Коса Риб'ячий хвіст

Зачіски, які включають коси, сьогодні як ніколи популярні. Вони поєднуються з будь-яким нарядом і додають родзинку в звичайний спосіб. Коси представлені на кращих подіумах світу, їх люблять як скромні школярки, так знаменитості. Якщо ви хочете гарантовано бути в центрі уваги, прикрасьте зачіску стрічкою, квітами або виконайте її в стилі Риб'ячий хвіст.

Кому підходить плетіння Риб'ячий хвіст

Ідеальна модель для зачіски коса Риб'ячий хвіст – дівчина з густим довгим волоссям. Цей варіант плетіння буде виграшно виглядати і на дам, чиї волосся мають середню довжину і навіть кучеряві. Якщо ви майстерно оволодієте технікою, то зможете сплести шедевр навіть на тонких волоссі, створивши ілюзію густої шевелюри. Особливо красиво хвіст виглядає з пофарбованими пасмами, що додає яскравість зачісці. Цей варіант укладання ідеально підходить і тим, кому подобається бачити на своїй голові легкий ефект «розтріпаності».

Як заплести косу Риб'ячий хвіст

Плетіння такої коси простіше, ніж виконання класичного «Колоска». Згідно інструкції, замість трьох тонких прядок потрібно відокремлювати всього дві. Довжина волосся повинна бути нижче плечей, інакше зачіска може розсипатися. Ще один секрет – до кінця плетіння має бути тугим. Для роботи вам знадобиться хороша щітка для волосся, туга гумка або шпилька, мус або пінка, по можливості фото або схема плетіння перед очима. Якщо передбачається вихід у світ, то для прикраси краще всього підійдуть квіти або стрічка.

Як плести колосок Риб'ячий хвіст

Сплести модну косу під назвою Риб'ячий хвіст у вигляді колоска неважко. Головне правило – пасма по можливості мають бути одна в одну по товщині і тонкими. Від цього фактора залежить вишуканість і акуратність зачіски. Як заплести Риб'ячий хвіст по всій голові? Виконати це вам допоможе дане керівництво:

  1. На чисті волосся наноситься мус або пінка. Бажано надати об'єм біля коренів.
  2. Волосся діляться навпіл.
  3. Необхідно виділити по одній не толстой прядки з кожної сторони і схрестити їх між собою.
  4. Притискаючи плетіння рукою до голови, з зовнішнього краю однієї із сторін виділяється точно така ж пасмо і перехрещується.
  5. Аналогічний порядок дій проробляється з протилежного боку.
  6. За цим принципом необхідно плести до зони потилиці.
  7. На цьому етапі можна припинити роботу, або продовжити до потрібної довжини.
  8. Якщо риб'яча коса з верхівки вам поки не по силам, краще сплести її з хвоста на потилиці, закріпленого тугий тонкої гумкою.

БЕЗКОШТОВНИЙ курс по плетіння КІС з нуля ♡ УРОК 3 "Риб'ячий хвіст" ♡ LOZNITSA

Як робити Риб'ячий хвіст зі стрічкою

Стовідсотковий успіх викличе зачіска, якщо прикрасити косу чимось яскравим. Як заплітати Риб'ячий хвіст з стрічкою? Краще, якщо в кольорі вона буде поєднуватися з нарядом і не буде занадто широкою. Стрічка вплітається з одного боку і переміщується на іншу. При виконанні зачіски дотримуйтесь такої інструкції:

  1. Добре розчесані волосся діляться навпіл.
  2. З зовнішнього правого краю необхідно відокремити тонку пасмо і перемістити до внутрішнього протилежного краю.
  3. Коса за цим принципом виконується не більше 2 див.
  4. Стрічка прикладається до зовнішнього краю правої частини, потім переміщається на ліву сторону.
  5. Тримаючи стрічку в лівій руці, пасмо з лівого зовнішнього боку перекладайте на праву.
  6. Відокремивши волосся з правого боку, приєднайте їх до лівої. Стрічку заведіть до лівої частини зовнішнього краю.
  7. Перекладайте її на праву сторону. Повторюйте операцію до кінця волосся.
  8. Кінчик коси краще зафіксувати тією ж стрічкою.

Ознайомтеся з простими способами, як заплести косу дівчинки.

Риб'ячий хвіст + коса-ланцюжок.

Об'ємна коса Риб'ячий хвіст навпаки

Якщо класична Риб'яча коса вам вже не цікава, виверніть навиворіт. Для цього змініть техніку плетіння. Основний момент – пасма переплітаються не зверху, а знизу. Дізнатися, як зробити косу «навпаки», вам допоможе ця інструкція:

  1. На маківці плететься звичайний колосок, тільки у зворотний бік (2-3 см).
  2. Центральна пасмо приєднується до правого, від якої відділяється трохи волосся. Вони пропускаються під косою, з'єднуючись з лівою частиною.
  3. Залишилася пасмо правого боку проводиться під косою.
  4. Плетіння з цього принципу виконується до основи шиї.
  5. Заплетена риб'яча коса в кінці фіксується резинкою. Якщо потрібно, витягніть трохи прядки для додання обсягу і легкої недбалості.

Коса Риб'ячий хвіст повітряна (варіант 2) докладний відео урок.

Відеоуроки: як зробити Риб'ячий хвіст з волосся

Всі укладання, будь то плетіння коси Риб'ячий хвіст у вигляді колоска по всій голові, на бік або вивернутий її варіант, ви зможете освоїти за допомогою докладних майстер-класів у видеоуроках нижче. Завдяки їм ви навчитеся плести косу своєї мрії самостійно без допомоги професіонала, прикрашаючи її стрічкою або квітами. Такий спосіб укладання волосся підійде як для дівчат із волосся трохи нижче плечей, так і для довговолосих. Якщо ви хочете створити неповторний образ за допомогою плетіння, риб'яча коса – ідеальний варіант.

Як заплести Риб'ячий хвіст самій собі

плетіння "риб'ячий хвіст"

Як плести кіску Риб'ячий хвіст на бік

Французька коса колосок, риб'ячий хвіст ❤ Зачіска на кожен день в стилі Ельзи, Холодне Серце

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!