Інструкція по застосуванню препарату Шпанська мушка - склад, показання, побічні ефекти, аналоги і ціна

Біологічно активна добавка на основі екстракту, отриманого з жука шпанкой мушки (або шпанко ясеневій) застосовується як засіб для посилення ерекції у чоловіків і для підвищення сексуального потягу у жінок. Відгуки про дію препарату в основному позитивні, але варто розібратися чи всім підходить цей афродизіак.

Що таке шпанська мушка

Найвідоміший препарат-стимулятор статевого збудження — це шпанська (або іспанська) мушка. Дія цього засобу засновано на впливі отрути жука, який отримують шляхом екстракції його травного секрету і гемолімфи. Комаха з родини наривників використовує сильна отрута (небелковое речовина кантаридин) у захисних цілях, але ще кілька століть тому було помічено його особливу афродизирующее дія. Сильне збудження є побічною дією отруйного речовини-нейролептика, паралізуючого нервову систему.

Жучки в разі небезпеки виділяють з рота жовтувату рідину, що має специфічний запах, яким відлякують потенційних ворогів. Раніше для підвищення лібідо використовувалися висушені частини комах, які додавалися до мазь, порошок, пахощі. Такий спосіб призводив до того, що дозування отруйної речовини підбиралася неправильно і проявлялися сильні побічні ефекти. Сьогодні один з найсильніших афродизіаків виготовляється з безпечної технології та ризики перевищення допустимої кількості отрути мушки зведені до мінімуму.

Форма випуску та склад

Натуральний препарат, який в якості основної діючої речовини містить кантаридин, випускається у формі крапель або порошку. Флакон з прозорою рідиною має дозатор-крапельницю для точного дозування речовини. Порошок представлений у вигляді саше-пакетиків, кожен з яких містить одноразову дозу препарату. Склад шпанської мушки може включати додаткові компоненти для поліпшення смакових якостей і додання приємного аромату.

Речовина

Опис

Гомеопатично розведений кантаридин

Отруйна речовина, що викликає сильне роздратування при попаданні на шкіру. Правильно підібрані пропорції отрути не небезпечні для організму

Ефірні олії

Нейтралізують специфічний запах екстракту секреції жуків

Розмарин

Рослинна збудливий засіб

Як діє препарат

Потрапляючи в організм, активна речовина впливає на нервові клітини, підвищуючи їх збудливість. Центральна нервова система сприймає проникнення отруйного секрету мушки, як небезпека і посилює кровотік, щоб вивести подразник з організму. Статеві органи містять безліч нервових закінчень, тому вони дуже чутливі до припливу крові. Відчуття наповненості області малого тазу сприймається мозком, як готовність до статевого акту.

Речовина виводиться за допомогою лімфатичної системи через 3-4 години, і весь цей час статеві залози виробляють секрет-мастило, що пояснює посилення оргазму і збільшення тривалості статевого акту. Для запуску механізму збудження недостатньо лише прийняти афродизіак. Крім цього, необхідно стимулювати ділянка мозку, що відповідає за сексуальне бажання, тобто створити романтичну атмосферу, виробити попередні ласки.

Інструкція по застосуванню препарату

Золота шпанська мушка, якщо брати її в рекомендованій дозі, допомагає при порушеннях функцій сечостатевої системи, ослаблення лібідо, еректильна дисфункція. Інструкція по застосуванню препарату містить рекомендації щодо прийому та попередження про побічні ефекти. Для досягнення бажаного ефекту необхідно розчинити 5 мл шпанської мухи в будь-яких напоях та випити його за 10-15 хвилин до передбачуваної близькості. Тим, хто вперше збирається прийняти мушку, бажано спробувати вжити кілька крапель, щоб переконатися у відсутності алергічної реакції.

Шпанська мушка для жінок

Настоянка на основі отруйного секрету шпанко вважається одним з найбільш потужних жіночих збудників. Кілька крапель мушки, потрапляючи в жіночий організм, починають діяти дуже швидко. Ефект після прийому препарату проявляється в появі прискореного серцебиття, посилення чутливості ерогенних зон, приплив крові до статевих органів. Такий стан триває близько 3-4 годин або до досягнення жінкою сексуальної розрядки у вигляді отримання оргазму.

Шпанська мушка для чоловіків

В інструкції по застосуванню препарату зазначено, що краплі або порошок на основі кантаридина мають аналогічний ефект на жіночий, і чоловічий організм. Представники сильної статі під впливом афродізіака відчувають підвищене сексуальне збудження. Дозований прийом мушки не частіше двох разів на тиждень може відновити еректильну функцію природним чином. Детальний опис способів прийому мушки можна знайти в видеообзорах препарату.

Протипоказання

Потужний афродизіак містить кантаридин, дія якого не вибірково, а комплексно. Отрута шпанської мухи впливає на всю нервову систему організму, а не тільки цілеспрямовано на статеву сферу, тому в інструкції по застосуванню препарату вказані заходи безпеки перед прийомом мушки. Лікарі не рекомендують вживання крапель або порошку золотий мушки дітям до 18 років і дорослим при:

  • будь-яких порушеннях роботи серцево-судинної системи;
  • підвищений тиск;
  • вагітності та під час лактаційного періоду;
  • захворюваннях сечостатевої системи хронічного характеру.

Ціна Шпанської мушки

Купити краплі золотий мушки можна як в аптеках у відділі інтимних товарів, так і в інтернет-магазинах, однак слід вибирати надійних постачальників, які відповідають за якість препарату. У таблиці представлений середній рівень цін на препарат:

Назва препарату

Форма випуску препарату

Ціна, руб.

Shpanskaya Mushka

8 пакетиків по 5 мл

2 540

Spanish fly gold

12 капсул

1 450

Gold Fly

4 флакони по 5 мл

1 270

Gold Spanish fly

12 флакони по 5 мл

2 520

Gold Spanish fly

1 саше-пакет

345

Шпанська Мушка

4 пакетики по 5 мл

1 300

Відгуки

Ігор, 38 роківКупував іспанську мушку в магазині інтимних товарів. Не те щоб були якісь проблеми, просто захотілося урізноманітнити відчуття. Дозування препарату розрахував строго відповідно до інструкції (все ж сильнодіючий отрута). Ефектом задоволений цілком. Нічого надприродного, але збудження настає швидше, а сам процес набагато яскравіше.
Марина, 42 рокиСвоїм відкликанням хочу застерегти тих, хто в гонитві за новими враженнями забуває про здоров'я. Я купувала золоту шпанку, щоб підсилити сексуальне бажання і порадувати чоловіка, але з моїм підвищеним тиском, після прийому препарату, не змогла заснути, з'явилася тривожність. Хоча основна мета була досягнута, більше експериментувати не буду.
Сергій, 58 роківЗважився придбати іспанську мушку після захоплених відгуків про неї своїх товаришів. Відчуваючи вікові проблеми з статевим потягом, захотілося повернути молодість, здивувати дружину. Що сказати, препарат повністю виправдав очікування. Ефект настає швидко і триває 3-4 години точно, а цього цілком вистачає і мені, і моїй коханій.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!