Німесил - інструкція по застосуванню. Як розводити порошок німесил

Щоб зняти запальний процес, без прийому медичних препаратів складно обійтися. Вибір складний, тому його краще попередньо узгодити з лікуючим лікарем. Анотація Німесил дає зрозуміти, що це ефективний засіб від болю, застуди, яке відноситься до групи нестероїдних протизапальних засобів.

Німесил - інструкція по застосуванню

Медичний препарат випускається у формі порошку світло-жовтого кольору, що володіє приємним апельсиновим смаком. Дрібні гранули розчиняються у воді, та отриманої суспензією можна збити температуру, прибрати сильні приступи болю, послабити запальний процес. Такий терапевтичний ефект досягається за рахунок складу хімічної формули, де активним компонентом є німесулід. Це синтетична речовина з стійким жарознижувальну, протизапальну і загальнозміцнюючу дію. Препарат у пакетиках з разовою дозою продається в кожній аптеці.

Якщо лікар призначив препарат Німесил - інструкція по застосуванню описує фармакологічні властивості ліки, наприклад, німесулід своєї граничної концентрації у плазмі крові досягає через 2-3 години з моменту першого прийому, розпадається в печінці та виводиться неактивними метаболітами нирками. Це говорить про те, що при дисфункції цих органів важливо індивідуально коригувати добові дози, або приймати аналог з більш м'яким ефектом.

Німесил - показання до застосування

Якщо з'явилися ознаки застуди, атакує біль, є загальна слабкість, пацієнт не повинен терпіти. Саме час обрати для лікування гідний медичний препарат, узгодити його прийом з лікарем. Застосування Німесил проти ознак болю та застуди є вдалим рішенням, оскільки цей лікарський засіб непомітно адаптується в організмі, здатне швидко знеболювати, має незначну кількість протипоказань та побічних явищ. Серед інших медичних показань слід виділити такі діагнози і стану організму:

  • усунення болю на тлі прогресуючого остеоартрозу;
  • больовий синдром невідомої етіології;
  • альгодисменорея;
  • зубний біль;
  • гарячкові стану;
  • ревматичні та інфекційні ураження;
  • ознаки застуди.

Як розводити Німесил

Частіше медикамент призначають у дорослому віці, дітям до 12 років така домашня терапія протипоказана. Перед тим, як розвести Німесил, потрібно детально вивчити інструкцію, визначити особливості клінічної картини. Середня дозування за добу – 2 пакетика порошку, приймати вранці та ввечері. Разову порцію ліків потрібно розвести в 100 мл окропу, перемішати, остудити, приймати перорально. Після приготування разову порцію Німесил не можна залишати в холодильнику, інструкція повідомляє про вжиття кожен раз свіжої дози.

Як пити Німесил

Використання цього лікувального порошку доречно в домашніх умовах. Перед тим як застосовувати Німесил, важливо вивчити інструкцію. Там сказано, що дітям від 12 років важливо коригувати разову дозу. Те ж саме робити пацієнтам з нирковою і печінковою недостатністю, в похилому віці. Разову дозу можна підмішувати в їжу, обов'язково запивати водою, доповнювати рецептами альтернативної терапії за наполяганням лікаря. Як правильно пити Німесил, подібно сказано в інструкції.

Німесил – протипоказання

В інструкції вказані обмеження, при яких заборонено використовувати цей лікарський засіб. Перед прийомом Німесил протипоказання потрібно вивчити, лікарська взаємодія і сумісність з препаратами інших фармакологічних груп. Не всім дозволено таке лікування, самолікування може тільки нашкодити. Не рекомендується вживати таблетки або порошок Німесил в наступних клінічних картинах:

  • періоди вагітності і лактації;
  • патології слизової оболонки органів ШЛУНКОВО-кишкового тракту;
  • схильність до кровотеч;
  • напади бронхіальної астми;
  • схильність до тромбозів;
  • систематичне зловживання алкоголем;
  • дитячий вік (не давати дитині до 12 років);
  • індивідуальна непереносимість Німесил.

Ціна на Німесил

Вартість препарату завжди доступна. Щоб заощадити, можна замовити і купити в інтернет-магазині Німесил. Відгуки повідомляють, що в каталогах вказані не тільки ціни, але і інструкції до медикаментів. В середньому, ціна за 10 пакетиків становить 700 рублів, таблетки Німесулід дешевше – до 100 рублів. Відгуки про другому препарату посередні, але його дія теж здатне усунути ознаки болю та ГРВІ. Перш ніж цікавитися, скільки коштує Німесил, важливо проконсультуватися з фахівцем, послухати його відгуки.

Відео: як приймати Німесил

Німесил інструкція по застосуванню

Відгуки

Світлана, 31 рікПри головному болю і частих нападах мігрені завжди купую в аптеці Німесил. Читаю інструкцію, готую на один прийом ліки. Мені вистачає 4 пакетиків, щоб відчути помітне поліпшення. Ціна Німесил доступна, докладна інструкція, ефект не викликає сумнівів. Так що мене повністю влаштовує цей препарат за всіма показниками.
Марина, 36 роківУ мене з юності хронічний гайморит. Як тільки починається черговий напад, відразу готую порошок Німесил. Відмінно допомагає засіб вже після разової дози. Варто сам препарат недорого, необов'язково його прийом узгоджувати з лікарем. Можна просто прочитати інструкцію з особливими показаннями і спокійно лікуватися в домашніх умовах.
Інна, 31 рікЯ схильна до ангін. Як тільки організм переохлаждается, відразу болить горло, важко ковтати. Використання німесуліду допомагає купірувати больовий синдром, дає тривале полегшення. Інструкція описує спосіб застосування Німесил, можна не звертатися за консультацією фахівця. При болях менструального циклу теж можна.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!