Народні та лікарські засоби від алкоголізму без відома хворого

Правильно вибравши засіб від алкоголізму без відома хворого в краплях або таблетках, смак спиртних напоїв не змінюється, але людина дуже скоро втрачає інтерес до алкоголю в будь-якому прояві. Під впливом таких медичних препаратів йде потяг до горілки, спочатку скорочуються добові дози токсичних речовин, а після зовсім пропадає бажання пити. Перш ніж купити ліки від алкоголізму без відома хворого, потрібно проконсультуватися з наркологом, щоб не нашкодити здоров'ю хронічного алкоголіка.

Як вилікувати алкоголіка без його бажання

Якщо в сім'ї алкоголь став проблемою, вирішувати її потрібно своєчасно. У вільному продажу переважає багато антиалкогольних препаратів, ось тільки приймати готові в добровільному порядку далеко не всі пацієнти з алкогольною залежністю. Тиск з боку рідних і близьких людей теж не вітається, інакше людина ще більше «сідає на пляшку». У такому разі прибрати потяг до спиртних напоїв показано в примусовому порядку, викликати огиду і страх перед цією згубною звичкою.

Медичні препарати від алкоголізму без відома хворого діють ефективно, а багато серед них вже перевірені не одним поколінням. Присутні в хімічному складі речовини скорочують чисельність запоїв, хронічного алкоголіка нудить вже від одного запаху алкоголю. При цьому він не здогадується, що відбувається в організмі, що зобов'язаний таким радикальним змінам у своїх смакових перевагах. На майбутнє згубний потяг не настає, думки про похмілля тільки лякають, наводять у стан панічного страху.

Краплі від алкоголізму

Це самий зручний і надійний спосіб зниження алкогольної залежності, який гарантує непомітне позбавлення від алкоголізму без відома хворого. Механізм дії крапель полягає в наступному: при взаємодії діючих речовин обраного ліки з токсинами і отрутами посилюються симптоми загальної інтоксикації організму, і в цей момент при різкому погіршенні загального самопочуття хворий боїться смерті. Завдяки таким побічним явищам, родичі хворого можуть непомітно боротися з пияцтвом, відвадити алкоголіка від чарки.

Нижче представлені найбільш ефективні краплі від алкогольної залежності без відома хворого:

  1. Колме. Ефективний метод лікування алкоголізму без відома хворого провокує в організмі сильні алергічні реакції, симптоми харчового отруєння, нервове перенапруження.
  2. Копринол. Надійний засіб від алкоголізму, вироблений з екстракту гриба гнойовика. Викликає стійку відразу до спиртних напоїв, але згубно впливає на паренхіму печінки.
  3. Пропротен 100. Ефективний засіб від алкоголізму без відома хворого, який успішно бореться з похмільним синдромом, як варіант – прибирає загальну слабкість, симптоми інтоксикації, затяжні напади блювоти і мігрені.

Таблетки

При покупці кошти від алкоголізму без відома хворого важливо розуміти, що після початку лікарського курсу організм алкоголіка потрапляє в стан загальної інтоксикації, а блювотний рефлекс після вживання навіть мінімальної дози спиртного несподівано стане нормою повсякденності. Негативні моменти такого лікування теж присутні, тому попередньо не завадить проконсультуватися з фахівцем і, можливо, просто закодувати алкоголіка в стані афекту.

Нижче представлені таблетки від алкоголізму без відома питущого, які допоможуть хворому повернутися до повноцінного життя:

  1. Тетурам. Засіб викликає симптоми харчового отруєння, розвиває в свідомості хворого страх перед розпиванням алкогольних напоїв.
  2. Еспераль. Зазначене засіб провокує блювоту і задишку, порушує роботу серця, при цьому згубно діє на нирки.
  3. Лидевин. Якщо пройти повний курс, нормалізується гормональний фон, обмін речовин і внутрішній стан хворого.

Препарати для лікування алкоголізму

Прийом коштів проти алкогольної залежності тривалий. Може пройти місяць, поки хворий усвідомлює, що неприємні симптоми в його організмі виникають переважно після розпивання спиртного. Однак для досягнення бажаного ефекту не завжди потрібно купувати дорогі лікарські засоби, без відома хворого від алкоголізму допомагають рецепти альтернативної медицини. Настоянку або відвар можна приготувати в домашніх умовах, головне – правильно підібрати інгредієнти, не порушувати визначені дозування.

Лікування народними засобами

Багато родичі щиро вірять, що молитвою можуть зцілити від алкоголізму. В цьому є сенс, оскільки стародавні замовляння спиртних напоїв вже не раз викликали стійке відраза у алкоголіка. Таким загальнодоступним способом можна і позбавитися від куріння, відставити шкідливі звички в далекому минулому. Читати молитви належить добу безперервно, але додатково без відома хворого не завадить підстрахуватися лікувальними рецептами.

Трави

Перш ніж переступати до фітотерапії без відома хворого, важливо впевнитися у відсутності медичних протипоказань. Наприклад, не рекомендуються окремі засоби при цукровому діабеті, цирозі печінки, відкритих формах туберкульозу та онкології. Про інші обмеження родичам повідає нарколог на попередній консультації. Нижче представлені ефективні народні засоби, які гарантують позбавлення від алкоголізму в найкоротші терміни без відома хворого:

  1. Настоянка або чай з чебрецю. Необхідно 3 ст. л. висушеної трави залити 250 мл окропу. Наполягати в термосі 5 годин. Приймати внутрішньо перед їжею по 1 ст. л., або додавати дозу спиртне.
  2. Відвар мучниці. Подрібнити висушену рослину, залити 80 г отриманої суміші 250 мл окропу. Відвар настояти, процідити, підмішувати в питво хворому по 1 ст. л. кілька разів за добу.

Відео: лікування алкоголізму без відома хворого

Лікування алкоголізму без відома хворого. Препарати Пропротен-100 і Колме

Відгуки

Вікторія, 34 рокуВ родині пив отець, так мати позбавила його від цієї згубної звички за допомогою засобу з гриба гнойовика. Высушивала коріння, потім подрібнювала і подмешивала нашому сімейному алкоголіку в їжу по 1 ст. л. порошку. Так у нього така блювота починалася після спиртного, що боявся дихати. Потім взагалі пити кинув, зайнявся спортом.
Інеса, 29 роківПив перший чоловік, так ніякі краплі й пігулки їй не допомогли. Напевно, організм вже так отруєний, що його нічим не здивуєш. Пробувала Еспераль, краплі Колме, чай з чебрецем. Ефект нульовий. Так що без відома хворого вилікуватися не можна, треба тільки його згода і сильна мотивація. Я не витримала, розлучилася з ним і не шкодую.
Ганна, 40 роківСтаршого брата вилікувала від алкоголізму коренем копитних, який спочатку просушувала і потім подмешивала йому в їжу. Спочатку думав, що з'їм щось не те, але потім починалася блювота після кожної п'янки. Два місяці знадобилося, щоб назавжди позбутися від залежності, поберегти своє здоров'я.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!