Дешеві таблетки для схуднення - список найбільш ефективних препаратів

Багато жінок, які лінуються самостійно приводити своє тіло в порядок, шукають дешеві таблетки для схуднення в надії, що який-небудь недорогий препарат допоможе організму впоратися із зайвими жировими відкладеннями. Попит народжує пропозицію, тому вітчизняні, китайські, корейські та інші фармацевтичні компанії розробили такі засоби і, судячи з відгуків, більшість з них виявилися хоч і дешевими, але досить дієвими.

Види таблеток для схуднення

Сьогодні фармацевтичні компанії розробили безліч різновидів таблеток, які допомагають жінкам (і чоловікам) худнути. Все – дорогі і недорогі таблетки для схуднення – умовно поділяються на кілька груп, кожна з яких по-різному діє на організм. Перш ніж вибрати таблетки, слід ознайомитися з спрямованістю їх впливу, побічними ефектами. Існують такі групи засобів:

  • замінники їжі;
  • пригнічують апетит;
  • забезпечують стан ситості;
  • що спалюють жир;
  • проносні і сечогінні.

Побачивши в інтернет-магазині акцію у вигляді вигідною знижки, не поспішайте відразу ж замовляти поштою цей препарат, нехай він і варто максимально дешево, та ще з безкоштовною доставкою. Завжди пам'ятайте, що деякі засоби для схуднення можуть виявитися не тільки неефективними, але ще й небезпечними для здоров'я. До таких відносяться:

  • психотропні препарати;
  • ті, що знижують провідність клітин ЦНС;
  • засоби, що сприяють збільшенню ризику депресії або суїцидальних нахилів;
  • мають канцерогенні фактори.

Дешеві таблетки для схуднення в аптеках

Аптечні пігулки не тільки дешеві, але і самі кращі серед споживачів. Наприклад, багато купують активоване вугілля, адже це – копійчане засіб для схуднення, що, судячи з відгуків, дає приголомшливий результат. Варто відзначити, що мікрокристалічна целюлоза (МКЦ) виробляє схожий ефект – нормалізує травлення, що сприяє зниженню маси тіла. Розглядаючи бюджетні засоби для схуднення в аптеках, зверніть ще увагу на екстракт зеленого чаю в порошку, який не тільки спалює жир, що під шкірою, але і бореться з целюлітом.

Недорогі Бади для схуднення

До Бадів відноситься група парафармацевтиков, що не мають статусу лікарських препаратів. Склад так само, як і ціна біологічно активної добавки, може змінюватися – вони будуть дешевими або дорогими, залежить від виробника. Деякі дешеві Бади для схуднення реально допомагають, надаючи позитивний ефект на організм тим, що заповнюють в ньому запаси вітамінів і корисних речовин, а деякі абсолютно марні для досягнення цієї мети. У будь-якому випадку, перед покупкою таких таблеток варто уважно ознайомитися з їх складом.

Як діють таблетки для схуднення

Взагалі, можна з упевненістю сказати, що як такого універсального рецепту, спалює жир, не існує. Це пояснюється тим, що кожен організм по-різному реагує на те, що у нього намагаються «забрати» його запаси. Однак згідно з відгуками, стовідсотковий результат дають доступні, недорогі таблетки для схуднення. Приймаючи навіть дешеві препарати правильно, ви досягнете того, щоб вони подіяли так, як вам треба. Механізм дії у всіх дешевих таблеток для схуднення різний: одні виводять зайву рідину, інші очищають кишечник або надають відчуття насичення і т. п.

Сечогінні засоби

Такого роду засоби найпопулярніші серед тих, хто бажає схуднути. Сечогінні препарати для схуднення містять рослинні екстракти, які виводять рідину з організму, за рахунок чого й відбувається зменшення маси тіла. Недоліками як дешевих, і дорогих сечогінних таблеток є те, що після припинення прийому кілограми повертаються, а з-за втрати води з'являється слабкість м'язів, порушується робота серця. Якщо вирішили схуднути за допомогою таких засобів, віддайте перевагу безпечним варіантами:

  1. Фуросемід – відомі таблетки, які користуються популярністю серед дівчат, хворих на анорексію. Приймаючи пігулки по рекомендацій інструкції, ви зможете допомогти організму вивести зайву воду.
  2. Торасемид– дешеві таблетки для схуднення, які мають яскраво виражений сечогінний ефект, тривалість якого довше, ніж у Фуросеміду.

Очищають організм

Коли організм очищається від неперетравленої їжі та зайвої води, це є безпечним методом схуднення. Пити такі кошти бажано нетривалий час, оскільки тривале застосування може викликати ризик виведення корисних речовин. Існують такі очищаючі таблетки для схуднення:

  1. Турбослім. Розрекламовані, але дешеві таблетки, володіють проносним ефектом. Капсули швидко виводять з'їдену їжу, за рахунок чого калорії не відкладаються у вигляді жиру. Дія препарату припиняється відразу після припинення курсу прийому.
  2. Фитолакс. Жувальні таблетки, стимулюють роботу кишечника за рахунок посилення перистальтики, поліпшення сорбції та евакуаторних функцій органу травлення.

Жиросжигающие препарати

Дешеві і ефективні таблетки для схуднення, що мають збалансований склад, можуть реально зруйнувати вже наявні жири, при цьому вони ще будуть перешкоджати накопиченню нових. Однак при застосуванні такого роду ліків необхідно скорегувати харчування: відмовитися від газованої води, солодощів, жирної їжі. Наприклад, існують такі недорогі жиросжигающие препарати:

  1. Ліда. Китайське засіб, активним компонентом якого є сибутрамін (похідний амфетаміну). Завдяки цьому сильнодіючого компоненту організм не зможе «запастися» жировими відкладеннями.
  2. Орсотен. Маловідомий препарат, містить лікарську речовину, дія якого спрямована виключно на схуднення. Ефективність його полягає у витраті накопиченого жиру і перешкоді накопичення нового.

Знижують апетит

Такого роду таблетки роблять сильний вплив на нервову систему, за рахунок чого і притупляється відчуття голоду. Препарати, які пригнічують апетит, ще називають аноректиками, а підходять вони лише тим, у кого основною причиною ожиріння є переїдання. У продажу є різні таблетки, що знижують апетит і пригнічують відчуття голоду, серед них можна виділити:

  1. Редуксин – одна з найбільш популярних засобів для схуднення. Діючою речовиною таблеток є сибутрамін. Впливаючи на центр насичення, розташований в гіпоталамусі, речовина подовжує дію норадреналіну і серотоніну, за рахунок чого відчуття голоду блокується на тривалий термін.
  2. Голдлайн. Дешеве індійське засіб, що користується популярністю у дієтологів, яке можна купити в аптеці за рецептом. Желатинові капсули притупляють почуття голоду у людини, а завдяки цьому скорочується прийом калорій.

Таблетки, що блокують засвоєння вуглеводів

Розглядаючи недорогі препарати для схуднення, варто приділити особливу увагу «блокираторам». Механізм їх дії полягає в тому, що вони блокують ферменти, що розщеплюють вуглеводи, або необоротно пов'язують їх з харчовими компонентами, потім виводять з організму неперетравлені. До хорошим та дешевим «блокираторам» відносяться:

  1. Глюкобай. Ефективно гальмує перетравлення вуглеводів та їх всмоктування в тонкій кишці. Результатом застосування такого засобу буде скорочення зростання концентрації глюкози в крові, яка надходить в організм у углеводосодержащей їжею.
  2. Глюкофаж– відноситься до дешевих пігулок для схуднення, що практично не мають побічних ефектів. Діючою речовиною є метформін, завдяки якому знижується рівень глюкози і холестерину, які часто завищені у людей із зайвою вагою.

Як приймати препарати для схуднення

Всі дешеві засоби для схуднення мають інструкцію з рекомендаціями виробника щодо дозування препарату. Однак практично всі компанії попереджають, що попрощатися з кілограмами буде набагато легше, якщо бажає схуднути крім таблеток збалансує свій раціон, посприяє тому, що його організм буде відчувати фізичні навантаження, нехай навіть мінімальні.

Рейтинг таблеток для схуднення

На один курс потрібно кілька упаковок таблеток, а вартість деяких засобів може досягати до декількох тисяч рублів, тому багато шукають дешеві препарати для схуднення. До недорогим, але ефективним відносяться:

1. МКЦ – мікрокристалічна целюлоза:

  • Характеристика: діючий компонент – клітковина. В упаковці 100 таблеток по 500 мг.
  • Плюси: сприяє зниженню апетиту за рахунок того, що клітковина розбухає в шлунку, поліпшується перистальтика кишечника, завдяки чому людина перестає страждати запорами.
  • Мінуси: порушується функціонування системи травлення, разом з жиром з організму виводяться потрібні хімічні елементи і корисні речовини.
  • Ціна: від 135 рублів.

2. Турбослім:

  • Характеристика: до складу входять гуарана, екстракти водоростей, бромелайн, трави і витяжки з цитрусових.
  • Плюси: пригнічує апетит, покращує травлення, чинить проносний ефект.
  • Мінуси: приймати бажано тільки в домашніх умовах.
  • Ціна: від 209 рублів.

3. Орсослим:

  • Характеристика: капсули 120 мг №21, діючі речовини – кофеїн, олигофруктоза, L-карнітин.
  • Плюси: дешеві таблетки для ефективного схуднення, підсилюють фізичну і розумову працездатність, спалювання жиру, допомагають вирости м'язової тканини, сприяють швидкому насиченню.
  • Мінуси: засіб дає малоефективний результат.
  • Ціна: від 145 рублів.

4. Орсотен:

  • Характеристика: капсули по 120 мг, в упаковці може бути 21, 42 або 84 шт., діюча речовина – орлістат.
  • Плюси: розщеплюють жири, що потрапляють в організм з новою їжею, після чого вони покидають людини природним шляхом.
  • Мінуси: після курсу прийому можлива поява слабкості, неприємних відчуттів.
  • Ціна: 646 рублів.

5. Американська крушина:

  • Характеристика: 10 таблеток по 0,2 мг, до складу входять різні трави.
  • Плюси: прискорюють обмін речовин, знижують апетит, послабляют кишечник.
  • Мінуси: добавка може викликати безсоння, судоми, аритмію, серцевий напад, тремор.
  • Ціна: від 30 рублів.

Де придбати таблетки для схуднення

Всі дешеві препарати, про які йшла мова вище, можна придбати в аптеках Москви і Підмосков'я. Більшість з них відпускаються без рецепта, тому кожен бажаючий зможе замовити їх, адже в онлайн-режимі це зробити можна хоч з Санкт-Петербурга, причому з доставкою додому. Тим, хто хоче купити капсули для схуднення Ліда, варто знати, що в аптеках вони не продаються, але ви завжди можете замовити упаковку в інтернет-магазині.

Ціна таблеток для схуднення

Серед всіляких дешевих коштів для схуднення активоване вугілля не може не радувати своєю дешевизною – одна упаковка в середньому коштує близько 20 рублів. Ціни на інші препарати теж невеликі:

Найменування

Ціна в аптеках Москви, рублів

Фуросемід (40 мг 50 шт.)

34-59

Торамесид (5 мг 30 шт.)

117-194

Турбослім (чай для очищення)

209-276

Фитолакс (жувальні таблетки по 0,5 г №20)

174-203

Ліда

Від 990 (в інтернет-аптеках)

Орсотен (120 мг 21 шт.)

646-696

Редуксин Мет

Від 750

Голдлайн Лайт

Близько 600

Глюкобай (100 мг №30)

711-811

Глюкофаж (500 мг №30)

114-327

Орсослим (0,39 мг №56)

145-366

МКЦ (503 мг №100)

135-168

Відео: чим небезпечні таблетки для схуднення

Так не МОЖНА худнути (3): ТАБЛЕТКИ для схуднення

Відгуки лікарів

Марія, дієтологЯ – лікар-дієтолог з багаторічним стажем, тому рекомендую своїм пацієнтам таблетки для схуднення виключно в тих випадках, коли їм більше нічого не допомагає. Застосування багатьох аптечних засобів може викликати гормональний дисбаланс, порушити травну систему, але при цьому ніяк не вплинути на саму жировий прошарок.
Федір Іванович, терапевтБагато пацієнтів запитують, наскільки безпечні таблетки для схуднення. На це завжди відповідаю, що такого роду препарати небажано вживати тим, хто може сам займатися спортом – навіщо порушувати обмін речовин? Так, з їх допомогою відбувається розщеплення жиру, але найчастіше можна обійтися більш щадними методами, наприклад, дієтою.
Ігор, дієтологВ інтернет-аптеках розвелося багато тайських препаратів, китайських, схожих за принципом дії – всі речовини, які є в їх складі спрямовані на те, щоб прискорювати розщеплення жирів. Я позитивно ставлюся до таких засобів, але тільки якщо мої пацієнти спочатку проходять обстеження, а я виключаю можливі ризики для здоров'я.

Відгуки худнуть

Марина, 45 роківПила таблетки Модельформ, результатом дуже задоволена – пігулки не просто допомогли мені позбутися від звірячого апетиту, але і посприяли коригування раціону, відмови від шкідливої їжі. Єдиним мінусом цього препарату я б відзначила те, що незабаром кілограми починають повертатися, тому курс потрібно періодично повторювати.
Ірина, 28 роківПодруга подарувала мені Редуксин, від ефекту я вражена – за місяць пішло 6 кг. Підозрюю, що вони можуть викликати звикання, тому що в списку компонентів є сибутрамін, а адже це похідне від амфетаміну. Вирішила припинити прийом, але мої нинішні фото змушують мене йти за іншим засобом, з більш безпечним складом і продовжувати схуднення.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!