Як схуднути за допомогою харчової плівки в домашніх умовах обгортаннями при тренуваннях або на ніч

Для досягнення швидкого результату по корекції проблемних зон, можна використовувати спеціальну процедуру – обгортання. Перед тим, як схуднути за допомогою харчової плівки, слід дізнатися все про чудової процедури для тіла, що має швидкий ефект. За рахунок активного потовиділення, корисні речовини з маси проникають у глибинні шари, засвоюються і допомагають усунути в'ялість, рихлість тіла і целюліт.

Що таке харчова плівка

Початковим варіантом застосування харчової плівки є упаковка. За допомогою стрейч-полотна довше зберігається свіжість холодних продуктів харчування: масла, ковбаси, сиру, фруктів, солодощів. ПВХ-плівка відрізняється від першої більш міцним складом, еластичністю, тому в неї загортають жирні, м'ясні, рибні та інші харчові продукти.

Харчова плівка – це прозорий тонкий матеріал з поліетилену або полівінілхлориду. Підприємливі жінки здогадалися, що за допомогою нанесення її на тіло і відвідування спортивних занять посилюється потовиділення, виходять шлаки, очищається організм. Застосовується плівка для різних обгортань – вона прискорює процес всмоктування активних речовин в глибинні шари шкірного покриву, змушуючи їх діяти більш ефективно, допомагаючи схуднути.

Чи можна схуднути за допомогою харчової плівки

Тим, хто не знайомий з методикою, буде цікаво дізнатися, як схуднути за допомогою харчової плівки. Є багато інформації про те, що вона володіє дивовижним ефектом щодо коригування фігури і плавному зниженню маси, але для отримання результату потрібно дотримуватися правила використання, ознайомитися з можливою користю та шкодою. Плівка не спалює жир, як стверджують деякі користувачі, а стимулює підвищене виділення поту.

За рахунок створення повітронепроникного шару, парникового ефекту організм втрачає воду. У комплексі зі спортивними навантаженнями, застосування плівки допомагає добитися втрати до двох кілограмів за тиждень. При створенні теплового ефекту обіг крові в проблемних зонах посилюється, шкіра підтягується і стає пружною. Харчова плівка для схуднення в домашніх умовах використовується для корекції живота і стегон. З її допомогою за кілька процедур зменшується целюліт, активізується кровообіг.

Як схуднути з харчовою плівкою

Бажаючим дізнатися, як схуднути з харчовою плівкою, корисно вивчити і можливі протипоказання щодо застосування, щоб запобігти виникнення проблем після процедури:

  • цукровий діабет;
  • онкологія;
  • вагітність;
  • порушення обміну речовин;
  • варикоз;
  • грибкові, вірусні хвороби;
  • розвиток алергії на склад суміші для обгортання;
  • захворювання серця, судин;
  • підвищений тиск;
  • менструація;
  • не можна довго і регулярно використовувати плівку – шкіра потіє і не дихає, порушується робота нирок, підшлункової залози;
  • при погіршенні ситуації і появі запаморочення під час обгортань, потрібно викликати лікаря.

Варто пам'ятати, що плівка тимчасово перегріває місце нанесення, що негативно відбивається на статевій системі у жінок. Часте використання матеріалу може викликати запалення маткових придатків і цистит. Щоб не провокувати появу проблем, проводите огортання недовго – нанесіть плівку, пробіжіться, зніміть і прийміть душ. Після кожного використання матеріалу наносите крем проти целюліту або засіб з тонізуючим дією. Зберегти пружність шкіри можна, застосовуючи обгортання раз в 2-10 днів, але не щодня – є небезпека отримати зневоднення шкіри.

Обгортання

Однією з ефективних процедур, що застосовується, щоб схуднути і підкоригувати фігуру, вважається обгортання харчовою плівкою. Воно дає відмінний результат в усуненні "апельсинової кірки". У домашніх умовах легко провести процедуру – використовувати натуральні природні суміші (з медом, глиною, водоростями, спеціями, солями) та плівку. Схуднути при обгортанні вийде за рахунок виведення міжтканинної рідини, яка міститься в клітинах, але не розчинення жиру.

Результат видно з першого використання, але для підтримки ефекту потрібно провести курс 3-6 тижнів з 6-15 процедур. Рідина легко може повернутися, тому ефект може бути нетривалим. Для тривалого результату налаштуйте живлення та водний баланс – введіть у раціон більше овочів, фруктів, нежирного м'яса. Пийте зелений чай з імбирним порошком для прискорення метаболізму, відмовтеся від смаженої їжі. Варто вести здоровий спосіб життя в цілому, а не від випадку до випадку, почати займатися спортом, скоротити надмірне споживання калорій.

Як робити обгортання харчовою плівкою

В домашніх умовах робити обгортання харчовою плівкою набагато дешевше, ніж в косметичних СПА-салонах. Для процедури можна використовувати готову суміш або куповану. Обмотування харчовою плівкою для схуднення рекомендовано застосовувати в комплексі з масажем, дієтою і спортом. Правильна процедура обгортання включає етапи:

  • очищення – нанесіть скрабирующее засіб на шкіру;
  • швидкий легкий масаж – він допоможе розігріти шкіру, посиливши дію суміші;
  • нанесення маси – приготуйте самі або купіть готову;
  • обгортання – маса повинна наноситися товстим шаром на проблемну зону, оберніть її плівкою, після цього можна накинути одяг або закутатися в ковдру, щоб підвищити температуру;
  • очікування – час дії суміші до 40 хвилин, допускається лежати або провести тренування для посилення ефекту;
  • змивання – зніміть плівку, прийміть душ, нанесіть крем або масло. Цей етап потрібно здійснювати обов'язково, щоб шкіра не стала в'ялою.

Чи можна спати в харчовій плівці

Стандартна процедура обгортання триває до півгодини, але існують спеціальні суміші, які застосовуються вночі. Завдавши їх, можна навіть спати в харчовій плівці. Серйозна ефективність процесу доведена з медичної точки зору – між 22 і 24 годинами організм виробляє гормон соматотропін, запускаються процеси спалювання жиру. Нанесена суміш прискорює зниження ваги. Обгортання рекомендовано проводити за годину до сну.

Процедура не відрізняється від класичної: очистіть шкіру гелем для душу, проведіть пілінг, помасажуйте, нанесіть суміш, оберніться плівкою. Надягніть легінси, майку, лягайте спати, а вранці змийте маску за допомогою контрастного душу. Для нічного обгортання знадобляться наступні інгредієнти:

  • мед, ефірне масло цитрусових, масло ванілі;
  • яблучний, винний оцет, тепла вода;
  • оливкова, кокосова олії, апельсинове ефірне масло.

Харчова плівка і фізичні вправи

Фахівці стверджують, що харчова плівка і фізичні вправи сприяють схудненню, але тільки за умови правильного застосування. Сам матеріал не прискорює ні обмін речовин, ні швидкість жіросжіганія, лише локально розігріває шкіру. Спортивні заняття з плівкою, нанесеною на окремі частини тіла, не впливають на причини відкладення жирової маси, але допомагають сильно розігріти мускулатуру, збільшивши швидкість розкладання молочної кислоти.

Схуднути при русі в харчовій плівці можна за допомогою того ж обгортання – нанесіть масу, оберніться, займайтеся спортом мінімум півгодини. За рахунок активної роботи м'язів, речовини з суміші проникнути глибше, посиливши процес розщеплення жиру. Застосування одного лише плівки неефективно – тільки в поєднанні з обгортанням вона допоможе схуднути в проблемних місцях.

Рецепти обгортань харчовою плівкою для схуднення

Існує безліч рецептів обгортань харчовою плівкою для схуднення, що допомагають домогтися стрункості фігури:

  1. Глиняне – підтримує красу, здоров'я шкіри, відновлює структуру тканин, виводить вологу, токсини, шлаки. Для приготування можна використовувати будь-який вид глини. Оптимально залити її водою або відваром ромашки, хвоща, звіробою, м'яти. Для обгортання зони стегон додайте до суміші ефірні олії апельсина, іланг-ілангу, корицю або сухі водорості. Рекомендується проводити курс з 10-25 процедур, тричі на тиждень, щоб схуднути швидше.
  2. Шоколадне – з його допомогою можна боротися з целюлітом, надмірною масою, покращувати метаболізм, відновлювати пружність. Візьміть какао-порошок, розмішайте в теплій воді до сметаноподібної консистенції, додайте масло ши або оливкова. Нанесіть на стегна, щоб схуднути, загорніться в ковдру, чекайте півгодини.

Обгортання з водоростями

Популярними дієвими процедурами в роботі над красивим, струнким тілом є обгортання з водоростями. При регулярному проведенні стегна зменшуються в об'ємі, шкіра стає пружною, еластичною. Перед нанесенням очистіть проблемні ділянки за допомогою скрабу, щоб відкрити пори, видалити шкідливі речовини, дати вбратися корисних компонентів.

Для приготування суміші візьміть сушену ламінарію, косметичну чорну глину в однакових частинах. Розмішайте в гарячій воді до сметаноподібної консистенції, додайте апельсинове масло, щіпку кориці. Нанесіть масу товстим, рівномірним шаром на стегна, замотайтесь за допомогою харчової плівки, тепло одягніться або накрийте ковдрою. Не лякайтеся, якщо відчуєте тепло або поколювання – це нормально. Через годину видаліть залишки маски, нанесіть крем. Оптимально проводити процедуру через день протягом місяця, роблячи перерва між курсами.

Медове обгортання

Варіантом вирішення проблеми, як прибрати живіт за допомогою харчової плівки, стане використання медового обгортання. Натуральний продукт багатий вітамінами, ферментами і мікромінаралами, впливає на підшкірну клітковину, живить, зволожує шкіру. За допомогою медового обгортання виводиться зайва волога, зникає набряклість, відбувається позбавлення від зашлакованості. Шкіра стає пружною, підтягнутою, молодий. Щоб схуднути ефективніше, можна комбінувати мед з іншими інгредієнтами:

  • з гірчицею – сухий порошок може злегка палити шкіру, але активно розігріє проблемні зони;
  • з зеленим чаєм – 100 грам листя подрібніть до стану порошку, залийте окропом, змішайте з дрібкою кориці, медом;
  • з кавою – візьміть невелику кількість спитий гущі (кілька столових ложок), перемішати з медом, ефірними маслами.

Відео: Схуднення за допомогою харчової плівки

Харчова плівка і пояс для схуднення | Як втрачати зайвий жир, а не воду?

Відгуки

Жанна, 25 роківПодруги задають мені питання: як схуднути за допомогою звичайної харчової плівки, тому що знають – я прихильниця цього способу. Я не приховую рецепта – візьміть мед або лікувальну грязь з аптеки, обмажте ними проблемні зони і замотайтесь плівкою. Через півгодини змийте засіб і насолоджуйтеся стрункою фігурою. Я регулярно роблю курс таких процедур і виглядаю чудово.
Марина, 23 рокиПісля пологів мій вага зупинився на одній позначці, тому, щоб його знизити, я стала шукати дієві способи. Знайома дала рада схуднути за допомогою харчової плівки – обертываться на ніч. Я прислухалася до рекомендації, стала використовувати мед, масла і глину. На жаль, результату я не дочекалася – шкіра підтягнулась, але зайві кілограми не пішли.
Олена, 34 рокиЯ сильно поправилася, але потім вдалося знову схуднути, що викликало появу розтягнутої шкіри на животі. Вирішила спробувати прибрати її самостійно – вичитала про підтягуючий обгортання за допомогою плівки та глини. Перша процедура мені сподобалася – шкіра стала помітно більш еластичною, тому я пройшла курс. Через два місяці я стала краще виглядати.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!