Як схуднути і прибрати живіт за допомогою соди

Якими тільки методами жінки намагаються домогтися схуднення, особливо якщо це ділянки, з яких зайвий жир йти не хоче тільки через зміну раціону харчування. Схуднути в талії особливо важко, адже природа розпорядилася, щоб жіночий організм відкладав сюди запаси, які непросто спалювати, і тому питання з категорії «як прибрати живіт за допомогою соди» ще не найдивніше. Чи може даний продукт допомогти добитися красивого тіла і безпечна для здоров'я спроба позбутися від жирового прошарку через використання даного продукту?

Чи можна схуднути за допомогою харчової соди

Для отримання позитивної або негативної відповіді на питання про можливості усунути жирові відкладення з зони живота цим продуктом, потрібно звернутися до його властивостей. Сода харчова являє собою сіль вугільної кислоти, що знаходиться в тандемі з натрієм. Білі кристали без яскраво вираженого аромату легко розчиняються водою, мають лужну природу. Лікарі рекомендують використовувати цей продукт для:

  • комплексного лікування проблем ротової порожнини;
  • зняття проявів алергії (зовнішньо);
  • усунення запального процесу (зовнішньо);
  • нормалізації pH шлунка (всередину).

Додатковим її властивістю є перешкода всмоктуванню потрапили в організм ліпідів. Це – ключова причина, за якої прихильники народної медицини намагаються прибрати жир з живота за допомогою соди, приймаючи її всередину. Спосіб має під собою тверді підстави, проте є інша сторона медалі: для слизової шлунка і стінок стравоходу сода – агресивна речовина, від якого можуть виникнути виразки. Порушення дозування і тривалий внутрішній прийом ризикують завдати організму серйозну шкоду, самим «легким» проявом якого стане гастрит.

Як сода спалює жир на животі

Крім згаданих вище якостей харчова сода володіє ще кількома корисними щодо усунення надмірної ваги властивостями, які активно застосовують в дієтології:

  • Виведення токсинів – не головний, але важливий момент для прагнучих розпрощатися з жиром на животі.
  • Прискорення лімфатичної циркуляції, з допомогою чого буде виводитися зайва рідина з клітин.
  • Усунення відкладень целюліту при зовнішньому використанні харчової соди.
  • Поліпшення кровообігу, що породжує тепло в проблемній зоні, допомагає прибрати живіт.
  • Допомога нервовій системі – досягається при зовнішньому використанні даного продукту і допомагає прибрати ті відкладення, які викликані накопиченням гормону стресу.

Як прибрати живіт содою

З урахуванням високої небезпеки для організму при внутрішньому прийомі харчової соди, допомога такого способу схуднення живота сумнівна, і лікарі пропонують більш надійний варіант з меншим числом протипоказань – це зовнішнє застосування даного продукту, що являє собою:

  • содові ванни;
  • обгортання на основі харчової соди.

Звисаючий живіт

Надмірна вага (коли є виразні жирові складки) перемогти тільки використанням соди не можна. Вам потрібно переглянути свою їжу, ввести більше білкових продуктів, щоб від спроби схуднути у м'язів не було ризику атрофуватися. Сода від жиру на животі допомогу надасть тільки як додатковий елемент, що пригнічує голод. Для цього її розводять у теплій воді (1/4 ч. л. на 200 мл) і п'ють цю суміш до їжі 4 рази за день. Курс – не довше половини місяця, результат – в поєднанні з дієтою втрата ваги складає до 5 кг.

Живіт і боки

Відкладення на талії можна прибрати за допомогою обгортань, для яких використовують в рівній пропорції розбавлені медом соду і сіль. На 100 г цього порошку потрібно 10 г меду. Дану суміш можна нанести крім живота і стегна, злегка втерти і обернути плівкою. Змивати через годину, зволожити шкіру будь-яким жирним кремом (краще аптечним) або базовим маслом. Худнути за цією методикою можна місяць, інтервали між обгортаннями – 3 дні.

За допомогою соди і лимона

Якщо медичних протипоказань (гастрит, виразка, кровотеча в кишечнику, загострення патологій ШКТ) немає, можна спробувати ще одну методику, як прибрати живіт за допомогою соди. Для цього доведеться готувати содово-лимонний напій. Деякі дієтологи рекомендують до цієї суміші додати перцеву м'яту і лід, якщо ви будете вживати її в теплу пору року. Напій смачний, блокує відчуття голоду, освіжає, однак повинен прийматися в помірних кількостях, оскільки може негативно впливати на кислотність шлунка. Дозування на день – стакан.

Рецепт виглядає так:

  1. Віджати сік з половини свіжого лимона.
  2. Насипати туди половину чайної ложки харчової соди.
  3. Залити половиною склянки теплої (!) води.
  4. Коли рідина перестане пузиритися, влити ще склянку.

Ванни з содою

Дана процедура першочергово допомагає розслаблятися, тонізувати шкіру, витягати через розкриті пори шлаки, дає ефект лімфодренажа. Для тих, хто шукає спосіб, як прибрати живіт за допомогою соди без негативних наслідків, це хороший варіант, але неможливий при:

  • вагітності;
  • наявність серйозних ушкоджень епідермісу;
  • гіпертонії та гіпотонії;
  • онкології.

Якщо ж ви впевнені у стані свого організму, має сенс випробувати содову ванну, але швидким схуднення живота буде тільки при додаванні дієти: допомога від косметологічних процедур при прагненні прибрати кілька кілограмів мінімальна. Алгоритм проведення ванни:

  1. Набрати гарячу (39 градусів) воду до рівня зливу.
  2. Розчинити там 500 грам морської солі і 300 грам соди.
  3. Приймати ванну не довше 20 хвилин, процедуру проводити 3 тижні. Частота – через день, якщо прибрати живіт потрібно швидко.
  4. Не митися – волога від ванни і випаровування нададуть допомогу в спробі схуднути. По можливості полежати годину під теплою ковдрою.

Відео: схуднення за допомогою соди

Харчова сода для схуднення! Лікування содою спалює жир? Лікування содою: користь і шкода: +38-067-9924062

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!