Продукти, що підвищують тестостерон

Тестостерон має велике значення в житті обох статей. Чоловік при нестачі цього гормону перетворюється в женоподобное істота, знижується м'язовий тонус, рівень потенції, сексуальна активність. А низький вміст гормону у жінок провокує ряд проблем з репродуктивною системою, що призводять до безпліддя. Природним способом домогтися правильного гормонального балансу стануть продукти, що підвищують тестостерон. Які вони, наскільки складно ввести в раціон нові страви?

Як підвищити рівень тестостерону в крові

Прискорений біг сучасного життя, прагнення всюди встигнути – все це замкнене коло. Рухаючись в його рамках, люди втрачають своє здоров'я, а чоловічі гормони – невід'ємна його частина. Низький показник гормону – наслідок неправильного способу життя. Для вирішення цієї проблеми використовують 2 методи:

  1. Медикаментозний – на питання, як збільшити вироблення тестостерону, відповідає застосуванням його синтетичних аналогів. Подібна гормонотерапія часто приводить до самих негативних наслідків.
  2. Природний – стимулює гормональний фон з допомогою збалансованої дієти, фізичних навантажень, здорового сну.

Медикаментозний метод хороший швидкодією, але величезний список побічних ефектів повинен зупинити будь-якого розумного людини. Підвищений тестостерон у чоловіків унаслідок прийому анаболіків – часте явище, що супроводжується стресом, високим ризиком виникнення ракових захворювань, випаданням волосся на голові.

Природний метод є дбайливим і ефективним засобом для нормалізації гормонального дисбалансу. Загальні правила щодо досягнення цих цілей виглядають наступним чином:

  • М'ясо, овочі, зелень – прекрасні продукти для потенції і тестостерону. Намагайтеся вживати продукти для чоловічої сили в сирому вигляді.
  • Збільшити фізичні навантаження, час сну.
  • Віддавайте перевагу натуральній їжі, без додавання стабілізаторів, консервантів та іншої хімії.
  • Відмовтеся від кави, алкоголю, сигарет.

Які продукти підвищують тестостерон

В оздоровчій програмі особливу увагу потрібно приділити продуктам, підвищує тестостерон. Сам гормон в продуктах не міститься він синтезується з їх допомогою. Білки, цинк, вітаміни групи В – будівельна база. Вітаміни? Дієта у поєднанні з активним способом життя вирішать цю проблему і чудово зміцнять імунну систему організму.

Назва продукту (групи продуктів)

Властивості

Червоне м'ясо

Містить білки тваринного походження, використовувані для будівництва нових клітин організму.

Овочі

Є «постачальниками» вітаміну С, калію, фолієвої кислоти – найважливіших елементів для обмінних процесів організму.

Морепродукти

Продукти, чудово підвищувальні тестостерон. Мають велику кількість цинку.

Зелень

До складу зелені входять вітаміни, мінерали, антиоксиданти. З їх допомогою організм бореться з хворобами і шлаками.

Бобові

Продукти, що швидко підвищувальні тестостерон.

Кисломолочні

За рахунок наявності фосфору, вітаміну D підвищують вироблення чоловічого гормону.

Горіхи

Поставляють в організм жирні кислоти ОМЕГА-3.

Фрукти

Соматотропін, отриманий з фруктів, активно бере участь у побудові мускулатури.

Відео: як підняти креатин

Як підняти рівень тестостерону у чоловіка? Це відео розповість вам про організацію щоденного раціону з урахуванням пункту «продукти, що стимулюють вироблення тестостерону». Злаки, м'ясо, фрукти, – що треба їсти, щоб досягти результату? Чим корисна оливкова олія? Варто вводити в раціон морепродукти? Від якогось захворювання врятує капуста? Всі відповіді у відеоролику!Ви навчитеся поєднувати смаки, відкривати для себе нові продукти. Гормональний дисбаланс більше не буде головною проблемою у вашому житті. Дізнайтеся все про гормоні тестостерон у жінок.

ПРОДУКТИ ПІДВИЩУЮТЬ ТЕСТОСТЕРОН // Андрій ФитнесТело

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!