Вітаміни Мерц для волосся і нігтів

Правильний догляд за зовнішністю передбачає підтримку внутрішнього балансу в організмі. Вживання корисних речовин, важливих мікроелементів сприяє хорошого стану шкіри, нігтів, волосся. Мерц вітаміни — німецький комплексний препарат, розроблений для зміцнення нігтів і волосся, поліпшення стану шкіри. Ці таблетки називають «вітаміном краси».

Інструкція по застосуванню вітамінів для волосся, нігтів і шкіри Мерц

Красива шкіра, природно виглядає зачіска і міцні нігті — ознака внутрішнього здоров'я. Полівітаміни, правильно підібрані, впливають на стан організму, загальне самопочуття. Існують препарати цілеспрямованої дії, які доставляють необхідні речовини з конкретного «адресою». Це можна сказати про Мерц вітамінах. Якщо фахівець рекомендує цей комплекс, не варто самостійно замінювати його на дешевші ліки. Комбінація діючих речовин в драже підібрана так, щоб підтримувати біологічні процеси росту клітин, покращувати шкіру.

Склад

Мерц вітаміни в рейтингу полівітамінних комплексів займають високе місце, завдяки складу. Бетакаротен, що містять драже, перетворюється на вітамін А, необхідний шкірі, покращує кровообіг волосяних цибулин, це важливо для росту волосся. Аналогічно діють речовини групи B і Е. L-цистин — будівельний матеріал для клітин. Холекальциферол — від випадіння волосся, дріжджі позитивно впливають на стан шкіри. Повний список мікроелементів наведено нижче:

Склад

Зміст (в одному драже, мг)

Вітаміни:

В1

1,2

В2

1,6

В3

10

В6

1,2

В12

0,002

Е

9

Д (холекальциферол )

0,00125

А (ретинолу ацетат)

0,45 (1500 МО)

З

Сімдесят п'ять

Д-пантотенат кальцію В5

3

Нікотинамід (РР)

10

Біотин (Н)

0,01

Мікроелементи:

B-каротин (бетакаротен)

0,9

L-Цистин

30

Дріжджі, екстракт

100

Залізо (фумарат)

20

Як приймати вітаміни для волосся, нігтів і шкіри

Навіть найкращі вітаміни для волосся не будуть ефективні, якщо неправильно їх приймати. Комплекс справді перешкоджає випаданню волосся, стимулює ріст нових, пробуджує цибулини зі «сплячки», але очікувати швидких результатів не потрібно. Стійкий ефект проявляється після 2-3 місяців застосування. Вітаміни для волосся з біотином, до яких відноситься Мерц, дозволяють після тривалого прийому зробити зачіску гущі, надати їй природний блиск без косметичних засобів. Біотин позитивно впливає на ламкі нігті, збільшуючи товщину нігтьової пластини, це вимагає часу.

Спеціальне драже Мерц

Драже слід приймати по одній двічі на день, зранку і ввечері. Упаковка містить 60 штук, вистачить на місяць. Це недорогий препарат, якщо врахувати кількість таблеток, склад комплексу та його дія на організм. Оптимальний курс прийому — 2 або 3 місяці, але в багатьох випадках рекомендується пити їх півроку. Клінічні лікування показали, що комплекс допускається приймати тривалий час, роблячи через кожні 6 місяців перерви на 2-3 місяці.

Протягом півроку проводилося дослідження, де брала участь 21 жінка. Вивчався вплив Мерц вітамінів на шкіру, нігті, волосяну структуру. Учасницям експерименту потрібно було пити по два драже щодня. Через 6 місяців результати зафіксували на фото і документально. З'ясувалося, що особливо помітно комплекс впливає на здоров'я волосся і шкіри. Стан нігтів теж покращився, але показники не такі високі.

Мерц Спеціаль Анти-Ейдж драже

Вітаміни для жінок після 30 років, розроблені німецькими вченими, містять ті ж корисні речовини, що й основний вітамінний комплекс, але їх пропорції дещо інші. «Омолоджуючий» цей комплекс робить присутність мікроелементів, що захищають клітини від передчасного старіння. Компоненти Анти-Ейдж Мерц вітамінів потрібні для формування нових елементів структури волосся, нігтів, шкіри, забезпечують їх живлення. Приймати це драже потрібно теж два рази в день, перший вранці, другий — ввечері. В упаковці 60 пігулок.

Протипоказання

Протипоказанням до прийому є тільки підвищена чутливість до складових препарату. Усі побічні ефекти, пов'язані з передозуванням. Іноді люди самостійно збільшують кількість таблеток, вважаючи, що так препарат буде діяти швидше. Зміст всіх речовин підібрано з урахуванням добової потреби організму, прийом препарату у великих кількостях, ніж прописано по інструкції, небезпечний алергічними реакціями.

Якщо застосовувати препарат, як рекомендовано, ризиків немає навіть для вагітних. Засіб містить ретинолу ацетат, у великих дозах він чреватий тератогенним ефектом для плода (ризик виникнення каліцтв). Залізо, присутнє в комплексі, при передозуванні також завдає шкоди здоров'ю. Якщо ви випадково прийняли велику кількість драже, терміново зверніться до лікаря.

Відео про Б'юті Мерц

Вітаміни: фарматон, супрадин, спеціальні дрожже мерц, вітрум (vitrum)

Відгуки про результати застосування вітамінів для росту волосся

Анжеліка, 29 роківПриймаю постійно, курсами, хороші вітаміни для волосся! Я з 15 років мучилася, на гребінці залишалися цілі пасма. В кінці зими починалася «линяння», інакше не скажеш. Терапевт сказала, не вистачає поживних речовин. Перший раз я пила ці таблетки, чекала швидкого результату, його не було, я розчарувалася, але до закінчення упаковки помітила явні поліпшення.
Гнат, 27 роківПити ці таблетки мені знайомий рекомендував лікар. У мене нігті шаруються, кришаться, різні мазі не допомагали. Брав драже один місяць, нігті стали менше ламатися, але не можна сказати, що вилікувався. Купив упаковку, ось тоді ефект проявився, до середини місяця навіть нігті товстіший сталі, а то зовсім були тонкі. Заодно звернув увагу, що шкіра на обличчі покращилася, стала еластичнішою.
Вероніка, 45 роківП'ю омолоджуючий комплекс, всіх проблем не вирішує, молодше точно не стала, але ефект помічаю. Особливо по шевелюрі помітно, стала густішою, блищить. Раніше кінці сильно сіклося, зараз це минуло. П'ю Мерц вже шість місяців, зараз закінчиться упаковка, зроблю перерву. Радує, що колір нігтів став більш природний, живий, за ними легше стало доглядати.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!