Антипаразитарный монастирський чай для лікування грибка нігтів

Грибкове ураження ніг істотно знижує якість життя людини. Різноманітні препарати фарміндустрії покликані лікувати тільки зовні виражені симптоми, тоді як джерело проблеми залишається недоторканим. Монастирський чай від грибка нігтів – ефективний засіб проти оніхомікозу. Антипаразитарні властивості напою допомагають усунути першопричину захворювання, позбавитися від неприємної симптоматийной картини інфекції.

Склад і корисні властивості монастирського чаю

Основу складають трави, які забезпечують прекрасне антигрибкову дію монастирського чаю та інші властивості. Напій застосовують у лікуванні безлічі захворювань різної етіологічної природи. Сприятливий вплив лікарської формули досягається шляхом формування особливої пропорції кожної трави в загальному зборі.

Доведено, що в результаті вживання чаю організм «позбавляється» від патогенної флори, усуваються наслідки інтоксикації організму, відновлюються пошкоджені тканини. До складу антипатогенного збору входять:

  • полин гіркий;
  • ромашка;
  • шавлія;
  • м'ята;
  • календула;
  • кора дуба;
  • пижмо;
  • репешок;
  • березовий лист;
  • сухоцвіт болотна;
  • деревій.

Трав'яний збір рекомендований для застосування людям, що складають групу ризику. Чай принесе користь любителям басейну, сауни. Рекомендований дітям, які відвідують різні заклади спортивного, розвиваючого характеру, пенсіонерам, хворим на діабет. Терапія монастирським чаєм дає хороші результати, що не раз доводилося науковим шляхом. Правда, придбати напій в аптеці не вийде, але ви зможете замовити його за допомогою офіційного сайту виробника збору.

Як правильно заварювати

Монастирський чай слід готувати, як і всім відомий чорний: 1 чайну ложку трави на склянку окропу. Заварювати краще в керамічному посуді або термосі. Напій слід наполягати протягом 20-30 хвилин, при цьому важливо нічим не накривати ємність: до чаю повинен надходити кисень. Ліки можна приготувати і на весь день. В цьому випадку його доведеться охолодити, а при вживанні – додати трохи гарячої води.

Як пити монастирський антипаразитарный чай від грибка нігтів

Антипаразитарный збір трав необхідно правильно використовувати. При надмірній дозі трав в напої можливе отруєння організму. Відвар слабкої концентрації не принесе бажаних результатів. У зв'язку з цим потрібно дуже уважно читати інструкцію до препарату. Приймати монастирський чай рекомендується за 20-30 хвилин перед безпосереднім прийомом їжі по 3-4 чашки в день.

Є побічні дії

Позбутися від грибка щадним методом допоможуть тільки антипаразитарні трави. Застосування лікарської формули монастирського чаю в боротьбі з грибком нігтів не виявило побічних ефектів. Деякі з компонентів цілющого настою володіють специфічними властивостями, тому їх не рекомендується вживати окремо. У загальному зборі негативний вплив таких трав пригнічується іншими складовими чаю. Напій благотворно позначається:

  • на травленні;
  • при лікуванні цукрового діабету, гіпертонії;
  • при дисфункції щитовидної залози;
  • на здоров'я за рахунок вражає безліч видів грибків ефекту.

Протипоказання до застосування

Лікарський напій володіє безліччю достоїнств. Трави, складові монастирський чай, володіють масою цілющих якостей, ключове з яких – стимулювання імунної системи людини. Патогенна флора пристосовується виживати лише в ослабленому організмі, тому дуже важливо постійно тренувати» захисний «купол» людини. Натуральна природа чаю не виключає наявність протипоказань для його застосування:

  1. Напій не можна призначати дітям до 12 років.
  2. Утриматися від застосування рекомендується матерям, що годують і вагітним жінкам.
  3. Повністю відмовитися від вживання препарату слід людям з виразковою хворобою шлунка.

Відгуки

Ольга, 38 роківПочала використовувати монастирський збір місяць тому. За час терапії відваром помітно покращилося самопочуття. Грибок на нігтях зник, підвищилася стійкість до простудних захворювань. Засіб не викликала ніяких побічних ефектів, вживала його з задоволенням перед кожним прийомом їжі. Напій володіє приємним ароматом, терпким смаком.
Олександр, 56 роківДовгий час безрезультатно лікував грибок нігтів. Лікарі призначали нові протигрибкові засоби, що викликають сильний свербіж, подразнення. Зневірившись позбутися такої проблеми, вирішив спробувати трав'яний антипаразитарный чай. Повний курс його правильного застосування усунув «грибкову» проблему, симптоми гіпертонії і поліпшив травлення.
Олена, 26 роківГрибок нігтів дуже сильно змінив нігтьову пластину: вона стала жовтою і непривабливою. З такою проблемою стало неможливо відвідувати басейни, носити відкрите взуття. Оніхомікоз заважав нормальному спілкуванню з оточуючими, провокував комплекси. За порадою подруги почала пити трав'яний чай. Протягом місяця хвороба відступила, ніготь регенерує.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!