Як швидко підвищити чоловічу потенцію в домашніх умовах медикаментозними і народними засобами

Для відновлення ерекції і підняття потенції потрібно дізнатися причину недуги. В деяких випадках допомагає вживання продуктів-афродизіаків, народних засобів або сучасних препаратів. Чоловіки будь-якого віку важко переживають проблему, але не всі наважуються звернутися до лікаря, вважаючи за краще справлятися з порушенням потенції в домашніх умовах.

Причини слабкої потенції

Для того, щоб встановити причину розлади потенції, лікар повинен провести діагностику, яка полягає в опитуванні хворого, зовнішньому огляді та проведенні аналізів сечі і крові. Таке обстеження допоможе виявити чинники, що надають дію на потенцію. У їх числі лікарі вказують:

  1. Психологічна травма після невдалих інтимних відносин з жінкою.
  2. Зайва вага. При підвищеній масі тіла всі процеси в організмі сповільнюються, виникає еректильна дисфункція.
  3. Шкідливі звички. Наркотики, куріння, алкоголь, переїдання часто стають причинами поганої потенції.
  4. Гормональний збій, недолік гормону тестостерону, який відповідає за вироблення сперматозоїдів і потенцію.
  5. Порушення денного режиму. Коли на розумову, фізичну роботу виділяється більше часу, ніж на сон, відбувається хронічне перевтома.
  6. Малорухливий спосіб життя, коли людина має недостатню рухову активність.
  7. Нестача мікроелементів – заліза, селену, цинку, амінокислот, вітаміну Е, А.
  8. Порушення кровопостачання судин статевого члена. Ця патологія називається органічної імпотенції.
  9. Прийом медикаментів, що знижують лібідо, протягом довгого часу.
  10. Хронічні хвороби серцево-судинної системи, перенесені в зрілому віці.
  11. Запальні захворювання органів малого тазу, простатит.

Як підвищити потенцію у чоловіків природними способами

Про зниження потенції кажуть очевидні ознаки – передчасна еякуляція, слабка ерекція, відсутність статевого потягу. Не варто відразу вдаватися до медикаментозної терапії і народних засобів для підняття. Більшість причин легко коригуються за допомогою регулювання способу життя і харчування. Якщо в імпотенції не винні супутні захворювання, то потрібно усунути фактори, що впливають на чоловіче здоров'я.

Методи підвищення потенції

Для того, щоб підняти потенцію природним чином, потрібно покращити роботу статевої системи і провести оздоровлення всіх систем організму. Користуючись перевіреними способами, можна швидко повернути втрачені здібності. До найефективніших методів належать:

  1. Фізичні вправи стимулюють роботу м'язів малого тазу, сприяють збільшенню кровопостачання статевих органів, підвищення потенції.
  2. Правильне харчування допоможе знизити зайву вагу, зменшить вміст холестерину, що сприяє засмічення судин.
  3. Відмова від шкідливих звичок. Проведені досліди доводять, що після того, як чоловіки припиняють палити, статевий потяг, потенція зростає.
  4. Раціональний режим дня. При правильному розпорядку всі системи організму почнуть функціонувати повноцінно.
  5. Виключення нервових потрясінь. Розмірене життя без хвилювань допомагає зробити потенцію колишньою.

У деяких випадках, коли причину імпотенції складно встановити, але вона не пов'язана з хворобами, лікарі радять перемкнутися з одного виду діяльності на інший, не концентруючись на основній проблемі. Такий простий метод є дуже ефективним, він допомагає чоловікам відволіктися. Через якийсь час відбувається природне підняття потенції.

Продукти підвищують потенцію

Раніше, коли не було ліків, потенцію піднімали за допомогою продуктів-афродизіаків, що збільшують чоловічу силу і бажання. Медицина визнає, що на підняття потенції впливає їжа, багата важливими вітамінами, що покращують вироблення тестостерону та дигідротестостерону. Потрібно враховувати, що корисні речовини засвоюються з їжі не повністю, тому не варто чекати миттєвого ефекту.

У список продуктів для підняття потенції входять:

  • мед;
  • часник;
  • цибуля;
  • яйця;
  • молоко;
  • імбир;
  • м'ясо і риба;
  • волоські горіхи;
  • фрукти – гранати, грейпфрути, манго;
  • зелень – кріп, петрушка, шпинат, базилік;
  • морепродукти – молюски, креветки, устриці.

Народні засоби

Перевірені народні рецепти роблять підняття потенції швидким і оздоровлюють організм. Вони поєднують давні знання, які використовувалися століттями, допомагають без лікарських засобів повернути чоловічу силу. Склади і екстракти, які використовуються в рецептах, розширюють судини, відновлюють кровообіг в пенісі, тому що часто знижується потенція після виникнення застою крові або інфекційного захворювання передміхурової залози.

Лікарські трави від імпотенції

Перед початком прийому лікувальних трав потрібно обов'язково проконсультуватися з лікарем, щоб він порадив, як підсилити потенцію без шкоди для здоров'я чоловіка. Добре допомагають відновити потенцію використання рослин, які підсилюють кровообіг. Відомі народні рецепти для підняття:

  1. Листя і квіти кульбаби подрібнити і залити гарячою водою. Настій п'ють з остуженном вигляді після їди.
  2. Свіже листя кропиви обшпарити окропом, дрібно порізати, посолити, додати ложку оливкової олії.
  3. Із звіробою приготувати відвар – помістити траву в емальований посуд, залити водою і довести до кипіння на слабкому вогні.
  4. Аїр болотний подрібнити і вживати як салат або залити спиртом і приготувати настоянку, яку п'ють 2 рази/день за 15-20 р.

Як підняти потенцію таблетками

Сучасні препарати відрізняються результативністю, дозволяють вилікувати чоловіка, підняти потенцію за один день. Однак не рекомендується приймати ліки без рекомендації лікаря. В основі більшості засобів для потенції лежать активні компоненти, що забезпечують організм високою дозою чоловічих гормонів. Вони мають багато протипоказань, які потрібно детально вивчити перед прийомом.

Натуральні препарати

Всі лікарські засоби для потенції, які можна купити в аптеці, діляться синтетичні і натуральні. Ліки і Бади у вигляді таблеток, краплею, капсул, що відносяться до другої категорії, нешкідливі, якщо їх приймати по інструкції. Добре зарекомендували себе препарати, що допомагають зміцненню потенції і лікують захворювання, які пов'язані з порушеннями функції. Найефективнішими вважаються:

  • Простодион;
  • Вімакс;
  • Сиаліс;
  • Аликапс.

Вправи для відновлення потенції у чоловіків

Якщо додати застосування спеціальних комплексів, можна домогтися посилення і підняття потенції. З їх допомогою тренують м'язи промежини і преса, відновлюють кровопостачання статевого органа. При регулярних навантаженнях поліпшення відбудуться через кілька днів після початку тренувань. Заняття можна проводити в перервах на роботі або ввечері, за 1,5 години до сну:

  1. Лягти на підлогу, руки витягнути уздовж тіла, ноги підняти вгору і завести за голову, зафіксувати на хвилину.
  2. Сидячи на стільці, напружити промежину і м'язи ануса, затримати на 10 секунд, потім розслабити.
  3. Сісти на край стільця, нахилитися трохи вперед, втягнути живіт і сильно напружити прес, через 10 секунд розслабитися.

Підвищення потенції у чоловіків після 50

Після 50 років проблеми з потенцією посилюються наявністю інших захворювань. При виникненні статевої дисфункції у літньому віці чоловік не повинен захоплюватися самолікуванням, а пройти повноцінне обстеження та консультацію лікаря. Якщо після цього серйозних порушень потенції не виявлено, можна використовувати лікувальну гімнастику, дієту, нормальний режим дня або дієві народні рецепти.

Відео: як підняти потенцію

Ліки для підвищення потенції у чоловіків

Відгуки

Микола, 45 роківКоли погіршилася потенція, звернувся до лікаря за порадою. Він сказав, що причина в зайвій вазі і рекомендував терміново худнути. Важко було сісти на дієту, адже все життя не обмежував себе в їжі. Пізніше додав фізичні вправи. Вже коли скинув 5 кілограмів, відчув, що все потенція поліпшується, тому буду і далі продовжувати.
Олег, 29 роківНіколи не думав, що у мене будуть проблеми з потенцією. Коли в офісі почався сезон перевірок, став спати по 4-5 годин, справи в ліжку розладналися. Читав інформацію на тему, як збільшити потенцію, але на практиці не виходило. Тоді плюнув на роботу і виїхав разом з дружиною на відпочинок. Як тільки став висипатися, потенція відновилася.
Святослав, 67 роківІ в моєму віці хочеться повноцінно займатися сексом, а сили вже не ті. Хотів замовити препарат зразок Віагри, але при захворюваннях судин він протипоказаний. Допоміг прискорити підняття потенції рецепт з фото, що я знайшов на одному сайті – настоянка імбиру на спирту з часниково-медової сумішшю. Пив після їжі 2 рази за день.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!