Процедура «Щастя для волосся» в салоні і в домашніх умовах

Щоб волосся залишалися красивими і сильними, за ними потрібно правильно доглядати. «Щастя для волосся» - ефективна процедура, що отримала багато позитивних відгуків. Провести її можна в домашніх умовах або в салоні краси.

Користь

Процедура «Щастя для волосся» - японський метод лікування пасм, забезпечує глибоке зволоження, відновлення на клітинному рівні волосяного стрижня. Процедура щастя для волосся в салоні коштує в середньому від 1500 до 7000 рублів. Процедура підійде, якщо волосся:

  • слабкі і ламаються, після хімічної завивки;
  • випадають після гормональних перебудов в організмі (період після пологів, менопауза);
  • ламкі і тонкі від природи;
  • пошкоджені, сухі після фарбування;
  • мають пористу структуру (характерно для локонів).

Фахівці індустрії краси гарантують відновлення пасом після процедури Абсолютне щастя. Для неї застосовується спеціальна косметика, дія якої спрямована на зволоження шкіри голови, стимулювання волосяних цибулин і сухі кінчики. Після сеансу в салоні клієнтка отримує гладкі, шовковисті пасма, які не плутаються, не пушатся, не випадають, легко розчісується.

Переваги

Розробка для відновлюючого спа-догляду отримала загальне визнання. Комплекс засобів для процедури Абсолютне щастя гіпоалергенні і безпечні для здоров'я. Переваги програми:

  1. Ефективність. Препарати, що використовуються для процедури містять корисні компоненти, що мають легку текстуру. За рахунок цього сеанс забезпечує відновлення, зволоження, захист пасом від негативного впливу навколишнього середовища і ультрафіолету.
  2. Лікування на клітинному рівні. Навіть ламке і сухе волосся після хімічної дії знаходять силу, міцність, пружність після відновлення за допомогою спа-догляду Абсолютне щастя.
  3. Довготривалий результат. Сеанс забезпечує ефект на 3-4 тижні.

Інструкція

Програма Абсолютне щастя для волосся передбачає застосування 7 продуктів, що містять цераміди, вітаміни, мінерали, протеїни, ліпіди, зволожувачі. Завдяки такому складу відновлюється кортекс, зовнішній ліпідний шар волосся, зникає лупа, свербіж шкіри. Програма Абсолютне щастя застосовується курсом 5-10 сеансів. Тривалість однієї процедури залежить від стану пасм. Відновлення є багаторівневим і включає кілька етапів.

Внутрішнє оновлення

Першим етапом глибокого відновлення пасм є почергове нанесення нанесення на голову засобів № 1,2,3,4. Опис і призначення кожного складу представлені нижче:

  1. Сироватка С. Продукт ліпідні компоненти клітинних мембран – цераміди, які забезпечують блиск і гладкість пасмам. Додатково в сироватці міститься токоферол, гліцерин, олеїнова та молочна кислоти, бетаїн, фитосфингозин.
  2. Сироватка N. Продукт містить зволожувач, який включає комплекс гігроскопічних молекул. Додатковими компонентами сироватки є сечовина, амінокислоти, гліцерин, молочна, лінолева, гіалуронова, пирролидонкарбоновая кислоти. Склад продукту забезпечує утримання вологи, що надходить ззовні.
  3. Сироватка Р. Засіб надає пасмам пружність, еластичність, захищає від зовнішніх негативних факторів. Після нанесення сироватка починає відновлювати білкову структуру волосків, ущільнює їх. Ефект пояснюється вмістом пшеничного білка, протеїну шовку, гідролізованого кератину, сої.
  4. Element Fix. Продукт є фіксатором. Основна його функція – формування захисної плівки на поверхні кожного волоска. Засіб містить соєвий білок, гидроксипропилцеллюлозу, рицинова олія, гліцерин, гліцин, бетаїн, аргінін, лейцин, треонін і алантоїн.

Зовнішнє поліпшення

Для наступного етапу процедури Абсолютне щастя використовують маски на основі ліпідів: Gum Lipid 1 і Gum Lipid 2. Компоненти цих продуктів проникають в структуру волосся між кутикулою і кортексом. За рахунок вмісту ліпідів маски з серії засобів для процедури Абсолютне щастя допомагають надати пасмам блиск, міцність, еластичність. У складі Gum Lipid 1 присутня лимонна і лінолева кислоти, токоферол, креатин, пшеничний цистин. Gum Lipid 2 містить безводний пшеничний білок, сантановые смоли.

Лікування шкіри голови

Заключний етап процедури Щастя для волосся – маска Relaxing Slime на основі рослини конняку. Засіб м'яко стимулює шкіру голови за рахунок вмісту рослинного полісахариду. Екологічно чистий компонент добре справляється з пом'якшенням, зволоженням і насиченням шкіри жирними кислотами, має антибактеріальну, регенеруючою, захисною дією.

Крім того, маска містить мінерали і вітаміни для живлення фолікул і запобігання випаданню. Додатковими компонентами продукту Relaxing Slime із серії Абсолютна щастя для волосся є:

  • токоферол;
  • хітозан;
  • рафіноза;
  • янтарна кислота;
  • гліцерин;
  • екстракт водоростей.

"Щастя для волосся в домашніх умовах

Щоб зберегти ефект від салонної процедури рекомендується користуватися косметикою Lebel. У засобів даного бренду є лінія і для домашнього відновлення волосся.

Процес лікування починається з нанесення складів для насичення пасм корисними компонентами. На другому етапі наноситься маска Щастя для волосся, відновлює ліпідний шар. Для закріплення ефекту проводять сеанс лікування шкіри голови. Він передбачає нанесення гелю, що підсилює кровообіг і стимулює волосяні цибулини. Етапи процедури Абсолютне щастя для волосся в домашніх умовах описані нижче:

  1. Миття голови шампунем для глибокого очищення.
  2. Розчісування пасм, поділ на кілька зон.
  3. Почергове нанесення складів № 1,2,3 і 4.
  4. Прогрівання за допомогою фена і масаж голови (пасма закривають полімерної шапочкою).
  5. Нанесення засобів № 5,6 (за 10 хвилин). Процес супроводжується легким масажуванням шкіри голови.
  6. Нанесення засобу № 7 (склад попередньо нагрівають на водяній бані).
  7. Масаж голови 5-15 хвилин.
  8. Промивання пасом під проточною водою, сушіння.

Відео

Процедура "Щастя для волосся" від японської компанії Lebel

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!