Фізичні вправи для еректильної функції: поліпшення потенції у чоловіків

При зниженні потенції чоловікам корисно робити фізичні вправи для еректильної функції, що сприяють поліпшенню чоловічої сили. До них відносяться спеціальна гімнастика доктора Кегеля і інші заняття, що стимулюють обіг крові в органах малого тазу і перешкоджають її застою. Корисно дізнатися, як їх правильно робити, який курс проведення процедур і особливості.

Що таке еректильна функція

Згідно медичним визначенням еректильна функція – це здатність чоловіка здійснювати статевий акт. Виникає ерекція при інтенсивному наповненні кров'ю печеристих тіл статевого члена. Якщо здатність порушена, тіло пеніса наповнюється кров'ю не повністю, що призводить до ослаблення потягу. Допоможуть впоратися з проблемою організму вправи для еректильної функції за спеціальною методикою.

Причини зниження ерекції

Виділяють три типи причин зниження ерекції, які призводять до чоловічих труднощів у статевому плані:

  1. Психологічні– сексуальне виховання, стреси, депресії, реакція на неправильну поведінку партнерки. Ці дії блокують еректильну функцію. Виникають проблеми зі здоров'ям і потенцією.
  2. Фізіологічні– патології серця і судин, порушення циркуляції крові, атеросклероз, тромбоз. Причинами зниження лібідо можуть бути збої гормонів, дисфункція гіпофіза, підшлункової залози, наднирників.
  3. Патологічні– відносяться до фізичних, але за відгуками лікарів, це індивідуальна група. Втручаються:
    • уретрит;
    • простатит;
    • безконтрольний прийом антигістамінних, антидепресантів, наркотиків, алкоголю.

Вправи для поліпшення еректильної функції

Існують спеціально розроблені вправи для ерекції, які допомагають домогтися відновлення функцію за умови, що немає серйозних захворювань. Їх слід виконувати щодня, вони не вимагають підготовки. Краще робити вправи для поліпшення потенції в домашніх умовах в комплексі з дотриманням наступних порад:

  • повноцінно відпочивати, спати вісім годин на добу;
  • контролювати режим дня;
  • усунути шкідливі звички;
  • приймати контрастний душ, ходити босоніж;
  • правильно харчуватися – раціон повинен на третину складатися з тваринних жирів, слід відмовитися від міцної кави, приймати багато вітаміну Е, нежирного м'яса;
  • вести регулярне статеве життя, але не надмірну – відмовитися від частої зміни партнерок, тривалого утримання, іноді робити коротку перерву, щоб підвищити лібідо.

Вправа Кегеля для чоловіків

Найвідомішими є спортивні вправи Кегеля для ерекції, розроблені доктором з метою збільшення кровопостачання тазової області і тонусу лобково-куприкової м'язи. Нею треба займатися: без тренувань вона атрофується, що впливає на якість оргазмів. Повного контролю над м'язом допоможуть добитися наступні вправи для підняття потенції:

  1. Визначте місцезнаходження м'язи – під час сечовипускання затримайтеся і відчуйте скорочення лобкових м'язів. Їх і потрібно тренувати, щоб отримати виражений ефект відновлення еректильної функції.
  2. Скорочуйте і розслабляйте м'язи двічі за добу по 15 разів. Курс – два тижні.
  3. Ускладните завдання: скоротіть, задерите м'язи на три секунди, розслабтеся.
  4. Чергуйте вправи кожні два тижні курсом півтора місяці, щоб був результат.

Вправи для поліпшення кровообігу в малому тазу

Профілактикою геморою, простатиту і зміцненням ерекції відрізняються вправи для поліпшення кровообігу в малому тазу. Найпопулярніші активності – присідання і підйом напівзігнутих ніг з положення лежачи. Крім них слід знати, які вправи підвищують потенцію. Такі види активності від 10 раз в день повторень кожного допоможуть помітити істотне поліпшення симптомів:

  • ходьба на місці з високим підніманням колін;
  • стоячи, згинайте коліна, напружуючи і розслабляючи сідниці, представляючи утримування ними каменю;
  • лежите на підлозі, згинайте коліна, повільно опускайтеся і піднімайтеся тазом;
  • бігайте на місці, використовуючи для руху тільки п'яти, не відривайте від підлоги шкарпетки;
  • сидячи на стільці, нахиліться вперед, уявіть, що потрібно зібрати крупу зі стільця зоною між яєчками і анусом;
  • стоячи, розсуньте ноги, напружуйте і розслабляйте м'язи.

Присідання для потенції

Безпосередньо пов'язані присідання і потенція. При виконанні простих вправ стимулюється лобково-куприкова м'яз, що відповідає за зв'язок кровопостачання статевого члена і ерекції. Усувається застій крові, передміхурова залоза масажується, виробляється тестостерон, м'яз тонізується. Фізичні вправи для підвищення потенції за типом присідань допоможуть підсилити ерекцію:

  • розставте ноги на ширині плечей, напружте сідниці, присядьте, тримаючи спину рівно;
  • затримайтеся в присяд, повільно підніміться;
  • обертайте тазом для розігріву м'язів в сторони по черзі;
  • широко розставте ноги, нахиляйтеся до підлоги з силою;
  • випади з гантелями – опустіть руки вниз, широко зробіть крок вперед, опустіться на коліна, тримаючи спину прямою, повільно підніміться.

Відео: вправи для посилення еректильної функції

ПІДВИЩЕННЯ ПОТЕНЦІЇ, ЕРЕКЦІЇ. Одкровення, ЯК Я ВІДНОВИВ СВОЮ ПОТЕНЦІЮ. ВПРАВИ ДЛЯ ПОТЕНЦІЇ.

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!