Чай Турбослім для схуднення й очищення склад, інструкція по застосуванню і протипоказання

Численні позитивні відгуки в мережі говорять, що чай Турбослім реально допомагає швидко досягти значного результату в схудненні і повному очищенні організму. Глянувши на склад настільки відомого чаю для схуднення, стає очевидним його позитивний вплив на кишечник і, як наслідок, – на весь організм.

Чай Турбослім для схуднення

Більшості жінок, що постійно ведуть боротьбу із зайвою вагою, добре знайоме назва лінійки біологічно активних добавок для зниження ваги Турбослім в каталозі відомого виробника Бадів Евалар. Багато хто навіть пробували деякі препарати на собі і діляться на спеціальних сайтах позитивними (рідко – негативними) відгуками про різної продукції з даної серії. Прекрасно себе зарекомендував чай Турбослім для схуднення, який з виглядом дуже схожий зі звичайним пакетованим чаєм, проте його дія на фігуру вражає.

Як діє Турбослім

Щоб упевнитися в ефекті від прийому цього чудо-чаю, треба зрозуміти, як діє Турбослім. Не варто фантазувати – звичайний трав'яний чай, як і інші препарати для схуднення, що не в змозі миттєво розщепити весь зайвий жир на вашому тілі. Правильно заварений, а потім вжитий напій просто допоможе організму налагодити обмін речовин, очистити кишечник від скупчився в ньому харчового сміття, трохи приборкає апетит, що і призведе до часткового зниження ваги. Це і є основні плюси препарату.

Якщо пити Турбослім чай замість звичайного, паралельно обмеживши себе у висококалорійній їжі і підключивши невелику физнагрузку, вам вдасться значно схуднути в короткі терміни. Дія препарату базується на проносних, жовчогінних і сечогінних властивості трав, що входять в натуральну композицію даного засобу для схуднення. Стає зрозумілим, що приймати чай Евалар краще в такі дні, коли вам не доведеться виходити надовго з дому, щоб відвідати туалет.

Відгуки лікарів

Думки фахівців про Турбослім чаї, як і про будь-якому іншому очисному чаї, неоднозначні. Хтось вважає такий чай марною тратою грошей і часу, стверджуючи, що ніякої користі організму він не несе, хтось же твердо заявляє, що якщо грамотно підійти до прийому такого трав'яного збору, поєднавши прийом з низькокалорійним дробовим харчуванням і спортом, можна легко і швидко знизити вагу до бажаних цифр. У всякому разі, не варто спиратися тільки на відгуки лікарів про чай Турбослім або на інформацію про нього в різних джерелах – краще порадитися з досвідченим дієтологом.

Склад чаю Турбослім

Це натуральний засіб для схуднення складається виключно з природних компонентів. Вони підібрані так, що кожна з трав доповнює чарівний букет чаю. Всі рослини в складі чаю Турбослім спрямовані на те, щоб сприятливо впливати на роботу травної системи, сприяти швидкому схудненню без жорстких обмежень в харчуванні:

Зелений чай є основою очищаючого трав'яного збору – змушує прискорюватися обмінні процеси, вимиває шлаки і токсини, тонізує організм.

  • Олександрійський лист (лист сени) володіє вираженим проносну дію, відмінно стимулює перистальтику кишечника .
  • Кукурудзяні рильця відомі своїм жовчогінну та сечогінну ефектом, знижують апетит.
  • Плодоніжки вишні теж добре активізують відтік жовчі і нейтралізують застійні явища в ШКТ, запобігають набряки.
  • Гарцинія камбоджійська частково гальмує процес переробки вуглеводів і відкладання жиру, допомагає контролювати апетит.
  • М'ята перцева заспокоює, знімає спазми, покращує відтік жовчі.

Інструкція чаю Турбослім

Як і будь-який інший препарат, що продається в аптеці, даний трав'яний збір має інструкцію по застосуванню. Інструкція чаю Турбослім не дуже велика – тут коротко описаний сам препарат, благотворний вплив його компонентів на організм, зазначені рекомендації по застосуванню і дозволена добова доза готового напою, кількість фільтр-пакетів у коробці (20), а також вага кожного (2 г), можливі протипоказання і рада перед початком використання такого БАДа для схуднення проконсультуватися з лікарем.

Як пити Турбослім

Щоб не перестаратися і не нашкодити організму надмірним споживанням Турбослім чаю, сподіваючись якнайшвидше розпрощатися з набридлими зайвими кілограмами, треба знати, як пити Турбослім. Виробник рекомендує заварювати чай для схуднення, як звичайний – 1 пакетик залити склянкою окропу, після чого наполягати від 3 до 5 хвилин. Випивати готовий напій 2 рази в день, поєднуючи прийом чаю з прийомом їжі. Про підсолоджувачах не сказано нічого, так що краще обійтися без них. Якщо такий букет трав вам не за смаком, можна трохи розбавити концентрований відвар водою.

Протипоказання

Не існує лікарського засобу, нехай навіть і складається тільки з натуральних компонентів, яке було б абсолютно нешкідливим. Протипоказання чаю Турбослім обумовлені можливими негативними побічними ефектами, які можуть надавати трави в складі чаю на роботу різних систем організму. Цей трав'яний чай заборонено пити жінкам у періоди вагітності і лактації, людям, чий організм не приймає будь-який з рослинних компонентів збору або страждають серйозними захворюваннями ШКТ.

Ціна на чай Турбослім

Худнуть дами готові віддати за чудодійний препарат мало не півзарплати, щоб скоріше стати стрункими. Ціна на чай Турбослім адекватна його ефекту. Вартість 20 пакетиків чаю, яких, якщо строго слідувати інструкції, повинно вистачити на 10 днів, варіюється від 240 до 400 рублів. Порівняно недорого засіб можна замовити в інтернет-аптеці або купити в інтернет-магазині компанії Евалар. Московські ціни на Турбослім чай ви можете дізнатися із таблиці нижче:

Назва аптеки або інтернет-магазину

Ціна в рублях

Аптека оптових цін WER.RU

266

Аптека низьких цін ЭликсирФарм

295

Аптека ZdravZona

241

Інтернет-аптека Еврофарм

270

Кремлівська аптека

286

Аптека СДЛ

307

Аптека Медбиолайн

331

Онлайн гіпермаркет здоров'я 36,6

Чотириста сім

Сайт компанії Евалар

236

Відео: Турбослім очищення

Турбослім чай, кава

Відгуки

Єлизавета, 29 роківЧаї для схуднення п'ю давно, але не часто. Скидання ваги з допомогою чаю відбувається за рахунок швидкого вигнання продуктів харчування з організму природним способом, який мені підходить, адже не треба мучити себе дієтами і тренуваннями. А ще з цим чаєм реально їсти хочеться менше. Турбослім п'ю вперше – за тиждень пішло 1,3 кг. Відмінний результат!
Вероніка, 31 рікОсь і я вирішила спробувати трав'яний збір для зниження ваги. Вибрала Турбослім, хоч і був трохи дорожче інших. Просто назва знайоме – подруга брала такі таблетки. Почала пити по склянці на ніч тому, що боялася нескінченних походів в туалет на роботі. Все нормально – мені чай підійшов. Випила пів-упаковки і вже мінус 1,5 кг.
Галина, 40 роківНе знаю, як на рахунок ефекту в схудненні, але проносний ефект у Турбослима ого-го який! Випила тільки пару пакетиків, майже повна упаковка припадає пилом на полиці в кухні. Мій кишечник дуже бурхливо реагував на компоненти чаю – варто було зробити пару ковтків, як починалася сильна діарея. Довелося забути про ідею легкого схуднення – просто менше їм і бігаю.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!