Косметичне дзеркало з підсвічуванням для макіяжу

Щоб зробити гарний і акуратний мейк-ап, необхідно не тільки володіти навичками його нанесення, але і мати хороше освітлення. Вдень з цим незручностей практично не виникає, особливо якщо підійти до вікна. Увечері світла не вистачає, або він падає нерівномірно. Використання спеціального дзеркала з підсвічуванням допомагає вирішити цю проблему.

Основні види дзеркал

Великі і маленькі, круглі, овальні і прямокутні види пристроїв дуже функціональні. Дзеркало для макіяжу з підсвічуванням може мати різні розміри і форму. Освітлювальні елементи монтуються по периметру рами. Товар дешевше оснащується звичайними лампочками (розжарювання), більш дорогі – світлодіодними або люмінесцентними лампами. Якщо ви бажаєте завжди робити бездоганний макіяж, купіть збільшувальне дзеркало з підсвічуванням – воно показує всі неточності мейк-апу.

Універсальне

Таке дзеркало можна повісити на стіну і поставити на стіл. Стандартні зразки мають не надто великі розміри, що дозволяє їх брати з собою в подорожі. Виріб кріпиться на стіну за допомогою магнітних фіксаторів. Особливості:

  1. Якщо вологостійке покриття (має напилення з титану або суміші срібла і міді), аксесуар можна без побоювань вішати у ванній кімнаті.
  2. Бюджетні моделі мають амальгамное (лакофарбове) або алюмінієве покриття. Склад погано витримує вологу.
  3. Універсальні дзеркала такого типу розміщують в передпокої або ставлять на туалетний столик.

Настінне

Це дзеркало з лампочками по периметру стаціонарне, фіксується на стіні без можливості частого переміщення. Якщо правильно закріпити виріб, їм буде зручно користуватися, адже вам не доведеться щоразу регулювати кут нахилу і висоту установки. Деякі моделі мають кріплення «гармошка» для наближення або віддалення гримерного дзеркала від стіни, зміни кута нахилу, повороту. М'яке світло при макіяжі добре освітлює обличчя, не тисне на очі. Підсвічування працює від акумулятора або електромережі (частий варіант для настінного зразка).

Настільне

Конструкція може нерухомо кріпиться до столу або фіксуватися на мобільній підставці. Багато дівчата, жінки, професійні візажисти віддають перевагу цьому зразком завдяки компактним габаритам і функціональним можливостям. Сучасні дзеркала для макіяжу з підсвічуванням мають дві відображають боку, і одна з них має властивості лінзи. Збільшення може бути як дво-, так і десятикратним. Виріб має невеликі розміри, тому його необтяжливо брати з собою в поїздки.

Подивіться відеоогляд на косметичне дзеркало з підсвічуванням Babyliss.

Розпакування BABYLISS 8435E

Як вибрати косметичне дзеркало з підсвічуванням

Перед тим як замовити аксесуар, дайте собі відповідь на декілька питань, і у вас в голові складеться більш-менш зрозуміла картинка, який виріб вам необхідно. Питання:

  • В яку кімнату ви хочете поставити дзеркало?
  • Чи потрібно часто переносити аксесуар?
  • Чи Будете ви брати з собою виріб в поїздки?
  • Чи Будете ви використовувати дзеркало не тільки для нанесення макіяжу? Може знадобитися предмет для гоління, чищення шкіри, вищипування брів та інших завдань.
  • Чи вважаєте ви якогось конкретного виробника?

Розмір

Якщо висота дзеркала становить 120 см, ви побачите своє відображення до колін. При розмірі 60 см в поле зору потрапляє верхня частина тіла по пояс, при 40 см – по груди. Класика – квадратне дзеркало розміром 50х50 см. Таких параметрів вистачає для професійного і домашнього використання. Виріб велика, тому його частіше фіксують на стіні. Настільне дзеркало з підсвічуванням для макіяжу має менші розміри – стандартно 34х17 см, 11х11 див. Невеликі переносні конструкції дуже зручні для дому.

Функціональність

Крім стандартного відображення косметичне дзеркало з підсвічуванням може мати такі функції:

  • Обертання. Деякі моделі повертаються на 180 або 360.
  • Двостороннє відображення. Одна сторона показує реальне відображення, друга збільшує.
  • Мобільність – повна або часткова. У першому випадку мова йде про малогабаритних дзеркалах, які легко поміщаються в дорожню сумку. Другий випадок – настінні зразки з кріпленням-гармошкою.
  • Совмещенность з поличкою, шафкою. Нерідко встановлюються в маленьких ванних кімнатах, в яких цінується кожен квадратний сантиметр.
  • Дзеркала останнього покоління оснащені прихованим монітором, зв'язком з телефоном через бездротову мережу, підігрівом (актуально для ванних кімнат).

Відображають властивості

Саме чітке відображення дають поверхні з срібним напиленням. Виріб добре себе почуває у вологому середовищі, переносить перепади температури і впливу прямих сонячних променів. Якщо ви зупините свій вибір на титановому покритті, будьте готові до того, що відображення буде дещо спотворюватися. Алюмінієве напилення ненадійно в питаннях чіткості. Пам'ятайте про класах спотворення, найточніші дзеркала мають маркування М0 і М1, відмітка М4 свідчить про невелике спотворення. Все, що більше (до М10), не годиться для повсякденного використання.

Оптичні ефекти

У спеціалізованих магазинах часто можна зустріти товари з п'ятикратним збільшенням, але якщо ви пошукаєте, то знайдете виріб, збільшують у 10 разів. Його ви будете використовувати для ретельного догляду за обличчям (видалення чорних крапок, моніторингу стану шкіри та інших завдань). Косметичні вироби мають товщину 4-6 мм. Якісний зразок не повинен давати спотворень, але допускаються невеликі похибки у кромки скла.

Підсвічування для дзеркала

Виробники використовують такі види ламп:

  • Розжарювання. Зустрічаються в дешевих зразках, не відрізняються надійністю і довговічністю. Останнім часом стають непопулярними, оскільки їх витісняють більш функціональні дзеркала.
  • Галогенні. Служать в 10-12 разів довше ламп розжарювання. Витримують підвищену вологість.
  • Люмінесцентні. Дають світло максимально наближений до денного. Однак такі лампи мерехтять, що призводить до втоми очей. Термін служби освітлювальної системи – 50-100 тис. годин.
  • Дзеркало зі світлодіодним підсвічуванням (LED). Судячи з відгуків, найпоширеніший і надійний варіант. Довго служить, якісно висвітлює, має привабливий зовнішній вигляд.

Огляд популярних виробників

Всенародну любов заслужили такі бренди:

  • Beurer. Німецька якість простежується у всьому – в функціональності, зовнішньому витонченість, точності відображення і термін експлуатації. Настільні зразки чітко відображають риси обличчя і показують недоліки шкіри. Освітлювальна система служить довго і безперебійно.
  • Дзеркало для макіяжу Babyliss з підсвічуванням. Виробник випускає продукцію на будь-який смак – настінну, настільну, з можливістю повороту, збільшення, з професійної підсвічуванням. Навіть на фото продукція Бебилис виглядає елегантно і дорого, а в реальності – ще краще.
  • ІКЕА. Товар за доступною ціною приваблює покупців. Дзеркало зручно в експлуатації, дає рівномірне освітлення і чітке відображення без кривизни.

Де купити і скільки коштує збільшувальне дзеркало з підсвічуванням

Вироби продаються в спеціалізованих інтернет-магазинах та професійних точках продажу приладдя для догляду за обличчям і тілом. Перевірені організації пропонують швидку і надійну доставку, тому за якість транспортування переживати не доводиться. Дзеркала для макіяжу мають такий розбіг цін:

  • настільне Beurer – 2000-6000 р., настінне – 2700 р.;
  • Babyliss – 3500-6000 р.;
  • ІКЕА з харчуванням на батарейках – 1800 р.

Відео: як зробити гримерное дзеркало своїми руками

DIY: Гримерное дзеркало з підсвічуванням своїми руками(дзеркало візажиста)

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!