Аллохол для схуднення - відгуки про застосування, ціна та інструкція, як пити таблетки

Кожна жінка прагне схуднути. Все більш популярним стає прийом таблеток. Але як вибрати засіб, що не приносить шкоди для організму? Вважається, що до таких належать жовчогінні препарати. Якщо вірити відгукам, алохол таблетки для схуднення, що мають у своєму складі корисні компоненти, дають хороший результат.

Що таке аллохол

Препарат аллохол відноситься до жовчогінних засобів. Він сприяє поліпшенню функцій шлунка та усунення гнильних процесів у травному тракті. Таблетки нормалізують вироблення жовчі і зменшують ризик появи каменів у жовчному міхурі. Під час прийому аллохолу знижується кількість холестерину, що випав в осад, і поліпшується робота печінки. У сукупності це покращує метаболізм, що призводить до зниження ваги.

Показання до застосування

Препарат відпускається без рецепта і заснований на натуральних інгредієнтах, але необхідно знати показання до застосування аллохолу. В анотації засіб рекомендовано для лікування симптомів деяких хвороб печінки і жовчного міхура:

  • хронічного гепатиту;
  • початкової стадії цирозу печінки;
  • холангіту;
  • холециститу;
  • дискінезії жовчовивідних шляхів або жовчного міхура;
  • атонічних запорів;
  • постхолецистектомічного синдрому (після видалення жовчного міхура);
  • неускладненого холелітіазу.

Склад

У складі аллохолу знаходяться компоненти виключно рослинного походження. Всі вони є чинними, допоміжних речовин немає. Інгредієнти спресовані і покриті оболонкою для запобігання розсипання. Таблетки продаються в упаковках по 10, 20 або 50 штук. До складу кожної з них входить:

  • жовч тварини суха – 80 мг;
  • екстракт часнику сухий – 40 мг;
  • сухий екстракт кропиви – 5 мг;
  • вугілля активоване – 25 мг.

Користь і шкода аллохолу

Оцінити користь і шкоду аллохолу для схуднення легко. Плюси даного препарату відзначають багато. Таблетки позбавляють від неприємних симптомів і ускладнень, пов'язаних з схудненням. Абсолютно натуральні компоненти благотворно впливають на організм і не мають побічних ефектів. При правильному харчуванні і виконанні фізичних вправ, прийом аллохолу стане прекрасним помічником на шляху до ідеальної ваги. Проте, в інших випадках, дія препарату не так очевидно. Або таблетки не матимуть належного ефекту, або можуть призвести до небажаних наслідків.

Аллохол при схудненні

Чи ефективний аллохол при схудненні? Кропива зменшує апетит. Активоване вугілля сприяє виведенню шкідливих речовин. Часник впливає на поліпшення ліпідного обміну. Медики вважають, що аллохол поліпшує травлення, прискорює метаболізм, що благотворно позначається на процесі зниження ваги. Але приймати тільки аллохол і чекати результату не варто. Це може бути небезпечно для здоров'я. Першим негативним ознакою є те, що починає боліти в боці. Потрібно змінити раціон і регулярно займатися спортом, а таблетки використовувати як допоміжний засіб.

Дія аллохолу

Терапевтичний ефект препарату полягає у взаємодії його активних компонентів. Дія аллохолу на організм проявляється вираженим холекинетическим і холеретическим властивістю. Перше полягає в запобіганні застою жовчі і покращення її відтоку, друге – поліпшення вироблення жовчі. Завдяки цим процесам відновлюється функція печінки, зводиться до мінімуму ризик випадання холестерину в осад, і зменшується можливість формування каменів у жовчному міхурі.

Як пити аллохол для схуднення

Необхідно зазначити, що інструкція аллохолу не містить інформації про схуднення. Однак, існують деякі рекомендації, що допомагають запобігти побічні ефекти та ускладнення при прийомі аллохолу для схуднення. Як приймати аллохол в таблетках:

  1. Пити аллохол необхідно 2 рази на день по 2 таблетки.
  2. Застосування аллохолу можливо тільки після прийому їжі, інакше можна травмувати слизову оболонку органів травлення.
  3. Курс прийому таблеток для зниження ваги становить 2 тижні. Продовжити його можна лише за призначенням лікаря.
  4. Збираючись застосовувати аллохол, ознайомтеся з протипоказаннями. Препарат не можна вживати при запаленні підшлункової залози, гострому гепатиті, індивідуальної непереносимості компонентів, жовтяниці ахолического типу, виразці, дистрофії печінки, каменях, а також під час вагітності і в період лактації.
  5. Для профілактики курс прийому краще пройти 3 рази, роблячи між ними перерви, не менше 3 місяців. Слід пам'ятати, що аллохол не можна пити постійно. Це може негативно позначитися на роботі жовчного міхура і стати причиною порушення травлення.

Чистка алохолом

Даний препарат активно використовується для чищення печінки. Судячи з відгуків, така процедура дає позитивний результат, якщо знати, як правильно приймати аллохол. Прийнятну дозування пацієнта повинен призначати лікар. Чистка організму алохолом може бути проведена двома способами:

  1. Традиційний метод. Тут потрібно пити по 1-2 таблетки 3-4 рази в день протягом місяця. Максимальна добова доза становить 8 таблеток. Якщо помічені виражені порушення в роботі печінки і жовчного міхура, курс можна продовжити до 2 місяців.
  2. Очищення за 14 днів. Даний спосіб передбачає використання певної схеми. Необхідно підкреслити, що ця методика не підтверджена фахівцями, хоча і славиться хорошим результатом. У таблиці наведено детальний механізм чищення:

Перший тиждень

Дозування

Другий тиждень

Дозування

1 день

1 таблетка

8 день

7 таблеток

2 день

2 таблетки

9 день

6 таблеток

3 день

3 таблетки

10 день

5 таблеток

4 день

4 пігулки

11 день

4 пігулки

5 день

5 таблеток

12 день

3 таблетки

6 день

6 таблеток

13 день

2 таблетки

7 день

7 таблеток

14 день

1 таблетка

Побічні дії

Побічні дії аллохолу полягають у прояві різних алергічних реакцій або діареї. У цьому випадку прийом препарату необхідно відмінити. Неприємні симптоми минають самостійно, без спеціального лікування. Інші побічні явища не зафіксовані. При перевищенні призначеної дози можлива поява нудоти, діареї, нудоти, шкірного свербежу.

Ціна на аллохол

Алохол Таблетки можна купити в інтернет-магазині або в звичайній аптеці. Багато організацій надають можливість замовити необхідний препарат, але залишають за собою право, в разі відсутності його на складі, замінити засіб на його аналог. У Москві аллохол представлений за прийнятними цінами. В інтернет-магазині є можливість вибрати підходящий варіант, вивчивши каталог. В залежності від кількості таблеток, вартість препарату варіюється в межах 10 – 50 рублів.

Відео: аллохол для очищення організму

Як почистити печінку алохолом

Відгуки

Галина, 43 рокиЯ пила Аллохол, сподіваючись з його допомогою активізувати обмін речовин і позбутися целюліту. Крім прийому таблеток, я перейшла на правильне харчування, регулярні обгортання, заняття в спортзалі і виключила алкоголь. Ефектом задоволена. За місяць – мінус 5 кг Особливо радує стан шкіри на проблемних ділянках тіла. Скільки методик не пробувала, ця виявилося найдієвішою. І ціна таблеток копійчана!
Наташа, 28 роківЩоб очистити організм, я регулярно п'ю аллохол. Можу відзначити такі основні плюси, як покращення процесу травлення і стану шкіри. До того ж, кожен раз мене залишають 3-4 зайвих кілограма. Хочу зазначити, що це абсолютно без зусиль, так як ніяких додаткових процедур я не використовую. Швидко і недорого!
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!