Як відновити потенцію у чоловіків: методи і засоби для лікування

У всі часи здатність стати батьком сімейства і залишити потомство вважалася однією з найбільш значимих можливостей, подарованих представникам чоловічої статі природою. Відсутність повноцінного статевого життя здатне завдати травму будь-якому чоловікові. З цієї причини, люди, які страждають подібною недугою, шукають кошти для підвищення свого статевого потягу. Сьогодні існують народні засоби як підвищити або як відновити потенцію у чоловіків медикаментозним способом або в домашніх умовах.

Що таке потенція у чоловіків

Це здатність чоловічого організму до скоєння статевого акту. Вона визначає можливості чоловіка в плані сексу і певною мірою характеризується швидкістю появи ерекції, напруженістю статевого члена, нормальним протіканням статевого акту, його тривалістю. Здоровий чоловік, як правило, зберігає здатність вступати в повноцінний статевий акт протягом усього життя і в порівнянні з жіночим, чоловічий клімакс має чисто патологічними причинами.

Часто деякі представники сильної статі задаються питанням про те, як повернути лібідо, але необхідно взяти до уваги, що в області сексології немає ніяких певних кількісних показників складових чоловічої сили. Можна виділити конкретну кількість копулятивных фрикцій і нормальні межі розмірів члена. Було відзначено, що в середньому тривалість одного статевого акту триває зразкове 2.5 хвилини, а загальна кількість фрикцій коливається в межах 50-60.

Наведені показники не можна вважати за норму, оскільки деякі представники чоловічої статі здатні займатися любов'ю 30-40 хвилин з кількістю фрикцій до 300. Проте деякі особи з різних причин перестають володіти здатністю здійснювати повноцінний статевий акт, в результаті чого в них розвивається імпотенція, яку обов'язково потрібно своєчасно лікувати.

Проблеми та їх усунення

Щоб відповісти на питання про те, як відновити чоловічу потенцію, перш за все, необхідно дізнатися, які бувають проблеми, пов'язані з вчиненням статевого акту. Всі проблеми можна розділити на фізіологічні, психологічні, зовнішні. Перша група проблем є частим супутником чоловіків від 50 років. До еректильної дисфункції можуть призвести:

  • пошкодження головного та спинного мозку;
  • хвороби передміхурової залози;
  • проблеми з кровообігом;
  • наявність порушень в роботі серцево-судинної системи;
  • неврологічні захворювання типу склерозу;
  • порушення в області роботи гормонів;
  • вживання деяких лікарських препаратів.

Психологічні й зовнішні проблеми найбільше властиві представникам сильної статі віком до 40 років. Вони рідше стикаються з необхідністю усунення проблеми, пов'язаної з тим, як відновити потенцію у чоловіків. До названих проблем належить:

  • психологічна несумісність партнерів;
  • тривала стресова ситуація;
  • розбіжності в парі;
  • довгий конфлікт;
  • невдача під час статевого акту, яка може призвести до появи страху займатися любов'ю.

Якщо у вас виявилася імпотенція, і ви володієте великим бажанням повернути нормальне здоров'я, то для початку вдамося до допомоги фахівця! Після відповідної діагностики він допоможе виявити причину зниженої здатності організму до вчинення статевого акту і ефективно вирішити проблему, пов'язану з тим, як відновити колишню силу у чоловіка.

Методи підвищення потенції

В даний час існують різні способи поліпшення цього показника, наприклад, це можна зробити природним шляхом або за допомогою медикаментозного лікування. Останній спосіб може стати ідеальним виходом, якщо виникає питання про те, як швидко відновитися. Використовувані при цьому лікарські засоби, прийняття яких здатне відновити нормальні статеві функції, містять в своєму складі необхідні мінерали і вітаміни.

Як підвищити потенцію у чоловіків природними способами

Якщо ви зіткнулися з описаною проблемою, то для її вирішення необхідно почати нормально харчуватися. Статевий потяг з еректильною функцією знижуються під впливом голодування. Щоб збільшити рівень тестостерону і зберегти статевий потяг, вам потрібно вживання тваринних білків, що містяться в червоному м'ясі. До того ж необхідно долучитися до спорту і почати постійно тренуватися.

Як лікувати імпотенцію

Необхідно сказати, що застосування ліків сприяє нормалізації ерекції лише побічно. При наявності складних причин розвитку імпотенції пацієнт повинен лікуватися тільки під наглядом кваліфікованого лікаря. Але в комплексі з правильним харчуванням та іншими способами вживання ліків піде тільки на користь, завдяки чому відновлення потенції прискориться.

У чоловіків після 40

Важливим продуктом, який здатний запобігти розвитку неповноцінною статевої активності, є риба. В ній, як правило, є велика кількість поліненасичених жирних кислот, що перешкоджають розвитку атеросклерозу – одна з причин розвитку судинної еректильної дисфункції. Для посилення чоловічої сили необхідно вживати рослинну їжу, наприклад, каперси, редис, часник, петрушку, кріп.

У чоловіків після 50

Відновлення лібідо і чоловічої сили у чоловіків після 50 років полягає в обмеженні вживання алкоголю, використання спеціальних вправ і глибокому диханні. Відмінно підійде настоянка з таких трав, як женьшень, елеутерокок. Чудово сприяє збільшенню потенції прийом для нижньої частини тіла контрастних ванн і спеціальні пози йоги типу кобри. Але будьте обережні з навантаженнями!

У чоловіків після 60

Вилікувати імпотенцію при серйозному підході можна по ідеї в будь-якому віці. Позбутися від неї можуть навіть чоловіки 60 років. Для цього потрібно припинити паління, перестати вживати спиртні напої, і зайнятися лікуванням захворювань, що впливає на ерекцію, наприклад, атеросклероз. До того ж чоловіче здоров'я після 60 років нерідко залишає бажати кращого. Непоганим варіантом можуть стати трав'яні збори, насіння подорожника, горіхи, квітки календули і ехінацеї і т. п. може Допомогти медицина здатна зміцнити слабкий імунітет літнього пацієнта і продовжити його статевий потяг.

Як підвищити потенцію в домашніх умовах

Непоганим варіантом можуть стати гарбузове насіння – для ефекту потрібно з'їдати по 50-60 насіння в день. Допомагати відновлювати баланс здатні і морепродукти, що містять у своєму складі селен, цинк і йод, приміром, це можуть бути креветки і кальмари. В цілому, поліпшення чоловічої сили в домашніх умовах може стати непоганою альтернативою лікування в медичному закладі.

Що приймати для підвищення потенції

Необхідно вживати не тільки відвари з натуральних компонентів, але і ліки, які здатні підняти рівень тестостерону, поліпшити ерекцію з подальшим зміцненням. Препарати для відновлення цієї якості – це в основному Віагра, Сиаліс, Льовітра. Але перед їх вживанням вам слід перевірити усі потрібні показники свого організму і звернутися до лікаря, який випише вам рецепт.

Вправи для потенції в домашніх умовах

Паралельно з вживанням ліків потрібно зайнятися фізичними вправами, що сприяють активізації кровообігу в органах малого тазу. Основні вправи для відновлення потенції, які можуть використовуватися в якості профілактики і стати потужним зарядом бадьорості:

  • махи ногами;
  • випади;
  • кругові обертання;
  • присідання.

Як швидко підняти потенцію

Якщо ви не хочете прірву перед важливою зустріччю і вам потрібно швидке підняття потенції, то для цього можете випити натуральна кава без будь-яких добавок. Для вироблення сім'яної рідини з'їдайте щодня по 30 г горіхів мигдалю. Додатково до цього дуже важливий відпочинок і сон, хоча б короткочасний, але частий. В іншому випадку перевтома буде знижувати ваші фізичні здібності і потенцію.

Підвищення потенції народними засобами

Відновлення потенції народними засобами передбачає використання таких прянощів, як шафран, гвоздика, базилік, аніс, кмин, кориця. Крім того, народні рецепти для чоловічої сили мають на увазі вживання яєць, восьминіг, устриць, равликів, солодощів з медом, мускатним горіхом. Великою популярністю користується сироп, виготовлений на базі червоного вина – свого роду глінтвейн.

Відео

Як відновити потенцію? Як підвищити потенцію? Як підсилити потенцію?

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!