Встигнути за 900 секунд

Уявімо ситуацію: через 15 хвилин вам потрібно вибігати на побачення, важливу зустріч або свято, а за спиною 8-ми годинний робочий день і 30-ти хвилинна струс у вагоні метро. Після дощу зачіска трохи пом'ялася, макіяж розчинився десь в атмосфері, а очі видають втому. Перший варіант – прислухатися до Висоцькому та «залишивши взуття біля дверей, піти у ванну і змити цей день». Другий - блищати через 15 хвилин. З першим ви легко впораєтеся самі, а другим ми з радістю поділимося в цій статті.

Мова не піде про чарівній паличці і чудодійні засоби (це все-таки атрибути казкового життя), ми ж поділимося простими, перевіреними і доступними радами. Важливо звернути увагу на три моменти: волосся повинні виглядати доглянутими, шкіра чистою, а очі сяяти.

Підправте ранковий макіяж, адже вмиватися і наносити його заново, часу у вас немає. Для цього відмінно підійдуть матуючі серветки (коштують недорого, продаються в косметичних магазинах). Вони допоможуть освіжити макіяж, прибрати жирний блиск, зробити шкіру більш рівною. Нанесіть хайлайтер (косметичний засіб для сяйва шкіри) на область підборіддя, вилиці, спинку носа та губ. Тепер обличчя виглядає свіжим, а шкіра ніби світиться зсередини. Єдине, що може вас видати – це втомлені, почервонілі очі.

В даному випадку є кілька дієвих методів: виспатися, або прислухавшись до поради візажистів - закапати в очі спеціальні краплі. Але краще зняти втому не тільки зовні за допомогою судинозвужувальних крапель, але і заздалегідь подбати про стан своїх очей зсередини. Радимо придбати корисною звичкою і регулярно приймати вітаміни для очей, які містять лютеїн, цинк і селен, необхідні для підтримки здоров'я очей і захисту від зовнішніх факторів, в тому числі при роботі з комп'ютером, а також екстракт чорниці, що зміцнюють капіляри і стінки кровоносних судин. Як варіант, можна спробувати Вітрум® Віжн Форте – вітамінно-мінеральний комплекс для очей. Пояснимо чому: він містить каротиноїди лютеїн (6 мг в одній таблетці) і зеаксантин, антиоксиданти: вітаміни А, С, Е, мінерали цинк і селен, рутин і вітамін В2, екстракт чорниці з антоціанами. Його ефективність підтверджена численними дослідженнями. І, нарешті, його можна приймати не тільки дорослим, але і дітям з 12 років по 2 таблетки в день, так що зможете подбати і про своєму чаді. Для дітей, які проводять велику кількість часу за гаджетами, це буде дуже корисно. А тепер повернемося до макіяжу. Завершальний штрих – губи. Нафарбуйте їх блиск або помаду. Це відверне увагу від вашого стомленого погляду, і зробить образ святковим.

Наступний важливий етап – волосся. Якщо ви не встигли їх помити, скористайтесь сухим шампунем. Радимо також мати його в своєму арсеналі на випадок екстрених виходів у світ. Якщо сухого шампуню під рукою не виявилося, можна скористатися пінкою для волосся, і з її допомогою надати волоссю злегка недбалий, але романтичний вигляд. А якщо вони самі по собі ще і в'ються, то завдавши пінку, можна сформувати красиві локони.

Сподіваємося, наші поради вам сподобалися, і ви зможете вдало їх застосувати. Головне, пам'ятайте, що краса починається з піклування про свій організм. Приймайте вітаміни, гуляйте на свіжому повітрі і намагайтеся висипатися. Тоді вам напевно вистачить 900 секунд в день, щоб виглядати на всі сто!

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!