Антицелюлітний гарячий скраб Фітнес Боді. Дарує здоровий вигляд шкірі, стимулює обмінні процеси. Вітамінна суміш вважається відмінним помічником у боротьбі з жировими відкладеннями. За кілька сеансів шкіра помітно підтягується, молодіє і набуває пружність.
  • Флоресан від «Фітнес Боді». Ефективний засіб для тих, хто хоче позбутися від целюліту. Через 2 тижня регулярного застосування помітно розгладжує шкіру, підтягує проблемні зони.
  • Антицелюлітне гаряче засіб від «Планета органік». Вирівнює поверхню, прибирає ознаки «апельсинової кірки». Завдяки разогревающему ефекту стимулює обмінні процеси, виводить токсини.
  • «Пряний кумін» від Organic shop. Суфле відмінно підтягує шкіру, повертає їй тонус вже за декілька застосувань. Концентрати натуральних олій, які входять до складу засобу Органік шоп, забезпечують зволоження і виводять токсини.

Відео: як робити скраби проти целюліту

Якщо ви втомилися боротися з «апельсиновою кіркою», то цей ролик допоможе вирішити проблему. Скраби на основі натуральних інгредієнтів, представлені у відео, повернуть шкірі еластичність, здоровий і привабливий вигляд. Поєднання таких простих, але ефективних домашніх косметичних засобів разом зі спортом допоможе в короткий термін домогтися приголомшливих результатів.

Як позбутися від ЦЕЛЮЛІТУ. Скраби для пружності тіла.

Відгуки

Аня, 26 років Коли ходимо в сауну з дівчатами, робимо скраб з кави. Наносимо на розпарену шкіру масажними рухами. Тіло після такої процедури просто чудове: шкіра ніжна, виходить приємний запах. На рахунок засоби боротьби з целюлітом сказати складно. Я думаю, що якщо наносити засіб частіше, то результат буде.
Оля, 35 років У мене маленька дитина, тому займатися собою можу тільки в домашніх умовах. Шкіру після пологів приводила в порядок за допомогою масажу і скраб від целюліту з кави. Якщо наносити його регулярно, то результат приємно здивує. У мене вже через 3 тижні зона сідниць стала більш підтягнутою.
Світлана, 24 Боротися з целюлітом допомогою соляного скрабу – дурна затія. Такий засіб допомагає очистити шкіру від огрубелых клітин, тонізує, але не більше. Я змішувала сіль з кремом і розтирала їм проблемні зони. Однієї процедури не вистачить для видалення «апельсинової кірки». Краще поєднати такий метод з дієтою і спортом, тоді буде результат.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!