Змова від пияцтва: як кинути пити в домашніх умовах

Алкоголізм ‒ згубна залежність, яка зачіпає розум й приносить страждання його близьким. Надмірне вживання спиртного робить людину ізгоєм суспільства, стає перешкодою в побудові відносин, заганяє в глухий кут, позбавляє можливості самореалізації. Медичні способи кинути пити виявляться бездіяльними, якщо хворий не визнає факту зловживання або слабоволен. У таких безвихідних випадках варто вдатися до народної мудрості, застосувавши змова від запою або пияцтва.

Особливості замовлянь від пияцтва

Обряд проти згубної пристрасті проводиться за місячними фазами ‒ на убуваючу місяць або в повний місяць. Слова молитви необхідно вимовляти, вникаючи в сенс, поставитися до дії серйозно. Не варто вимовляти магічні замовляння заради веселощів. Ритуал вимагає визначеного дня для проведення. Чоловічими днями вважаються понеділок, вівторок, четвер. Жіночі дні випадають на суботу, п'ятницю або середу. Замовляння від алкоголізму проводяться таємно. Виняток ‒ заговорювання себе. Не можна оголошувати ні причину, ні спосіб зцілення оточуючим.

Проводить обряд наказано дотримуватися триденний піст, виключити продукти тваринного походження з харчування перед вчиненням змови. Алкоголь виключається. Ритуал, в залежності від обраного способу, займає до декількох днів. Протягом цього строку ранок починають з прийому освяченої води. Її також слід непомітно давати алкоголіку, додаючи в їжу або напої. Після здійснення змови необхідно прибрати з дому весь алкоголь, не давати спиртовмісні засоби і настоянки.

Змова, який читається з метою позбавити людину від пияцтва, являє собою молитви, звернення до Бога. Не буде зайвим мати в будинку ікону Невипивана чаша, до якої звертаються з проханнями про лікування від алкоголізму. Вона являє собою джерело духовних благ, посилює віру і допомагає тим, кого тягне згубна пристрасть до склянці. Звертатися до святині може сам п'яниця і люди, які бажають йому одужання.

Для проведення обряду знімають всі прикраси, залишаючи на собі тільки натільний хрест. Якщо таїнство проводиться жінкою, її голова покривається хусткою. Існує закон: батьки можуть лікувати дітей, дітям же заговорювати батьків не дозволено. Чаклунство буде результативно, якщо проводиться матір'ю або батьком исцеляемого. Для подружжя є окремі види змов від пияцтва.

Змова від алкоголізму на воду або їжу

Зверніть увагу на варіант змови, не вимагає наявності рідкісних матеріалів і вміння. З їжею і водою ритуал проводиться однаковим способом. Для здійснення обряду варто дотримуватися правил:

  • Вода повинна бути джерельної або криничної. Якщо дістати таку воду не можна, дозволено використовувати з-під крана, заздалегідь настояти в темному місці сім діб. Страви підійде будь-яка.
  • Обряд здійснюють 19 числа, так, щоб день тижня припадав на жіночий або чоловічий залежно від статі исцеляемого.
  • Читають над водою або їжею спеціальний змова, повторюючи 3 рази.
  • Всю воду або їжу, над якою відбувався обряд, дають хворому. Потрібно простежити, щоб все було випито або з'їдено до залишку.

Змова від алкоголю на рибу

Альтернативний спосіб припинити пиятику ‒ змова, який читається на рибу. Знадобиться дві чарки, одна з горілкою, інша ‒ порожня. Крім того, знадобиться жива риба, якої необхідно розпороти черево і витягти жовч. Потрібно змочити в горілці безіменний палець, після чого занурити в жовч, повторити дію 20 разів, читаючи слова змови. Заговорений алкоголь підливати по краплі до напоїв, які п'є исцеляемый. Тяга до міцного спиртного буде сходити на «ні».

Обряд від цілительки Ванги

Ритуал проводиться з використанням джерельної води, на яку шепочуться слова змови: «В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа. Чоловік народився, хрестився, пожив, та переставився. Як в одного рука мертва, так іншого рука вина не наливає, до вуст не несе, в рот собі не ллє. (Назва мети) відтепер вина в келих не наливає, алкоголь не випиває. Слово сказане міцне, не перебити нікому. Амінь. Амінь. Амінь». Після виголошення тричі сплюнути через ліве плече. Воду підмішувати в питво алкоголіка або окропити сплячого.

Щоб відучити людину від спиртного, крім використання змови, Ванга пропонувала приймати настій на основі 20 г трави полину і 80 г сибірського чебрецю. Для його приготування висипати трави в ємність, залити 0,5 літра води і після закипання варити на повільному вогні 10 хвилин. Дати настоятися протягом години, процідити. Приймати третину склянки засоби три рази в день протягом місяця. Після чого зробити перерву 1,5 міс. і повторити курс.

Змова від п'янки на чоловіка або сина

Заговорити від згубної пристрасті можна будь-яку річ, що належить питущому чоловіка або сина: мило, домашнє рушник, яким буде витиратися і навіть знімок з його зображенням. Для цього слід:

  1. Очистити річ від негативу, пов'язаного з вживанням спиртного, протерши освяченою водою.
  2. Опустити предмет в ємність з водою.
  3. Запалити свічку і перші краплі налити по сторонам ємності, далі капати на сам предмет, читаючи змова.
  4. Очистити річ від воску і повернути заговариваемому.
  5. Алкогольне помутніння почне відступати після того, як п'яна людина доторкнеться до речі.

Сильний змова від пияцтва по фотографії

Обряд вважається потужним, тому що при читанні відбувається прямий контакт з енергетикою людини. Спосіб його виконання нескладний. Після заходу сонця береться фото алкогольно-залежного і 3 церковні свічки білого кольору. Виставляються в ряд, запалюються. Фото поміщається спереду, кропится святою водою. Змова при цьому читається тричі. Після здійснення обряду фотографію надійно ховають, щоб ніхто не знайшов. Відворот проявить чинності в перший тиждень після вчинення. Щоб назавжди відвернути людини від спиртного, ритуал провести повторно, не раніше, ніж через місяць.

Наслідки змов від пияцтва

В бажанні врятувати рідну людину від алкогольної залежності не варто старатися і проявляти фанатизм, відвідуючи кладовище для проведення ритуалів. Адже викладені способи належать до методів світлого чаклунства. Неправильне проведення призведе до нульового ефекту або в гіршому випадку –дасть результат, зворотний очікуваному. Проводив дія впливу не відчує. Наслідки для хворого будуть видимими і серйозними:

  • ламання через відсутність алкоголю;
  • слабкість і тривалий сон;
  • загострення хронічних або придбаних у період зловживання захворювань;
  • дратівливість і депресія.

У деяких випадках може знадобиться професійна медична допомога. Дуже важливо, щоб хтось з близьких знаходився поруч з видужуючим. Позбувшись від згубного впливу, людина випробує почуття провини перед тим, кому заподіював біль. Підтримка рідних в нелегкий час зцілення допоможе знайти віру і додати сил на шляху до життя без алкоголю.

Відео

Змова від пияцтва

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!