Як вимкнути Сигнал на Теле2

Ця опція відкриває можливість встановити мелодію, яку чує інший абонент, коли буде вам дзвонити. Активується дана послуга не безкоштовно, і часом функція використовується без вашої команди. У таких випадках необхідно знати, як відключити мелодію замість Гудків на Теле2. Платний рінгтон можна скасувати кількома способами.

Як відключити мелодію на Гудку через службу підтримки

Якщо абонент хоче скасувати музику, яка була встановлена замість сигналу виклику, він може це зробити безкоштовно за допомогою оператора служби підтримки мобільної компанії. Це найшвидший і простий метод, як відключити Гудок на Теле2: вам потрібно лише зробити дзвінок за номером телефону центру обслуговування вашого стільникового оператора зв'язку. Інструкція по відключенню:

  1. Абонентам слід набирати номер 611.
  2. Ви потрапите в автоматичне голосове меню.
  3. Прослухайте повідомлення автовідповідача, натисніть необхідну кнопку, яка підключає і відключає дану опцію.
  4. Також ви можете дочекатися з'єднання з співробітником компанії, попросити його провести відключення платного рінгтона.

Як прибрати мелодію з Гудка USSD-командою

Практично для кожної дії над вашим тарифним планом існує спеціальний запит, який відповідає за активацію або відключення опцій. Це ще один метод, як прибрати послугу Гудок самостійно і безкоштовно. Інструкція по відключенню:

  1. Зайдіть в розділ набору номерів.
  2. Натисніть комбінацію *115*0#, натисніть кнопку виклику.
  3. Це поєднання допомагає автоматично замінювати платну мелодію виклику з каталогу на стандартний виклик.
  4. Якщо вам захочеться встановити красиву і довгу музику знову, то потрібно надіслати USSD-команду *115*1# кнопка дзвінка.

Як видалити послугу Гудок у Особистому кабінеті

Для тих, у кого є доступ до інтернету, існує ще один шлях, як відключити Гудок на Теле2: у всіх користувачів оператора є можливість відкрити вхід в особистий кабінет. Потрібно оформити доступ на сайті компанії – і ви отримаєте широкий функціонал, який допоможе настроїти всі необхідні послуги для тарифного плану. Там же можна скасувати платний рінгтон від Теле2 на дзвінку. Спочатку слід пройти реєстрацію:

  1. На головній сторінці у правому куті знайдіть посилання «Особистий кабінет».
  2. Натисніть на неї і на наступній сторінці клікніть по зеленій кнопці «Увійти».
  3. В поле логіну введіть номер телефону вашої картки.
  4. По смс вам прийде автоматичний пароль для входу в ЛК. Пізніше вам слід замінити його на власний.

У вас відкрилася можливість в онлайн-режимі змінювати будь-які налаштування пакету послуг, переглядати виписку по дзвінках, поповнювати рахунок і змінювати тариф. Тут ви можете перейти в розділ з опціями і скасувати підключену послугу платною мелодії замість звичайного дзвінка. При необхідності з особистого кабінету абонент зможе пізніше її знову активувати. Весь функціонал ЛК повністю безкоштовний.

Відео: як відключити послугу Гудок на Теле2

Як відключити послугу «Гудок» на Теле2

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!