Сода для потенції: рецепти для чоловіків

У бікарбонату натрію – звичного продукту на кухні в будь-якому житлі – безліч корисних властивостей і варіантів застосування. Цей порошок – універсальний очищувач, нейтралізатор кислоти, дезодорант і розпушувач. Є народні рецепти, в яких бікарбонат (гідрокарбонат, двовуглекислий) натрію застосовують для підвищення чоловічої сили. Харчова сода для потенції при правильному використанні може бути дуже корисною для чоловіка.

Чим корисна сода для чоловіків

Гідрокарбонат натрію має лужним дією, він здатний нейтралізувати кислоту. Ця властивість використовується для зняття неприємних відчуттів при підвищеній кислотності шлунка, які нерідко бувають у чоловіків, при печії, отрыжках. Ванни з содовим розчином покращують обмінні процеси, збільшують швидкість кровотоку, заспокоюють нервову систему. Відбілити пожовклі від куріння зуби теж можна з допомогою соди, її треба додавати до зубної пасти (попередньо варто проконсультуватися зі стоматологом, щоб не пошкодити емаль).

Як сода впливає на потенцію

Швидкого ефекту чекати не варто, адже сода і потенція прямо не пов'язані. Якщо причина ослаблення потенції – стрес або накопичилися в організмі токсини, бікарбонат допоможе впоратися з цим. Крім того, натрій двовуглекислий відновлює лужний баланс і мікрофлору на слизовій геніталій, загоює тріщини і ранки, зміцнює місцевий імунітет. При кандидозі та інших порушеннях флори допомагає зняти свербіж і печіння. Вплив харчової соди на потенцію опосередковане, але це хороша підмога в комплексному відновленні організму.

Протипоказання

Сода для потенції у вигляді розчину не рекомендується людям з алергією, а також тим, хто страждає на виразку шлунка, гастрит з пониженою кислотністю, цукровий діабет, злоякісні новоутворення. Вживання лужних розчинів для відновлення потенції заборонено спільно з аспірином та іншими препаратами, разжижающими кров. Протипоказаннями для ванн з розчином гідрокарбонату натрію вважаються геморой і варикозне розширення вен.

Сода для підвищення потенції

Основні методи застосування порошку для лікування еректильної дисфункції – це ванни, клізми і прийом всередину. Содові ванни ефективно виводять токсини, допомагають зняти стрес і знизити вагу. Мікроклізми з содовим розчином знімають запалення при простатиті, позбавляють від шлаків. Вживання розчину всередину використовують для поліпшення якості сперми та збільшення шансів на зачаття. Всі методи мають хороші відгуки, проте офіційних лікарських підтверджень їхньої ефективності немає.

Содові ванни

Приймають ванну за годину до сну. Додатковим ефектом, крім відновлення статевих функцій, може бути зниження ваги. Технологія така:

  1. Для приготування однієї ванни потрібно пачка натрію двовуглекислого. Вміст розводять у двох літрах гарячої води і виливають у наповнену ванну.
  2. Температура повинна бути комфортною для лежання, не гарячою. В таку ванну не рекомендується занурюватися вище лінії сосків – це створить додаткове навантаження на серце.
  3. 20 хвилин вистачить для розслаблення і поліпшення кровообігу, що веде до поліпшення ерекції.

Содові клізми

Зловживання такими клізмами може викликати порушення кишкової мікрофлори. Спосіб показаний людям без захворювань прямої кишки:

  1. На один літр води береться одна столова ложка бікарбонату натрію.
  2. Для процедури використовується куплена в аптеці гуртка Есмарха. Мікроклізми таким розчином допоможуть очистити організм від токсинів, що накопичилися з-за неправильних харчових звичок.
  3. Після процедури рекомендується зробити масаж попереку між другим і третім хребцем, використовуючи «зірочку», популярний аптечний бальзам.

Прийом всередину

Є два варіанти лікування: з молоком і з медом. Який з них вибрати – справа смаку, але варто врахувати, що обидва рекомендовані людям зі здоровим шлунком:

  1. У склянці теплого молока розчинити половину чайної ложки порошку, приймати розчин один раз в день після їжі. Таке молоко п'ють курсом не менше тижня, але не довше місяця.
  2. 3 частини меду підігріти до рідкого стану на водяній бані, змішати з 1 частиною бікарбонату натрію. Отриману суміш приймають тричі на день по одній чайній ложці після їди. Курс – 2-4 тижні.

Відео

Як Підвищити Потенцію Простий Спосіб Вдома підвищення потенції. Сода для потенції. Сода для схуднення.

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!