Гімнастика для потенції чоловіків: комплекс вправ

Якщо існують проблеми з чоловічою силою, не варто відразу бігти в аптеку за стимулюючими лікарськими препаратами. Гімнастика для потенції чоловіків дозволяє натренувати таз, привести організм в тонус і збільшити сексуальний потяг до жінок. Ця ж гімнастика дозволить попередити захворювання сечостатевої системи і зробить чоловіка більш витривалим при тривалих статевих актах. Акцент у тренуваннях для боротьби з еректильною дисфункцією робиться на поліпшення кровообігу в області малого тазу, кульшового суглоба, повноцінне наповнення печеристих тел.

Що таке гімнастика для потенції чоловіків

Еректильна дисфункція виникає не тільки у літніх чоловіків, вона поширена і серед молоді. Основними причинами проблем з потенцією є застої крові в області малого тазу через сидячу застійної роботи та брак фізичного навантаження, вживання алкоголю, куріння. Гімнастика для потенції і ерекції чоловіків здатна позбавити від проблеми, якщо млява потенція не викликана хворобою сечостатевої системи. Використовувати ці спеціальні вправи для тренування лобково-куприкової м'язи (РС-м'яз), яка знаходиться між анусом і яєчками.

Чому важливо качати РС-м'яз? Вона відповідає за підтримання ануса, внутрішніх органів, суміжних з ним. Керується тим же нервом, що і статеві органи, сфінктер заднього проходу. Тренуючи цю м'яз, чоловік може поліпшити кровообіг в органах тазу, підвищити наповнюваність печеристих тіл, як результат – статевий член буде твердіше, об'ємніше. Зв'язок між лобково-куприкової м'язом і центром мозку, який відповідає за сексуальне потяг до жінок, буде стійкою, надаючи сприятливий ефект на якість статевого життя.

Які вправи підвищують потенцію

Андрологи і вчені, що досліджують чоловічу статеву функцію, стверджують, що корисними для потенції будуть будь-які помірні фізичні навантаження – біг, плавання, кроссфіт. Це пов'язано з тим, що будь-які вправи для потенції надають позитивний вплив на загальний стан здоров'я чоловіка, на можливість зачати дитину. Ефективність гімнастики для потенції чоловіків набагато вище, адже вона впливає безпосередньо на статеві органи. В основному вона складається з навантажень на область малого тазу, включає тренування лобково-куприкової м'язи.

Поєднати вправи для чоловічої сили і відновлення потенції сексологи рекомендують з такими діями:

  • ранок починайте з сексу – в 8-9 ранку відбувається природна вироблення тестостерону;
  • контрастний душ – покращує кровообіг, зміцнює судини;
  • масаж стоп – тут розташовані точки, здатні підвищити збудження;
  • регулярний секс – чим частіше член приходить в бойову готовність, тим швидше відбувається ерекція, вдається довше її зберегти.

Силова гімнастика

Заняття спортом покращують насичення киснем всіх органів, зміцнюють серцево-судинну систему, легені. Це правильно впливає на загальний стан здоров'я, збереження потенції у чоловіків. Силові вправи, заняття в тренажерному залі і в домашніх умовах провокують виплески тестостерону, який відповідає за сексуальне збудження, потяг, статеву функцію. Надмірно інтенсивні навантаження мають шкідливу дію, адже організм витрачає всі сили на відновлення після тренувань. Для відновлення бажання, ерекції, здатності зачати дітей необхідна перерва з повноцінним відпочинком.

Силова гімнастика знижує рівень адреналіну, який виділяється при стресах і заважає в інтимних питаннях. Фізичні вправи для чоловіків покращують настрій, сприяють усунення вогнищ напруги. В стані спокою і щастя збудитися легше, ніж при напрузі, болю. При підвищенні тонусу крупної мускулатури поліпшується репродуктивна функція, якість сперматозоїдів.

Фізичні вправи

При активних заняттях спортом чоловіки часто акцентують увагу тільки на м'язах рук. Гімнастика для підвищення потенції у чоловіків – обов'язкова частина будь-якого тренування. Наприклад, у положенні лежачи при подиху ноги піднімаються під кутом 90 градусів і підтримуються руками з упором на лікті протягом 30 секунд. Ця вправа називається «берізка» або «полусвеча». Ефективною буде гімнастика для чоловіків з випадами вперед по черзі кожною ногою.

Зарядка для потенції

Ранковою зарядкою потрібно займатися 15-20 хвилин щодня. В неї повинні входити фізичні вправи для підвищення потенції – присідання і кругові рухи тазом. Необхідно сісти навпочіпки, розставити коліна широко. Сідниці не повинні стосуватися п'ят, стійте на носочках в присесте. Руки покласти на стегна, виконуються рухи тазом вперед-назад. Поступово швидкість і амплітуда цих рухів повинна збільшуватися. Повторювати 10 разів.

Включіть в зарядку кругові обертання тазом по 40 разів в кожну сторону. Існують такі корисні вправи для поліпшення потенції у чоловіків, як нахили корпусу по черзі вперед, назад, вправо, вліво. Ще один прийом: крокуйте, стоячи прямо, притискаючи коліна до живота. Сядьте, напружте лобково-копчиковую м'яз і тримайте 10 секунд. Повторіть кілька разів.

Комплекс основних вправ для підвищення потенції

Гімнастика для поліпшення потенції може включати асани і методи йоги. Вони допомагають натренувати лобково-копчиковую м'яз, збільшують приплив крові до статевих органів. Є зарядка, яку важливо виконувати оголеним. Необхідно присісти і підтягувати мошонку вгору. Одночасно втягуються живіт, сідниці. Така вправа для чоловіків повторюється 7 разів за один підхід. Потім через кожні 20 секунд відпочинку повторюється комплекс ще 7 разів.

Корисними для чоловіків будуть наступні вправи:

  • Лежачи на спині, згинайте ноги в колінах так, щоб ступні і кісточки лежали на підлозі, потім повертайтеся у вихідне положення. Повторіть повільно кілька разів.
  • Сядьте на стілець, нахиліться трохи вперед. Напружуйте зону між анусом і яєчками, немов ви збираєте розсипану гречку. Важливо не кількість підходів, а сила стискання.
  • Вправа «лук»: потрібно лягти на живіт, зігнувши коліна. На вдиху намагайтеся схопити руками щиколотки, выгибаясь наверх.
  • Необхідно лягти на спину, трохи зігнувши ноги в колінах. Руки повинні лежати за головою. Робляться 10-12 вдихів і видихів у швидкому темпі. Потім 20-25 разів потрібно потерти куприком об підлогу, рухаючи тазом в сторони.
  • Сядьте на стілець обличчям до його спинки. Тримаючись за неї, обертайте тазом за годинниковою стрілкою, потім проти неї. Дихати при виконанні вправ потрібно животом. Під час обертань важливо стискати анальний отвір на вдиху. Повторення – 8-15 разів в кожну зі сторін.
  • Вправа «велосипед». Лягти на спину, зігнути ноги під кутом 90 градусів і крутити педалі вперед і назад по 30-60 секунд. Така гімнастика набагато корисніше, ніж саме катання на велосипеді, оскільки сидяче положення і стискання статевих органів при цьому виді спорту погіршує потенцію.
  • Виконуючи вправи, варто поступово збільшувати навантаження. Зусилля бажано докладати при вдиху, а на видиху повертатися у вихідне положення. Закінчуйте тренування додатковим вправою «кобра»: лягти на живіт, впертися руками в підлогу, підняти верх корпусу, намагаючись дотягнутися верхівкою в напрямку до п'ят.

Ягодичный місток

Зміцнює роботу відповідають за ерекцію м'язів гімнастика для чоловіків, що включає вправа, яка називається «ягодичный місток» або «тріумфальна арка». Він рекомендується для чоловіків будь-якого віку в якості профілактики статевої слабкості. Вихідне положення – лежачи на спині, не відриваючи плечі, килимок підкласти під спину. Ступні ставляться на підлогу, руки витягнуті уздовж тіла. Таз піднімається максимально високо над підлогою до упору, повертається вниз. Виконувати ці вправи для чоловіків важливо повільно. Згодом за допомогою рук можна охоплювати щиколотки, щоб вигин був сильніше.

Присідання

Зігніть коліна, руки покладіть на пояс, згинайте коліна, не відриваючи п'яти від підлоги. При цьому стискайте анальний отвір і сідниці так, ніби доводиться утримувати камінь. Поверніться у вихідне положення. Коліна повністю не розгинайте. З часом можна в руки взяти блін або гантелі і піднімати їх до обличчя в момент присідання. Після присідань імітуйте біг на місці, не відриваючи від підлоги шкарпетки. Біг повинен бути швидким і частим.

Метелик

Положення лежачи: зігнуті в колінах ноги розводяться в сторони, допомагаючи при цьому руками. Потім ноги знову зводяться, чинячи опір руками. Вправа робиться повільно і повторюється 5 разів. Доповнити цю вправу можна «очеретом»: лежачи на спині, закинувши руки за голову, стаєте на ступні, як при сідничному містку. Потім по черзі піднімайте ноги і випрямляйте уздовж підлоги, обертаючи їх за годинниковою стрілкою і проти.

Потягування

Корисним для організму чоловіків буде наступна вправа – потягування на четвереньках. Стаєте на коліна, упираєтеся руками в підлогу і на вдиху піднімаєте стегна так, щоб вони були над ступнями. При видиху таз знову повертається до п'ят. Руки залишаються прямими. Дане вправу потрібно робити повільно, повторюючи 3-5 разів. Кожен раз збільшуйте кількість повторів.

Відео

ПІДВИЩЕННЯ ПОТЕНЦІЇ, ЕРЕКЦІЇ. Одкровення, ЯК Я ВІДНОВИВ СВОЮ ПОТЕНЦІЮ. ВПРАВИ ДЛЯ ПОТЕНЦІЇ.

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!