Схуднення від Ксенії Бородіної

Відома телеведуча телепроекту «Дом-2» вразила своїх шанувальників тим, як швидко увійшла в форму після пологів: за 2 місяці дівчині вдалося скинути більше 16 кг. Такий приголомшливий результат дав грунт для пліток щодо способу схуднення медіа-персони. Щоб розвіяти домисли, ведуча розкрила свій секрет. Дієта Ксюші Бородіної вмить стала дуже популярною. Давайте розберемося, в чому ж полягають принципи жиросжигающего харчування зірки.

Як схудла Ксенія Бородіна

Як заявляє сама дівчина, суттєва різниця між фото до і після – це результат кропіткої роботи. Низькокалорійна дієта в середньому допомагає прибрати від 3 до 5 кг в тиждень. Такий ефект можливий при строгому дотриманні раціону харчування. Секрет схуднення Ксенії Бородіної криється в наступних правилах:

  • більше руху;
  • прибрати солодке, борошняне;
  • пити більше рідини;
  • меню повинне бути засноване на низькокалорійних продуктах.

У чому полягає дієта Бородіної

Зниження ваги досягається за рахунок максимального зменшення калорій в раціоні. Схуднення за методом Ксенії засноване на огірках: в день дозволяється з'їдати до 2-х кілограм свіжого зеленого овоча. Крім цього, допускається вживання 1 вареного яйця і трохи нежирного м'яса. Салати заправляють сметаною або лимонним соком. Повністю виключається солодке і цукрозамінники. При вмілому комбінуванні продуктів, огіркова дієта може включати смачні та різноманітні страви, тому не варто переживати про те, що доведеться харчуватися тиждень тільки зеленим овочем.

Меню огіркової дієти

Дієта від Ксенії Бородіної допоможе повернути красу і здоров'я тілу. Так як основу раціону складають свіжі огірки, відбувається очищення організму. Продукт багатий вітамінами, але в теж час, має низький вміст калорій. На сніданок дозволяється з'їдати шматочок цільнозернового хліба і 1-2 зеленого овоча. На пізню вечерю також необхідно вживати 1 свіжий огірок. Що стосується інших прийомів їжі, вони більш різноманітні.

  1. Обід: овочева юшка + яблуко/ 100 г нежирного м'яса + овочевий салат або гарнір із крупів.
  2. Полуденок: апельсин/яблуко/груша.
  3. Вечеря: салат (огірки і зелень) з лимонним соком + 20 г твердого сиру/яйце.

Програма харчування Худнемо за тиждень

Комплекс являє собою набір страв у вигляді сухих сумішей. У невеликому валізці покупець отримує збалансоване меню, яке включає перші, другі страви, десерти і напої. Їжа розбита на 5 прийомів, щоб не перевантажувати ШКТ. Всі страви малокалорійні, завдяки чому і відбувається процес схуднення. Перевага такого методу в тому, що вам зовсім не потрібно готувати: затока суміш окропом, можна отримати смачний обід чи вечерю. Крім того, ціна набору демократична.

Виробники стверджують, що цей комплекс абсолютно нешкідливий для здоров'я, допомагає позбутися від 4 кг після 7 днів. Варто враховувати, що «Худнемо за тиждень» має такі протипоказання:

  • захворювання ШКТ;
  • рак;
  • вагітність;
  • лактація;
  • забороняється вживання дітям до 18 років.

Відео: Дієта Ксенії Бородіної

Спосіб життя: дієта Ксенії Бородіної

Відгуки

Анна, 25 роківХарчуватися практично одними огірками – це знущання над організмом. На дієті ледве протрималася 2 дні, постійно відчувала голод. Такий метод схуднення точно не для мене. Краще дотримуватися правильного харчування або сісти на безуглеводку. Там хоча б не доведеться виснажувати себе голодом.
Оксана, 28 роківДієта від Ксенії Бородіної мені допомогла позбутися від 7 кг за місяць. Сидіти на ній дуже складно, але з часом звикаєш. Не потрібно боятися, що весь місяць доведеться їсти одні огірки. Якщо навчитися рахувати калорії, то з дозволених продуктів вийдуть чудові супи і салати. Дієта дійсно ефективна, часто рекомендую її знайомим.
Марина, 46 роківНачитавшись позитивних відгуків, я купила в аптеці «Худнемо за тиждень з м'ясом». Ця хімія працює, але є сухі суміші протягом місяця дуже складно. Деякі страви дуже несмачні і далекі від свого оригіналу. За 2 тижні вживання без фізичних навантажень мені вдалося скинути 5 кг. Метод цікавий, але не для регулярного використання.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!