Як зменшити груди за допомогою вправ жінці чи чоловікові - комплекси тренувань з відео

Багато молоді мами після грудного вигодовування мають обвислі, повні груди. Не варто засмучуватися, все можна виправити, ефективні вправи для схуднення грудей в домашніх умовах швидко підтягнутий розтягнуті грудні м'язи. Добрий результат можна отримати лише при регулярних щоденних тренуваннях. Помилково думати, що спеціальні креми зможуть повернути колишню пружність грудей. Швидкий спосіб повернути красу жіночих грудей – це хірургічна операція з впровадженням імплантатів. Останній метод не кожному по кишені, ціна операції в Москві від 150000 р.

Що робити, щоб схудла груди

Головним винуватцем проблеми може стати неправильне харчування. Для досягнення бажаного результату варто сісти на дієту, можливо, слід почати з розвантажувальних днів. Не можна переїдати, особливо перед сном, краще харчуватися дробно більше чотирьох разів на день. Щоб схудла груди, необхідно виключити з щоденного меню такі продукти:

  • жирну свинину;
  • солодкі газовані напої;
  • десерти.

Важливо пам'ятати, що різке голодування або неправильно підібрана дієта може завдати шкоди жіночому організму. Схуднення грудей такими способами допустимо лише у випадку, якщо жінка не страждає захворюваннями органів травлення. Добрий результат можна отримати, якщо поєднувати низькокалорійне харчування для схуднення та фізичні вправи, які зміцнюють бюст.

Вправа для грудей

Багато дівчат не знають, як схуднути в грудях, і які вправи будуть впливати на жирову тканину. Позбутися від проблеми допоможуть прості віджимання. Вони виконуються не більше чотирьох підходів, поступово збільшуючи навантаження до 20 разів. Вправа для грудей - віджимання можна робити від підлоги або від стіни. Руки треба тримати один від одного на відстані. Щоб зміцнити бюст, необхідно виконувати віджимання до 50 разів за один підхід. Можна спробувати поставити руки разом і віджиматися від підлоги 30 разів, використовувати при цьому м'яч для фітнесу.

Вправа з гантелями для схуднення грудей

Хороший результат при схудненні дадуть регулярні тренування в спортивному залі. У разі, якщо немає такої можливості, тренажери легко замінити, роблячи вправу з гантелями для схуднення грудей вдома, замість спортивного інвентарю можна взяти пляшки, наповнені піском або водою. Тренуватися варто в різних положеннях, наприклад:

  • сидячи на стільці витягнути руки з гантелями вперед, потім, не опускаючи розвести їх в різні боки. Починати треба з трьох разів, але до середини місяця в такому положенні виконувати не менше 15 повторень.
  • у положенні лежачи розвести руки з гантелями в різні сторони. Наступний рух витягнути руки перед, потім знову розвести в різні боки. Виконувати 15 разів, без перерв.
  • у сидячому положенні зігнути руки з гантелями, потім розігнути. Вправа для схуднення грудей виконується до п'яти повторів.

Вправи для красивої грудей

Щоб зменшити бюст, варто зайнятися аквааеробікою, фітнесом або робити гімнастику. Вправи для красивої грудей називається «метелик». У положенні стоячи необхідно розводити руки, так як метелик махає крилами. Його треба робити 20-40 разів за один підхід. Ще варіант, подсказывающий як схуднути в грудній клітці жінці, це спеціальний коригуючий білизна, яке допоможе підтримати м'язи молочної залози.

Вправи для пружності грудних м'язів для жінок

Існують прийоми, які не вимагають особливої силового навантаження, вони допомагають розвинути м'язи молочної залози. Ефективні вправи для пружності грудних м'язів для жінок називаються «Циганочка», «Млин». Перше полягає в повторюваних ритмічних рухах плечового поясу, що нагадують відомий танець цього кочового народу. Ще на уроках фізкультури багато виконували відому вправу «Млин».

Воно робиться просто, потрібно ритмічно обертати руками вгору і вниз, рухи нагадують обертання лопатей вітряного млина. «Циганочка» виконується протягом 4-5 хвилин без зупинки, а «Млин» - 30 обертань на кожну руку. Щоб досягти результату, потрібно тренуватися щодня. Можна робити ці вправи для схуднення грудних м'язів для жінок комплексно, включаючи анаеробні навантаження.

Як схуднути в грудній клітці чоловікові

Будь-який чоловік мріє зробити свій торс привабливим, м'язистим. Існує комплекс тренувань, підкажуть як схуднути в грудній клітці чоловікові. Добре прокачують м'язи грудного відділу регулярні силові тренування, заняття на турніку з різними типами хвата (широкий, вузький, середній), вони допоможуть зменшити вагу людини й збільшити об'єм мускулатури. Щоб зміцнити торс, потрібно комплексно виконувати ряд вправ. Наприклад, підтягуватися на турніку варто плавно, при рівному диханні з поступовою навантаженням на торс.

Щоб урізноманітнити тренування, висіти на турніку можна, перемикаючись на фізичні навантаження на брусах або перекладині. Хитання торсу варто робити і на підлозі за допомогою віджимання. Щоб зберегти форму або схуднути, потрібно робити віджимання з обтяженням не менше чотирьох тренувань за 7 днів. Існують ще методи, що підказують як зменшити груди чоловікові, наприклад, лежачи на лаві для горизонтального жиму потрібно робити зведення і розведення рук з гантелями. Зменшення жирового прошарку можна спостерігати через пару місяців, якщо тренування робиться регулярно.

Вправа для схуднення грудних м'язів для чоловіків

Жир на чоловічий грудей буде зменшуватися, а розмір мускулатури збільшуватися при виконанні поштовху гантелей лежачи на лаві. Для цього руки необхідно тримати перед собою так, ніби в руках не гантелі, а гриф від штанги. Прийнявши таке становище потрібно одночасно піднімати і опускати руки. Виконувати потрібно 4 підходи по 20 разів кожен. Інтервал між відпочинком не більше двох хвилин.

Вправа для схуднення грудних м'язів для чоловіків і жінок не можна робити відразу після їжі, варто почекати 1,5 години. Дівчатам не можна робити вправи для схуднення грудей при менструальному циклі. Будь-які фізичні навантаження робляться, коли людина повністю здоровий. Якщо є проблеми з дихальною системою, то від силових навантажень варто відмовитися і тренуватися з допомогою гімнастики.

Відео: вправа для грудей

Супер-спалюєте тренування для верхньої частини тіла. Вправи для схуднення.

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!