Як підвищити ерекцію у чоловіків: поліпшення еректильної функції в домашніх умовах

Після 40 років у багатьох чоловіків спостерігаються проблеми з потенцією. Відразу виникає гостра необхідність у пошуку ефективного засобу, як поліпшити еректильну функцію у домашніх умовах і забезпечити підвищення сексуальної активності. Усунення проблеми і зміцнення передміхурової залози – це першочергове завдання, вирішити яку допоможе досвідчений лікар. Першим ділом потрібно знайти причину патології, а потім переступити до її усунення.

Що таке еректильна функція

Швидкий статевий акт – тривожний дзвіночок для чоловіка, який з віком все частіше і частіше про себе нагадує. Еректильна функція – це здатність продовжити сексуальний контакт. При виникненні проблем чоловікові важливо терміново звернутися до лікаря, а не займатися поверхневим самолікуванням в домашніх умовах. Відновити статеву активність реально, але для цього потрібно змінити харчування, приймати медикаменти та вітаміни, виконувати нескладні вправи і масаж простати.

Причини зниження ерекції

Частіше патологічного процесу передують вікові зміни чоловічого організму, які можуть викликати слабкість передміхурової залози, запальні процеси і швидку еякуляцію. Повернути чоловічу силу можна консервативними і альтернативними методами. Однак у сучасній медицині виявлені й інші причини зниження еректильної функції, серед яких лікарі виділяють:

  • наявність шкідливих звичок, алкогольної залежності;
  • малорухливий спосіб життя;
  • одна з стадій ожиріння;
  • хронічні хвороби простати;
  • неправильне домашнє харчування;
  • психологічний фактор;
  • артеріальна гіпертензія;
  • соціально-побутовий, екологічний фактор.

Як підвищити еректильну функцію

Щоб продуктивно поліпшити і підняти еректильну функцію у чоловіків удома, потрібно радикально переглянути звичний спосіб життя, внести в нього певні корективи. Наприклад, повністю відмовитися від згубних звичок, пішими прогулянками на свіжому повітрі заповнити недостатнє надходження кисню в організм. Обов'язково повернути в повсякденне меню вітаміни, зміцнювати імунітет природними методами. Вибираючи спосіб, як підвищити потенцію в домашніх умовах, важливо не забувати про домашніх тренуваннях, мета яких – зміцнити ослаблену залозу.

Вправи для ерекції

При ослабленні сечостатевої сфери не варто впадати у відчай, потрібно відразу звернутися до уролога. Для підвищення чоловічої статевої активності спеціально рекомендований тренувальний комплекс, реалізувати який можна в домашніх умовах. Нескладні вправи для еректильної функції здатні поліпшити і зміцнити функції простати, подовжують тривалість статевого акту. Отже:

  1. З положення стоячи з прямою спиною виконати високий крок так, щоб коліно виявилося на рівні живота. Завмерти в такій позиції на кілька секунд, після чого змінити ногу і повторіть рух.
  2. З позиції лежачи на спині необхідно регулярно виконувати підйоми тазу за умови, що ноги зігнуті в колінах, а руки витягнуті уздовж корпусу. Відновлення повільне, але дуже продуктивна.
  3. Вибрати невисоку поверхню (наприклад, поріг), ступити наполовину за умови, щоб носки ніг залишалися нерухомими, а п'ятки при цьому ритмічно піднімати вгору-вниз, імітуючи руху.
  4. При такого роду порушеннях необхідно тренувати органи тазу, поліпшити кровообіг, а для цього зайняти позу, ніби чоловік сидить на стілець. Випрямити спину, голову нахилити вперед і завмерти в такому положенні на декілька секунд.
  5. Глибокі присідання з обважнювачами – ще один метод уникнути імпотенції, при цьому поступово збільшення фізичного навантаження тільки вітається. Слабкі м'язи напружуються, підвищується витривалість всього організму.

Препарати для еректильної функції

Одного бажання вилікувати простату і відновити еректильну функцію не вистачає, додатково потрібна допомога офіційної медицини. Жінці таку проблему все одно не зрозуміти, а от для чоловіка вона стоїть особливо гостро. Серед не утішаючих прогнозів – імпотенція. Про те, як підвищити потенцію у чоловіків природними способами, повідає вузькопрофільний фахівець, він же наказує медикаменти різних фармакологічних груп, що забезпечують підвищення потенції. Препарати для поліпшення еректильної функції у чоловіків випускаються у формі мазей і гелів, таблеток та інших складів.

Пігулки для ерекції

В даному випадку мова йде не стільки про афродизіаках, скільки про медикаменти для системного лікування запалення простати. Приймати їх слід при перших же ознаках захворювання, але н забувати, що поверхневе самолікування може тільки погіршити клінічну картину. Отже, нижче представлені ефективні таблетки для еректильної функції доречні при ослабленні роботи передміхурової залози, щоб поліпшити якість статевого акту:

  • Віагра;
  • Імпаза;
  • Конегра;
  • Ергос;
  • Новагра;
  • Еротон.

Крем для посилення еректильної функції

Стимуляція статевої активності в домашніх умовах забезпечена чоловікові за рахунок регулярного використання спеціальних кремів для зовнішнього застосування, в складі яких є тестостерон. Перш ніж вирішити для себе, як підняти еректильну функцію у чоловіків вдома, перед покупкою таких стимулюючих засобів потрібно повністю виключити ризик розвитку побічних явищ, медичні протипоказання. Ось відмінні крему для посилення ерекції, щоб поліпшити якість інтимної близькості:

  • Максодерм;
  • Химколин;
  • Перський шах;
  • Гепариновая мазь;
  • Эромакс;
  • Нитромазь.

Як посилити еректильну функцію народними засобами

Підвищувати потенцію можна і народними засобами, наприклад, спеціальними складами з лікарських трав. Таке альтернативне лікування перевірено не одним десятиліттям, допомагає повністю позбутися від глобальної проблеми, як поліпшити еректильну функцію у домашніх умовах. Основна мета прийому – в домашніх умовах підвищити рівень тестостерону в крові чоловіка, посилити системний кровотік. Ось ефективні народні засоби для ерекції, щоб поліпшити сексуальну активність:

  1. Насіння кропиви або цибулі необхідно залити порцією олії, а потім додавати масляний складу в їжу.
  2. Якщо в чай додавати корицю та імбир, відповідь на питання, як збільшити ерекцію можна вважати вирішеним. Поліпшити можна н тільки якість статевого акту, але і фортеця імунітету.
  3. В одній ємності з'єднати 2 ст. л. меду, 1 ст. л. соку алое і 3 ст. л. червоного вина, перемішати, перелити складу в скляну пляшку, зберігати в холодильнику. Пити по 2 ст. л. перед їжею.
  4. З'єднати відвар з кореня аїру з медом і корицею, остудити, настояти і процідити. Приймати після їди по 100 мл за раз, щоб в домашніх умовах покращити та подовжити процес еякуляції.
  5. Поліпшити еректильну функцію у домашніх умовах допоможуть окремі спеції, які стимулюють кровообіг в органах малого тазу.

Відео: як поліпшити ерекцію

ПІДВИЩЕННЯ ПОТЕНЦІЇ, ЕРЕКЦІЇ. Одкровення, ЯК Я ВІДНОВИВ СВОЮ ПОТЕНЦІЮ. ВПРАВИ ДЛЯ ПОТЕНЦІЇ.

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!