Гороскоп на 2018 рік по знаках зодіаку: астрологічний прогноз

За східним календарем, вогненний Півень поступається право керувати долями людей Земляний Собаці, гороскоп на 2018 рік за знаками зодіаку – прогноз, завдяки якому можна правильно побудувати плани, знизити ймовірність помилок і вступити на шлях поліпшення свого життя. Доброзичливість, чесність і відданість тварини, яка буде «правити балом», повинні принести мир, врегульовувати конфлікти, налагодити взаємини з оточуючими.

Східний гороскоп на 2018 рік

Якщо 2018 рік супроводжувався знаком Вогняного Півня, то в 2018 Жовтий Земляний Пес, який символізує відданість і дружбу, бере під свою охорону. Зміна караулу» відбудеться 16 лютого, обіцяючи врівноважений і стабільний період. Гороскоп на 2018 рік за датою народження кожному знаку зодіаку принесе мир, рішення багатьох проблем, час затишшя і споглядання. У цей період зірки сприяють здобуттю нових друзів і створення шлюбів.

Гороскоп на 2018 рік

В глобальному сенсі гороскоп на наступний рік принесе справедливість і удачу, це стосується і фінансової сфери. Важливо стати працелюбнішими, наполегливіше, щоб Земляна Собака оцінила ваші старання і гідно винагородила. Для самотніх і холостих теж настає сприятливий період, повний доленосних зустрічей, шлюбів, вінчань. В людських серцях значне місце займе справедливість, щирість, добро. Такі зміни торкнуться кожного окремо і неодмінно вплинуть на хід історії.

Овен

Пророкування астрологів на 2018 рік для Овнів однозначні: вас чекає новий життєвий етап. Сильна енергетика цього знака зодіаку, яка завжди робила вас активними і діяльними, може стати перешкодою в році рівномірно поточної енергії Земляний Собаки. Астрологи радять Овнам проявити гнучкість, змінюватися услід за змінами, що відбуваються навколо. 2018-й – час, коли представники знаку змінять роботу, розширять або переорієнтовують свою справу.

Згідно з астрологічним прогнозом, початок року буде не найкращим. Можливі проблеми з боку кар'єри і навіть з фінансами. Також лютий, березень – місяці, в яких будуть перевірені на міцність стосунки з близькими людьми. Вживати Овнам нічого не потрібно, кожна проблема вирішиться сама собою. У гороскопі рекомендується звернути увагу на здоров'я, вести правильний спосіб життя, піклуватися про себе.

Телець

Для тих, хто народився під знаком зодіаку Телець, рік під заступництвом Собаки може стати благословенним періодом. Розмірене і спокійне життя, так улюблена представниками цього знаку, допоможе у всіх напрямках розвитку. Одиноких Тельців чекає маса приємних знайомств. Не кожне з них буде любовною пригодою, але чекайте велику кількість шанувальників, романтичних зустрічей, побачень.

Плавний, стабільний кар'єрне зростання, успіхи на робочому терені – ще один подарунок від Собаки. Зодіакальний гороскоп рекомендує остерігатися заздрісників. Не роїться про любовну і фінансову удачу, щоб не викликати ворожість, заздрість з боку оточуючих. Активний спосіб життя, тренування на витривалість принесуть користь здоров'ю Тельців, хоча і без цього їх чекає відмінне самопочуття, бадьорість.

Близнюки

Прагнення Близнюків виконувати кілька справ відразу не надто влаштовує Собаку. Надмірна активність може порушити плани, не дасть закінчити розпочате. Щоб домогтися гарних результатів, розставляйте правильні пріоритети, структуруйте плани. Сприятливі зміни чекають працівників сфери торгівлі, а ще представників професій, пов'язаних з поїздками.

У 2018 році Близнюки можуть потрапити в неприємні ситуації, пов'язані з шахрайством. Проявіть обережність, будьте обережні та завбачливі. Здоров'я Близнюків потребує особливої уваги. Уразливі області – хребет, печінка. Гороскоп рекомендує зайнятися спортом, розвиває гнучкість, сприяє зміцненню опорно-рухового апарату.

Рак

Згідно гороскопу на 2018 рік, що народилися під знаком Рака чекає насичена, активне життя. Маса нових вражень, нові проекти, любовні пригоди і знайомства – все це обіцяє найближче майбутнє. Ракам наданий шанс реалізувати свої мрії, досягти поставлених цілей. В найнесподіваніших місцях вас чекають романтичні зустрічі, які можуть перерости у міцні стосунки і навіть сім'ю.

З боку трудової діяльності за китайським гороскопом теж слід чекати досягнень, просування по кар'єрних сходах. Рік Собаки принесе успіх тим, хто планує відкрити свою справу. Зірки не радять давати в борг великі суми, так як велика ймовірність, що їх не повернуть. Для підтримки здоров'я слід відмовитися від шкідливих звичок, приділити увагу легким фізичним навантаженням. Не забувайте про почуття міри, переїдання може призвести до ожиріння.

Лев

Перспективність, цікаві проекти, шикарні пропозиції – все це чекає на Львів в 2018 році. Цим знаком зодіаку гороскоп обіцяє багато уваги від оточуючих, це стосується кожної сфери життя. Докладати зусиль для досягнення успіху і переконання людей у своїй правоті не знадобиться, все буде складатися само собою. У оточуючих можуть виникати найрізноманітніші почуття по відношенню до Лева, починаючи від заздрості і закінчуючи захопленням. У цей період у Лева може виникнути бажання відкрити свою справу. Активність, творчий підхід приведуть до успіху навіть за умови загальної кризи.

Претендентів у супутники життя у Лева з'явиться кілька. У гороскопі сказано, що ймовірність знайти свою другу половинку для самотніх представників знаку дуже велика, адже вибирати є з кого. Ретельно підходите до вибору, зірки говорять, що велика весняна любов може до кінця року пройти і навіть перерости в почуття ненависті. Виявляючи активність у всіх сферах життя, Лев ризикує завдати шкоди здоров'ю. Не перестарайтеся, слідкуйте за самопочуттям і роботою серцево-судинної системи.

Діва

Положення зірок обіцяє Дівам успіх в особистому житті та кар'єрі, але при певних умовах. У представників цього знака виникне болісне почуття ревнощів, різкі, зайві слова можуть завдати шкоду у будь-яких сферах життя. Будьте обережніше з висловами, щоб домогтися успіху. Для сімейних Дів важливо зберегти відносини, висока ймовірність розриву з партнером. Тільки спокій, розважливість стануть вашими помічниками в особистих справах. Для самотніх Дів зірки дають ті ж рекомендації – контролювати зайву ревнощі, бути стриманішим у висловлюваннях.

Перешкодою на кар'єрних сходах знову можуть стати надмірні емоції. Діви обганяють своїх колег, їх природні якості сприяють підвищенню по службі, але своєю емоційністю (особливо це стосується любовних переживань) вони можуть позбавити себе цієї можливості. Гороскоп попереджає, що причиною безсоння, проблем з серцем і судинами стануть шкідливі звички. Відмовтеся від них, щоб уникнути неприємностей зі здоров'ям.

Ваги

Знаку Ваги гороскоп в 2018 році обіцяє прихильність Земляний Собаки. Це час нових починань. Якщо є задумки, які ви ніяк не могли втілити в життя, то саме час їх реалізувати. Вас чекає насичений, плідний період. Зміцнення сімейних відносин очікує Ваг, що перебувають у шлюбі. Самотнім людям, народженим під цим знаком, доведеться проявити терпіння. Їх завищені вимоги до потенційного партнера можуть стати перешкодою до розвитку нових відносин.

Грамотне планування – запорука успіху в роботі в році Земляний Собаки. Народжені під знаком Терезів отримають прибуток від минулих проектів і нових справ. Важливо зберігати у таємниці свої кар'єрні успіхи, щоб не стати об'єктом заздрості і пліток. Терези залишаються енергійними, активними, бадьорими. Здоров'я не підведе вас, міцний імунітет допоможе втілити всі задуми, реалізувати поставлені цілі.

Скорпіон

Для народжених під знаком Скорпіона гороскоп обіцяє непростий рік. Ревнощі, нестриманість стануть причиною безлічі конфліктів, особливо на любовному фронті. Хоча буря емоцій заволодіє Скорпіоном, його друга половинка залишиться вірною. Почуття ревнощів, своєї переваги над іншими може допомогти в професійній сфері. Доходи зростуть, складні справи будуть вирішуватися легко, становище буде стабільним.

Дратівливість і нервозність можуть негативно вплинути на стан здоров'я. Не варто перевтомлюватися, зверніть увагу на органи зору, займіться практиками, що приводять у порядок внутрішній світ. Душевна рівновага і гармонія – це правильний шлях до досягнення вершин у будь-якій сфері діяльності. Зберігайте пильність, а не помисливість, щоб життя не підкидала неприємні сюрпризи.

Стрілець

Для Стрільців 2018 рік передвіщає безліч справ, які представники цього знака будуть намагатися виконати одночасно. Розірватися між напрямками і реалізувати всі плани не вийде. Перегляньте мети, направляйте енергію тільки з важливих руслах, тоді успіх обов'язково буде супроводжувати вас весь рік. Навіть коли джерело внутрішньої енергії б'є сильним ключем, це не означає, що він нескінченний. Гороскоп рекомендує берегти сили для важливих речей.

Схожі проблеми з распыленностью чекають представників цього знаку і на любовному поприщі. Легковажність, непостійність торкнуться навіть сімейних Стрільців, не кажучи вже про холостих. Гороскоп радить проявити стриманість, уникати швидкоплинних зв'язків, обережно і вдумливо підходити до вибору партнера. Надмірна активність може привести до фізичних травм, депресій, головних болів. Бережіть енергетичний запас, щоб зберегти здоров'я.

Козеріг

2018 рік – відмінний час, щоб почати втілювати в життя свої ідеї Козерогам. Народженим під цим знаком гороскоп обіцяє прилив сил, енергії, бажання розвиватися та вдосконалюватися. Природна розсудливість Козерогів допоможе не витрачати свої сили даремно, а спрямувати їх у потрібне русло. Хоча романтизм для них не притаманний, в 2018-му все зміниться. У парах налагодяться стосунки, з'являться нові фарби. Для вільних від сімейних уз Козерогів очікувані пригоди, емоції, море задоволення.

Робота для Козерогів в 2018 році піде на другий план. Романтичні захоплення, зустрічі з друзями, відпочинок, подорожі опиняться попереду кар'єри. Життя кипить, не залишаючи часу на рутинні справи. Такий спосіб життя не принесе проблем, але й особливих досягнень у кар'єрі чекати не варто. Згідно гороскопу на 2018 рік за знаками, щоб добитися стабільного фінансового становища, доведеться працювати за сімох, чого Козерогові робити зовсім не захочеться.

Водолій

Хоча народжені під цим знаком рідко доводять розпочате до кінця, рік Собаки Водолій зможе завершити безліч справ. Нові знайомства, багато спілкування, добрі вести і яскраві події в особистому житті – це обіцянки зірок на наступний рік. У романтичних стосунках можлива плутанина. Так легко сплутати швидкоплинне відчуття зі справжньою любов'ю. Ретельно зважте на своє становище, перш ніж кидатися у нові стосунки з головою. Ваша влюбливість може стати причиною конфлікту з постійним партнером, а з іншого боку – викличе підвищення творчості і активності.

Водоліїв чекає успіх у справах, пов'язаних з мистецтвом і наукою. На цих теренах їм вдасться домогтися серйозних висот. Дивовижний симбіоз творчих здібностей і підприємницької хватки – ваші характеристики, яким неодмінно варто скористатися році Собаки для поліпшення добробуту. Висока ймовірність конфліктних ситуацій, заснована на нестриманість у словах.

Риби

Народжені під знаком Риб повинні відчути себе в своїй стихії. Не пливіть проти течії, доля сама направить вас в потрібне русло. Гороскоп вказує на ймовірність сильного розладу, коли представникам цього знаку не вдасться подолати складну перешкоду. У сімейних Риб може виникнути бажання знайти нового партнера, який більше підходить їм за духом. Для холостих представників знаку доля обіцяє новий етап у житті. Вони можуть звернути увагу на старого знайомого або зустріти нову людину, яка стане їхньою другою половинкою.

В роботі досягти успіху Рибам буде непросто. Доведеться проявляти хитрість, спритність, використовувати нестандартні підходи, щоб просунутися вперед. Велика кількість обов'язків, переробка не кращим чином позначаться на успіхи в роботі. Втома і перегорання принесуть сумні плоди. По можливості перекладіть частину справ на плечі колег. Це дозволить вам працювати плідніше. З боку здоров'я ймовірні проблеми з суглобами, хребтом. Займіться йогою, фітнесом, щоб попередити неприємності.

Любовний гороскоп на 2018 рік

На рік Жовтого Земляного Собаки Амур заповнив свій сагайдак стрілами, і буде роздавати їх направо і наліво. Як тільки календар перевернеться, призначаючи правителем вірного Пса замість Півня, сміливо можна чекати змін в особистому житті. Гороскоп обіцяє безліч зустрічей, побачень, любовних пригод представників всіх знаків зодіаку, але і розставань, розривів відносин у цей період не уникнути.

Самотні серця отримають шанс знайти свою половинку. Будьте активні, ініціативні, щоб привернути увагу потенційного партнера. За рік Собаки буде укладено безліч шлюбів, хоча деякі з них побудуються на основі зруйнованих спілок. Любовні стосунки мають серйозний і відповідальний характер. Багатьох чекають радість і насолоду від спілкування з протилежною статтю, вир любовних пристрастей.

Уникнути надмірних сердечних переживань не зможуть і сімейні люди. Схильність до зради, флірту висока у Тельців, Козерогів, Риб, Ваг, Раків. Багато приймуть рішення піти з сім'ї, щоб возз'єднатися з тими, кого люблять, і з ким таємно зустрічаються. Важливо відрізнити закоханість від серйозного почуття, щоб не здійснювати необачних вчинків. Гороскоп говорить про підвищеної активності всіх знаків зодіаку. Настане час уваги протилежної статі, завоювання симпатій і вступу в нові відносини.

Відео

Прогноз на 2018 рік за знаками Зодіаку.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!