5 кращих відбілюючих кремів

Одним з найбільш популярних і ефективних косметичних засобів є відбілюючий лосьйон або тонік, який допомагає позбавитися від пігментних плям, повернути шкірі рівний, здоровий колір. Крім того, відбілюючий засіб для обличчя зволожує епідерміс, збільшує ефективність кремів і масок.

Нова зоря «Огірковий»

Основу косметичного засобу становить спирт, екстракт огірка і косметична віддушка. Лосьйон надає протизапальну дію, очищає пори від забруднень, насичує вітамінами і мінеральними речовинами. Екстракт огірка має антиоксидантні властивості, захищає шкірні покриви від негативних зовнішніх впливів, запобігає передчасному старінню.

Лосьйон «Огірковий» підходить для жирної або комбінованої шкіри обличчя. Серед недоліків кошти відзначають наявність спирту, який пересушує епідерміс, сприяє появі лущення. Плюси: невисока ціна, економна витрата. Вартість 100 рублів за 100 мл

Holy Land LOTIONS Cucumber Face Lotion

Лосьйон в якості активних компонентів містить натрію лактат, огірковий екстракт. Володіє очищує, відбілюючим ефектом завдяки ферменту лизоциму. Holy Land LOTIONS Cucumber Face Lotion при регулярному застосуванні зволожує, тонізує, розгладжує мімічні зморшки, заспокоює, усуває роздратування і почервоніння, допомагає боротися з набряками, підходить для чутливої та проблемної шкіри. Ціна близько 2000 за 200 мл.

Флоресан «Білий льон»

Тонік «Білий льон» розроблений для відбілювання шкіри обличчя, шиї. У його склад входить вітамін С, олію льону, екстракт огірка, толокняный сік, лимонна кислота. Лосьйон видаляє залишки декоративної косметики, забруднення і шкірне сало. Крім того, «Білий льон» проникає в глибокі шари епідермісу, зменшує інтенсивність вироблення пігменту, вирівнює загальний тон, освітлює.

Олія льону і екстракт огірка відновлюють водний баланс епідермісу, попереджає його зневоднення. Згідно відгуками, "Білий льон" часто викликає алергічні реакції у вигляді висипу або кропив'янки, що є недоліком кошти. З плюсів тоніка відзначають його ефективність і вартість – приблизно 75 рублів за 200 мл.

Sothys Beauty Lotions

Заспокійливий відбілюючий тонік, зміцнює судини, вирівнює колір шкірного покриву, живить, пом'якшує і зволожує шкіру, сприяє звуженню пор, покращує еластичність. До складу Sothys Beauty Lotions входить гліцерин, екстракт ромашки і алое. Лосьйон підходить для сухої, чутливої шкіри з крихкими судинами. Перевагами Sothys Beauty Lotions є відсутність парабенів в складі, протизапальний ефект. Серед недоліків відзначають необхідність тривалого застосування, високу вартість (близько 1500 рублів за 150 мл).

Пілінг-лосьйон BCL AHA GP LOTION

Діючими компонентами пілінгу є фруктові кислоти, які ефективно відбілюють шкірний покрив шкіри. BCL AHA GP LOTION рекомендується застосовувати для жирної шкіри. Серед плюсів цього косметичного лосьйону виділяють швидкий результат. Мінуси: агресивна дія, яка може спровокувати запалення. Ціна BCL AHA GP LOTION становить приблизно 1500 рублів за 200 мл.

Відео

Відбілююча косметика "Білий льон".Відгук.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!