Нюдовый макіяж для карих очей: як зробити покроково

Макіяж – один з найважливіших етапів процесу створення вдалого образу. Зараз на піку популярності знаходиться нюдовый макіяж. Жінка з ним виглядає максимально природно, ніби вона зовсім не нафарбована. Такий макіяж ідеально підійде для повсякденного образу, він ненав'язливо підкреслює красу дівчини, приховує деякі недоліки.

Нюдовый макіяж і його особливості

Nude makeup передбачає максимально природний зовнішній вигляд і зараз користується підвищеною популярністю. Він призначений для того, щоб підкреслити природну красу, в ньому немає викликають зайвих елементів. З таким макіяжем ви будете виглядати дуже привабливо. Перевага нюдового макіяжу в тому, що він підходить для будь-яких випадків. Характерні риси:

  • рівна сяюча шкіра;
  • ніжний «здоровий» рум'янець;
  • виразні очі;
  • довгі вії;
  • відсутність яскравих фарб і чітких ліній.

Інструменти для нанесення макіяжу

Нюдовый макіяж повинен бути ідеальним. При його виконанні не обійтися без спеціальних інструментів:

  1. Кисті для коректора і основи. Штучні або зі змішаним ворсом.
  2. Спонж для тонального крему.
  3. Кілька пензлів з натурального ворсу для тіней у формі пелюстки. Краще брати з соболя або колонка. Розмір – 1-1,2 див
  4. Пензель для розстановки акцентів тінями. Теж у формі пелюстки, але розміром 5-8 мм Використовується для нанесення тіней на нижню повіку, у внутрішній куточок.
  5. Кисть для розтушовування. Об'ємна, кругла або овальна, зі скошеним або зрізаним півколом ворсом. Призначена для створення плавного переходу на кордоні рухомого і нерухомого століття.
  6. Кисть для губ. Допомагає наносити помаду або блиск рівним шаром, що заповнює всі нерівності і тріщини. Забезпечує економічну витрату косметичного засобу.
  7. Кисть для брів. Натуральна або штучна.
  8. Щітка-гребінець для вій. Прочісує, прибирає надлишки туші.
  9. Широка віялова кисть зі штучного матеріалу. Для змітання опалого тіней.

Що знадобиться із засобів декоративної косметики

Для нюдового макіяжу знадобиться не занадто багато продуктів. Зробити його можна з допомогою такої косметики:

  • палітра тіней (багато виробників випускають спеціальні нюдовые палетки);
  • білий олівець для фарбування слизової;
  • основа під макіяж;
  • тіні, олівець, гель для оформлення брів;
  • рідкий консилер або коректор;
  • рум'яна;
  • розсипчаста пудра;
  • тональний крем.

Колірна палітра природних відтінків для карих очей

Макіяж в стилі нюд підходить всім жінкам, незалежно від віку. Колірна палітра може змінюватися в залежності від особливостей зовнішності: тону шкіри, волосся, очей. Смаглявим брюнеткам для нюдового образу краще брати золотисті відтінки бежевого і коричневого. Світлошкірим з русявим волоссям ж більше підійдуть ніжні тони рожевої гами. Акценти бежевими квітами теж допустимі.

Тіні для повік

Карооким дівчатам дуже пощастило у виборі косметики. Їм підходять практично всі відтінки тіней. Деякі виглядають трохи більш виграшно, інші – менш, але немає таких кольорів, якими користуватися категорично заборонено. Професійні візажисти рекомендують використовувати ті відтінки, які відрізняються від присутніх в райдужці: насичений зелений, блакитний, бронзовий, золотистий. Для того щоб підкреслити глибину погляду і виразність, змішуйте різні відтінки.

Є кілька кольорів, які гарантовано підійдуть для нюдового макіяжу для карих очей. Це такі відтінки:

  1. Коричневі. Використовуйте тони або темніше або світліше райдужки. Не красьтесь матовими тінями, вони надають зовнішньому вигляду втому, краще візьміть шиммерные.
  2. Зелені. Для елегантного образу виберіть оливковий чи колір хакі. Якщо хочете виглядати свіжо і оригінально, візьміть тіні відтінку трави і поєднуйте їх з жовто-зеленими.
  3. Фіолетові. Всі відтінки гами чудово підійдуть карооким.
  4. Блакитні. Спробуйте нафарбуватися бірюзовими, небесними тінями, повинно вийти дуже красиво. Підкреслити глибину погляду допоможе темно-синій.

Олівець-підводка для карих очей

Контур, проведений уздовж лінії росту вій, що додає погляду глибини. Підводити їх необов'язково чорним кольором. Карооким дівчатам чудово підійде фіолетовий контур, особливо в поєднанні з зеленими або блакитними тінями. Відмінно буде виглядати підводка з металевим блиском. Універсальний варіант для денного і вечірнього макіяжу – глибокий синій контур. Можна використовувати і коричневу підводку, але вона повинна бути на 1 або два тони темніше райдужки. Допустимі варіанти зеленої гами – смарагдовий і оливковий.

Туш для вій

Зараз можна купити цей косметичний продукт практично в будь-якому відтінку. Карооким підійдуть зелена, смарагдова, коричнева, чорна з сріблястим або бронзовим перламутром туші. Відтінок цього кошти потрібно підбирати з урахуванням кольору волосся. Брюнеткам можна експериментувати і фарбувати вії будь-яким тоном. Блондинкам варто звернути увагу на коричневу, зелену, сріблясту і бронзову туші.

Як робити макіяж в стилі нюд – покрокова інструкція

Мейкап отримав свою назву від слова «nude», що в перекладі з англійської мови означає «оголений». Він повинен бути виконаний так, щоб дівчина здавалася ненафарбованою, а її шкіра при цьому сяяла здоров'ям, гідності були виділені, а недоліки замасковані. Досягти такого результату можна комплексом дій, який починається з підготовки особи. Вона проводиться в кілька етапів:

  1. Очистіть обличчя пінкою, милом, молочко для вмивання. Вибирайте засіб з урахуванням вашого типу шкіри.
  2. Нанесіть зволожуючий крем по масажних лініях. Він може замінити вам базу під денний макіяж.
  3. Зробіть зволоження шкіри навколо очей спеціальним кремом або гелем.
  4. Обробіть губи скрабом або аналогічним засобом для додання їм м'якості.

Коли особа підготовлено, можете приступити до решти етапів мейкапу. Як зробити ніжний макіяж для карих очей:

  1. Нанесіть базу під косметику (праймер). Для жирної шкіри виберіть засіб з матовою текстурою, а для схильної до сухості – з зволожуючим дією.
  2. При необхідності скористайтеся коректором. Зелений прибирає почервоніння і маскує прищі, біло-блакитний приховає круги під очима, а фіолетовий нейтралізує жовтизну.
  3. Нанесіть тональний крем. Підбирайте текстуру по тому ж принципу, що і праймер.
  4. Нанесіть розсипчасту пудру. Двома відтінками зробіть корекцію. Виступаючі ділянки высветлите, а боки особи, область під вилицями, крила носа, лінію росту волосся – затемніть.
  5. Оформіть брови. Надайте їм природну форму, выщипайте зайві волоски. Розчешіть брови по напряму вгору і вбік. Нафарбуйте олівцем, тінями або гелем.
  6. Скористайтеся хайлайтером зі світловідбиваючими частинками. Нанесіть його на вилиці, ямку над губою, спинку носа, центр чола.
  7. Нанесіть рум'яна. Для нюдового макіяжу підійдуть персикові відтінки.
  8. Нанесіть базу під тіні. Розподіліть її рівномірним шаром по шкірі пензликом або руками.
  9. Виконайте нюдовый макіяж для карих очей. Підійде варіант, в якому бежеві тіні наносять в складку верхнього століття. Колір виводять до скроні. Рухому повіку нафарбуйте персиковим. Під брову і на внутрішній куточок нанесіть молочний. Білим олівцем підведіть слизову. Зробіть розтушовані м'яку стрілку, щоб затонувати межресничное простір.
  10. Нафарбуйте вії в один-два шари.
  11. Оформлення губ. Обведіть контур. Нанесіть помаду нейтрального відтінку.

Для блондинок

Світловолосим дівчатам потрібно підкреслювати свою природну легкість. Зробити макіяж нюд для блондинок, тому що при неправильному підході особа зіллється з волоссям і стане невиразним. Щоб уникнути цього, скористайтеся такими порадами:

  1. Блондинкам можна і навіть потрібно виділити особа контурингом. Темним відтінком обробіть ділянку під вилицями, бічні частини обличчя. Світлий нанесіть на всі виступаючі ділянки, підборіддя, перенісся, середину лоба.
  2. Карі очі фарбуйте натуральними відтінками нюдовой панелі, можна темними. Рекомендується малювати дуже тонкі акуратні стрілки по війкового краю.
  3. Підберіть коричневу туш для вій.
  4. Губи можна фарбувати помадою будь-якого відтінки рожевої гами або прозорим блиском.

Ідеальний повсякденний макіяж для блондинок

Макіяж нюд для шатенок

Дівчатам з волоссям такого кольору «оголений» макіяж підходить ідеально. На шатенках чудово виглядає косметика світлих нюдовых пастельних тонів. Особливості вибору косметики:

  1. Вибирайте тональний засіб на тон світліше шкіри.
  2. Брови та карі очі фарбуйте олівцем коричневих відтінків.
  3. Підійдуть тіні в теплій бежевій гамі. Бажано, щоб вони були з шовку структурою і світловідбиваючими частинками.
  4. Користуйтеся рум'янами нюдовых бежевих відтінків.
  5. Для губ підберіть прозоро-рожевий блиск або помаду м'якого персикового кольору.

Шоколадний макіяж для карих очей для брюнеток

Для брюнеток

Якщо у вас темне волосся, то завдання косметики – підкреслити природну яскравість зовнішності. Роблячи макіяж нюд для брюнеток, вам потрібно взяти до уваги такі особливості:

  1. Якщо у вас темне волосся, то ви повинні виділити брови і вії. Вибирайте відтінки акуратно, щоб не перестаратися з косметикою.
  2. Щоб виділити карі очі, але залишити їх природними, не робіть чітких графічних ліній олівцем. Контури розтушовують спеціальною щіточкою. Колір підводки – коричневий або бронзовий.
  3. Повіки фарбуйте бежевим або персиковим з матовим ефектом.
  4. На тлі темного волосся недоліки шкіри помітніше. Щоб приховати їх, скористайтесь правильно підібраними за кольором тональним кремом, коректором, пудрою.
  5. Брюнетки виглядають блідо, тому їм потрібно наносити рум'яна на вилиці без мерехтливих фрагментів.