Одяг для Бебі Бона

З'явившись на ринку, інтерактивна іграшка від фірми Zapf Creation зробила повний фурор. Це не простий пупс, з якими грають дівчатка. Пластмасовий малюк виконує дії цього новонародженої дитини: плаче, сміється, задовольняє фізіологічні потреби. Діти грають з Бебі Боном, носять їх у слінгах і рюкзаках-кенгуру, катають у візках, а мами шиють одяг для ляльки.

Як зробити одяг для Бебі Бона

Насправді, лялькові речі мало чим відрізняються від звичайних дитячих, за винятком розміру. Гардероб для Бебі Бона може створюватися з натуральної тканини, акрилу, вручну або на швейній машинці. Крім того, любительок в'язання виготовляють для пупса теплі шапочки та інші предмети одягу. Майстрині знімають мірки з Бебі Бона, підганяють викрійки під розмір, розкроюють тканина, зшивають у відповідності зі схемою. Важливо підходити до створення одягу з акуратністю, ніби шиєте її для реального малюка, тоді вироби будуть виходити красивими.

Де знайти викрійки одягу для Бебі Бона

Інтернет повний інструкцій будь-якого рукоділля, в тому числі шиття. Схеми, крім Мережі, представлені в друкованих виданнях. Як зшити одяг для Бебі Бона за викрійками в глобальній павутині, знайти легко. З хороших видань зверніть увагу на таке: книгу Винуса Доджа – тут зібрані викрійки до ляльковим речей, які легко адаптуються для Бебі Бона. Залишиться тільки за готовим розмітці вирізати заготовку необхідної величини з тканини і змітати. Коли виріб придбає готовий вигляд, знадобиться виконати обробку країв, позбутися стирчать ниток.

Дізнайтеся, як зробити викрійки для ляльок Монстер Хай, щоб зшити для них оригінальний одяг.

В'язана одяг для Бебі Бона своїми руками

Для холодного часу року мами в'яжуть своїм малюкам теплі речі: шапочки, пінетки і багато іншого. Якщо вважати Бебі Бона імітатором реального дитини, то такі деталі потрібні і йому. В ході ігрового процесу на пластмасове дитя можуть бути надіті як літні, так і зимові речі, самостійно зв'язати які неважко. Для в'язання підійде пряжа від розпущених старих речей, але можна купити нову. Скористайтеся спицями або гачком.

Як в'язати пінетки спицями

Маленьким ляльковим ніжкам, як і дитячим, потрібно тепло, яке забезпечується в'язаними предметами. Пінетки – невід'ємна частина екіпіровки дитини. Для в'язання буде потрібно всього два елемента:

  • спиці – 2 основні і 2 допоміжні;

  • пряжа.

Процес виглядає наступним чином:

  1. Наберіть 21 петлю на спиці, провяжите перший ряд лицьовими.

  2. Зніміть першу петельку, накиньте нитку, провяжите 9 лицьових петель. Знову перекиньте нитку, потім одну лицьову петельку і ще один накид. Провяжите 9 особових, знову накиньте. Завершіть ланцюг лицьовій петелькою.
  3. Третя лінія провязывается лицьової в'язкою, за винятком накидов. Вони виконуються схрещуванням лицьовій петельки.
  4. Після знятої першої слід вив'язати одну лицьову. Накинувши нитку, провяжите 9 петель лицьової в'язкою. Після чергового накиду вывяжите 3 петельки. Далі слід накидывание, 9 петельок, новий накид і 2 петлі.
  5. Новий ряд складається повністю з платочної в'язки.
  6. Шостий рядок починається зі знятою першої і 2 провязанных. В продовження перекидається нитка, вывязываются 9 петельок. Після наступного накиду потрібно зв'язати 5 петель. Завершують ланцюг накидывание, 9 петель, перекидання нитки, 3 петельки.
  7. Черговий непарний ряд вывязывается платочної в'язкою.
  8. Знята початкова триває 3 лицьовими і накидыванием нитки. Потім слідують незмінні 9 петельок, накидывание, 7 лицьових петель. Після перекидання нитки вывязываются 9 петельок, виконується накидывание, 4 лицьові.
  9. Наступні 3 рядки провязывают платочної гладдю.
  10. Настав час миска. На одну допоміжну спицю перенесіть 13 петельок з початку ланцюга, а на іншу – стільки ж з кінця. Наступні 11 рядів провязываются платочної в'язкої з захопленням однієї петлі з кожної допоміжної спиці. У підсумку на основний спиці повинно виявитися 33 петельок.
  11. 8 наступних рядів вывязываются платочної в'язкою, які за бажанням розбавляють пряжею іншого кольору.

Іншу схему в'язання можна розглянути на відео:

Як зв'язати шапочку гачком

Вважається, що в'язати гачком простіше, тому якщо ви віддаєте перевагу цей варіант рукоділля, одяг для Бебі Бона може виготовлятися і таким способом. Знадобиться:

  • гачок;

  • пряжа.

Алгоритм такий

  1. Наберіть 82 повітряні петлі.

  2. Перший ряд починається з 3 повітряних петель, потім провязывается стовпчик з накидом з самої першої петлі. Далі слідують 12 стовпчиків з накидом. Пропустіть 2 петлі ряду і провяжите ще 12 стовпчиків. В наступну повітряну петлю потрібно ув'язати стовпчик з накидом, набрати 2 петлі і знову стовпчик. Повторіть в'язання ще 1 раз.
  3. Цей же ряд продовжите 12 стовпчиками, пропустіть 2 петлі, провяжите ще 12 стовпчиків. В останню петлю потрібно провязать 2 стовпчики з накидом.
  4. Новий ряд починається з 3 повітряних петель і провязывается так само, як перший.
  5. Обидва ряди провязывают ще один раз.
  6. Далі потрібно поступово скорочувати кількість петель, довязывая до потрібної довжини.
  7. Отримавши необхідний розмір, відріжте нитку і всуньте в голку. Зшийте в'язане полотно в шапочку.

Інший варіант моделі без зшивання представлений на відео:

Шапка біні 3 в 1 В'язання гачком для початківців Crochet Hats 3 in 1

Ажурне плаття з черевичками

Одяг для ляльок своїми руками вывязывается, як і для малюків, дуже акуратно і з творчим підходом до комбінування кольорів. Пупсові-дівчинці можна пов'язати величезна кількість суконь, продемонструвавши весь свій талант рукодільниці. Ажурне в'язання гачком з використанням стовпчиків з накидом і раппортов додасть виробу легкості і легкості. На представленій схемі (Схема 1) показаний спосіб в'язання однією деталлю без будь-яких швів.

Де купити і скільки коштують речі для Бебі Бона

Багато мам, що купили дочкам пупса, вдаються до власноручного виготовлення речей для Бебі Бона через дорожнечу одягу та аксесуарів, які є у продажу. Простеньке лялькова сукня обійдеться в 1300 рублів, а щось більш цікаве буде коштувати в 2 рази дорожче. Деякі товари купити все ж доведеться – наприклад, памперс, адже зшити підгузники самим важче. Найвигідніше замовити одяг в інтернет-магазині, вибравши відповідні за ціною предмети.

Фото красивого одягу і аксесуарів для ляльки Baby Born

Різноманітні лялькові речі дозволять вашій дитині грати з Бебі Боном більш захоплено. Дівчатка люблять вбиратися самі і одягати своїх ляльок. Якщо ви зважилися створювати одяг своїми руками, порадьтеся з донькою, а краще – підключіть її до процесу шиття. Одяг для ляльок Бебі Бон, представлена на знімках, за допомогою ваших спільних зусиль, зможе перекочувати в гардероб вашого пупса.

Для дівчинки

Для хлопчика

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!