Мереживною топ - з чим носити: жіночі образи з фото

Білизняний стиль одягу не виходить з моди: мереживною топ стане незамінною річчю в гардеробі і відмінно буде поєднуватися як з спідницями, так і з брюками. Блузи, майки або кофти з мережива можуть підійти на день або на вечір, в залежності від конкретного фасону, комбінації тканин. Асортимент магазинів зараз настільки різноманітний, що кожен зможе підібрати собі варіант.

Мереживні топи – модні тенденції сезону 2019-2020 роки

Зараз цінуються жіночні, елегантні і ніжні образи – мереживо як не можна краще вписується в цю естетику. Ажурні кофти на модних показах представлені і в повсякденних комплектах, і в вечірніх вбраннях. Вони навіть вдало вписуються в ділові костюми. Підбираючи модель для того чи іншого випадку, враховують модні тенденції і особливості дизайну, щоб образ вийшов гармонійним. Що стосується колірної гамми, підійдуть:

  • білий;
  • колір слонової кістки;
  • пастельні відтінки;
  • бордовий;
  • темно-синій;
  • чорний.

Діловий стиль

У моді найнесподіваніші комбінації нарядів – навіть ажурна майка стане частиною класичного стилю. Разом з офіційним костюмом легкі сексуальні мереживні сорочки виглядають особливо оригінально. Якщо ви хочете створити строгий образ, враховуйте такі модні тенденції:

  • Мереживною топ під колір піджака буде виглядати особливо стильно в новому сезоні. Цей варіант гарантує, що ажурна тканина не виявиться занадто зухвалою, адже візуально вона буде зливатися з костюмом.
  • Блузи або сорочки з щільної тканини з мереживним декором – ще один актуальний варіант для офісу. Вони виглядають набагато більш формально – мереживо є не основним матеріалом, а лише додатковим прикрасою.
  • Зараз актуальне поєднання максимально несхожих речей, так що грати на контрастах – легкий мереживною топ цікаво буде виглядати з прямим вільним піджаком в андрогинном стилі.

В стилі casual

Часто білизняний стиль воліють для простих практичних повсякденних образів. Мереживна майка – це красива і зручна базова річ, яка доречно буде виглядати при будь-яких обставин. У виборі ажурною майки на кожен лінь враховуйте останні тренди:

  • У повсякденному міській моді можна дозволити собі яскраві кольори. При цьому, акцент варто зробити на складних складових відтінках. На піку моди мереживні майки гірчичного, оливкової і винного відтінку. Ценительницам незвичайних колірних рішень варто купити один з цих варіантів.
  • Модні мереживні топи добре будуть виглядати з спідницями в романтичному стилі чи з простими брюками.
  • Трикотаж з мереживом – ще один тренд. Вільні моделі можна надіти зверху на однотонну кофту, а обтягуючу майку поєднувати з джемпером. Під джемпером може виднітися нижній край майки з мереживом або ж ажурні візерунки будуть виділятися в області декольте. Можна пошукати готові моделі, які поєднують два матеріалу.

Повітряні для літнього відпочинку

Влітку мереживо особливо актуально в таких речах не буде жарко, а ще вони дозволять створити легкий і свіжий образ. У магазинах знайдеться безліч підходящих моделей, які можна придбати недорого. Іноді жінки воліють знаходити схеми в'язання і створювати для себе модну річ самостійно. Мереживо для відпочинку зараз в тренді. Розгляньте модні варіанти:

  • Вільну модель нерідко використовують як пляжну туніку. Він відмінно доповнить модні моделі купальників, відсилають до стилю ретро.
  • Для міського відпочинку влітку актуальні розкльошені ажурні майки в пастельних тонах – це сама практична одяг на жарку погоду. Серед популярних літніх топів така коротка майка буде самим практичним і вишуканим варіантом.
  • Розгляньте кофти з ірландського мережива – воно відрізняється своєю легкістю, оригінальними орнаментами і цікавими колірними рішеннями в пастельній кольоровій гамі.

Вишукані у вечірньому стилі

Такі речі можуть виглядати дуже жіночно і елегантно, адже мереживо завжди було одним з традиційних матеріалів для вечірнього вбрання. Ціна на даний святковий комплект часто невисока, але виглядати він буде дорого. Актуальні такі тенденції:

  • На вечір надягають чорні мереживні топи з тонких ниток – такі варіанти йдуть всім без винятку.
  • Частиною вашого урочистого вбрання стане шовковий верх з модною ажурною обробкою – це відмінний варіант під штани або спідницю-максі.
  • З ажурними речами на вечір модно одягати речі кольору металік або прикраси зі стразами і стеклярусом. Якщо ви виберете таке поєднання на вечір, то здивуйте всіх оточуючих розкішним виглядом.
  • Якщо вам подобаються по-справжньому яскраві образи, слід вибрати насичені відтінки – наприклад, жовтогарячий, червоний, бірюзовий або колір фуксії. Для стильного цибулі при цьому важливо, щоб інша одяг була максимально стриманою.
  • У моді вечірні обтягуючі моделі з мережива, але руки і лінія декольте повинні бути максимально закриті.

Як вибрати топ з мереживом

Підібрати модель можна в бутиках або в інтернет-магазині – зараз на багатьох сайтах є можливість замовити товар з доставкою по більш низькій вартості. Сучасні кофти з мереживами дуже різноманітні: вони відрізняються своїм матеріалом, колірною палітрою і кроєм. Щоб покупка виявилася вдалою і прослужила не один сезон, потрібно керуватися модними тенденціями та вимогами до матеріалу. Крім того, потрібно враховувати особливості вашої зовнішності і фігури.

Матеріал виробу

На кожен день варто вибрати бавовняний топ. Ви зможете комфортно почувати себе в будь-яку погоду, а виглядати натуральна тканина буде набагато більш стильно і дорого, ніж 100% синтетика. Іноді допустимо невеликий вміст штучних матеріалів у складі тканини – це більшою мірою актуально для вечірніх топів, яким синтетичні волокна додадуть блиск і еластичність.

Особливості крою

У тренді – елегантні жіночні фасони, які виглядають привабливо, але скромний вигляд. Для ажурних моделей актуальні наступні варіанти крою:

  • Облягаючі короткі з закритими рукавами підійдуть струнким дівчатам. Вони створять ідеальний силует, під який підійдуть будь-які штани або спідниця.
  • Майки прямого крою – це класичний варіант на будь-яку фігуру. Вони можуть бути або повністю зроблені з мережива, або тільки частково. Часто бавовняні, шовкові або синтетичні майки декорують ажурною стрічкою. Цікаво можуть виглядати варіанти з мереживною спинкою.
  • Повні дівчата оцінять модні зараз вільні розкльошені топи в стилі бохо.
  • Щоб створити жіночний образ, можна підібрати речі з рюшами, жабо або з баскою на талії. Такі модні елементи дизайну зроблять цибулю ще більш витонченим і ефектним. Крім того, вони допоможуть скорегувати фігуру – з допомогою баски можна підкреслити талію, рюші на рукавах візуально зроблять плечі ширше, а завдяки об'ємному жабо груди буде виглядати більше.

Колірна гамма

Вибираючи колір топа, варто виходити з вашого гардеробу і вашої зовнішності. Добре, якщо нова річ підійде до багатьох комплектам вже наявної одягу. Можна підбирати колір топа під свої очі, волосся або шкіру. Зараз у моді білий і пастельні відтінки, а ще темні тони: коричневий, фіолетовий, темно-синій, бордовий і чорний. Якщо ви цінуєте яскравість в одязі, вибирайте складові відтінки – колір хакі, фуксію, гірчичний, кораловий.

Фасони і моделі

Одні дизайнерські рішення швидко стають частиною міського вуличного стилю, а інші варіанти не приживаються і залишаються тільки на розворотах глянцевих журналів. Серед усього розмаїття ажурних кофт особливою популярністю користується кілька моделей. Вони доречно будуть виглядати практично завжди, поєднуючи в собі красу, зручність, практичність.

В білизняному стилі

Дана модель являє собою просту шовкову, бавовняну або синтетичну майку, оброблену мереживними оборками. Білизняний стиль зараз актуальний, тому такі майки носять дуже активно за будь-яких обставин. Вони вписуються в стиль кежуал під джинси, їх можна надягати з діловим костюмом, створити романтичний образ з пишною спідницею або надіти з косухою в андрогинном стилі. Майка в білизняному стилі – це базова річ для будь-якого образу, яка займе гідне місце в жіночому гардеробі.

Ажурна блузка з рукавами

Поєднання консервативного фасону з грайливим мереживом виглядає дуже стильно. Фасон підходить на день або на вечір. Рукава можуть бути будь – якими- обтягуючими, вільними, з манжетами або рюшами. Це відмінний варіант для жінок у віці або для власниць пишних форм, які шукають максимально стриману модель. На струнких постатях такі моделі виглядають не менш вишукано.

Кроп-топ

Укорочена модель чудово підходить на літо. Вона дозволяє продемонструвати красиву фігуру і забезпечує максимальний комфорт в жарку погоду. Ціна на цю молодіжну модель дуже демократична в багатьох магазинах. Мініатюрні мереживні топи вибирають переважно стрункі дівчата. Це можуть бути моделі, виконані повністю з мережива, або ж варіанти, що поєднують кілька матеріалів. Носити їх варто переважно з довгими спідницями і широкими брюками.

Кому підійде

Модні і зручні ажурні кофти підійдуть практично всім – головне, правильно підібрати модель. Особливо звернути увагу на цю модну річ коштує в наступних випадках:

  • Любителькам романтичного стилю в одязі урочисті мереживні топи однозначно повинні сподобатися. Вони допоможуть додати цибулі ніжності й легкості. Зробіть акцент на майці або блузі, надівши разом з нею більш просту і непомітний одяг. Це допоможе створити стильний образ.
  • Якщо вам подобається експериментувати з фактурами, ажурна майка повинна бути у вашому гардеробі. Мереживо відмінно поєднується з джинсового тканиною, шовком, шкірою і шерстю.
  • Нерідко ажурна одяг значною мірою залишає тіло відкритим, тому переважно її вибирають молоді жінки з гарними фігурами.

З чим носити

Більшість моделей можна віднести до базового гардеробу – вони чудово будуть поєднуватися з багатьма повсякденними речами. Зараз в моді самі незвичайні комбінації – це стосується колірних рішень, фасонів, фактур. З мереживом можна створити безліч стильних луків на будь-який випадок – комплекти вдасться підібрати і для роботи, і для вихідного дня, і для урочистого заходу.

Поєднання з тканинами

Незалежно від того, які текстури переважають у вашому гардеробі, варто купити мереживною топ – ви зможете одягати його практично з усіма своїми улюбленими речами. Мереживо цікаво виглядає з різними тканинами:

  • Часто влітку надягають бавовняну або льняну одежу – спідниці, брюки і легкі жакети. Це модний образ плюс максимальний комфорт. Дані комплекти з мереживним полотном як не можна краще підходять для спекотного літа.
  • Модні зараз джинсові речі чудово виглядають з ажурними майками. Так ви зможете зробити свій лук більш свіжим, молодіжним і неформальним. Комбінувати мереживо легко вдасться з будь-яким одягом – це можуть бути джинсові шорти, брюки, спідниці або джинсові куртки. Іноді мереживні кофти з довгими рукавами можна поєднувати з красивими сукнями з джинсової тканини.
  • На вечір цікава комбінацію мережива і шкіри. Такий лук буде виглядати дуже яскраво і стильно.
  • Якщо хочеться виглядати максимально жіночно, мереживо можна поєднувати з шовком – підійдуть легкі спідниці і широкі брюки-кюлоти.
  • Мереживною топ може відмінно виглядати з оксамитовими речами – наприклад, з брюками, спідницями або жакетами.

Взуття та аксесуари

Доповнити модний лук можна за допомогою таких речей:

  • Повсякденний образ доповнять стильні босоніжки на платформі або лофери. На вечір підійдуть класичні туфлі-човники. Не завжди потрібне взуття на високому каблуці – для гармонійного образу підійде навіть маленька шпилька.
  • Якщо ви підбираєте образ в стилі casual, підійде масивна містка сумка або рюкзак. Для урочистого випадку потрібен невеликий клатч.
  • Масивна біжутерія відмінно підійде під мереживо, відсилаючи до модного стилю бохо.

Що одягнути під топ

Часто через такі речі часто просвічує тіло, тому краще всього надіти максимально непомітне нижня білизна бежевого кольору. Іноді підійде бюстгальтер, що збігається тон в тон з одягом, проте підібрати таке поєднання вкрай непросто. Не варто брати кольорові або чорні варіанти під білу одежу, а під яскраві варіанти можна вибирати контрастні кольори – це виглядає вульгарно.

Скільки коштують топи з мереживом

Вивчіть приблизні ціни на модні речі в таблиці:

Бренд

Опис моделі

Ціна, рублів

RELIGION

Бавовняна туніка сірого кольору з вільним кроєм і укороченими рукавами.

2601

ASOS

Майка з ажурною обробкою темно-синього кольору.

1490

BODYFLIRT

Трикотажна футболка в горошок з ажурною вставкою в області декольте.

1190

DKNY

Кофта з довгим рукавом і круглим вирізом бежевого кольору.

29800

Alice + Olivia

Коротка майка небесно-блакитного кольору з високим вирізом горловини та рукавами-ліхтариками.

4382

INCITY

Чорний мереживною топ з V-подібним вирізом.

999

Topshop

Бордова ажурна майка в білизняному стилі

2330

Фото мереживних моделей сезону 2018-2019

Відео

Як пошити мереживною топ з рукавамиМереживною топ

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!