Як зробити скрін на iPhone

У які користуються інтернетом в своєму мобільному пристрої часто виникає необхідність зберегти сторінку. За допомогою пари кліків можна «забрати собі» пост з instagram, цікаве фото, корисне керівництво. Новачкові не завжди відомо, що потрібно, щоб легко і просто зробити скріншот. Для цього не потрібно встановлювати будь-яке додаткове програмне забезпечення. Вбудований творець скріншотів знаходиться в самому телефоні. Після вивчення інструкції ви здійсните це дія за пару секунд.

Як сфотографувати екран на айфоне

Розберемося, як зробити прінтскрін на айфоне. Це керівництво підійде для власників версій Iphone 4, Iphone 5/5s, Iphone 6/6s. Слідуйте цій простій покрокової інструкції, яка підходить для всіх останніх моделей Apple Iphone. У вас не повинно залишитися сумнівів, питань, як на айфоне зробити скріншот:

  1. Включіть ваш мобільний телефон. Для цього знайдіть кнопку по правій стороні верхньої межі, утримуйте її 3-4 секунди, поки не побачите логотип Apple.
  2. Залиште те, що будете фотографувати: картинку, сторінку, текст – все, що вам потрібно.
  3. На будь-який з останніх моделей вашого «яблучного» телефону знайдіть головну круглу кнопку на фронтальній панелі. Ця кнопка називається «Home».
  4. Згадайте, де перебував тумблер (права сторона зверху), яким ми користувалися при включенні пристрою.
  5. Пару секунд утримуйте кнопку «Home» і одночасно з нею кнопку включення/блокування екрану праворуч угорі.
  6. При правильно натисканні ви почуєте характерний звук, аналогічний клацання, з'явиться білий екран.
  7. Де ж лежить ваш скрін? Перейдіть на головний екран, натисніть іконку «Фотографії». Далі виберіть розділ «Фото камери» (для Iphone 6/6s папка називається «Нещодавно додані»). У цій папці збережений прінтскрін повинен лежати в самому низу.
  8. Надіслати знімок екрану для того, щоб він з'явився межах стаціонарного комп'ютера або планшета, вийде під час синхронізації.

Дізнайтеся,чи можна зняти гроші з телефону.

Відео: як зробити скріншот на айфоне

Щоб не залишалося жодних запитань, що потрібно, щоб зберегти скрін на моделі 5s, обов'язково подивіться відео. Для вас наочно продемонструють процес створення прінтскріна на телефоні. Після перегляду цього невеликого ролика ви дізнаєтеся докладний опис всіх дій і зможете фіксувати в своєму мобільному пристрої будь-які дані самостійно, легко і без зайвих зусиль.

Як зробити скріншот в iPhone/iPod/iPad?

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!