Як прибрати галіфе на стегнах в домашніх умовах

При ретельному огляді кожна людина знайде на своєму тілі чимало проблемних місць, звідки потрібно прибрати зайві жирові відкладення. Жінок особливо хвилює, як прибрати галіфе на стегнах, тому що в них ці місця часто набувають непривабливі форми «вушок».

Що таке галіфе на стегнах

Можна не мати зайвої ваги, але страждати від не дуже гарних частин тіла. Галіфе на стегнах – це проблемна зона багатьох жінок. Вона виникає не із-за наявності зайвих кіло і від целюліту. Це так званий резервний жировий шар. Його формування починається в період пубертата і закінчується приблизно в 20 років. Проблема в тому, що після встановлення регулярного менструального циклу необхідність у резервному шарі пропадає. Він більше не потрібен організму, тому блокується від життєдіяльності.

Це веде до процесу склеротизації (ущільнення жирової прошарку), який є природним етапом формування фігури. Потім прошарок обволікається фіброзно-сполучною тканиною і більше не бере участь ні в яких процесах. Її непропорційний розподіл сприяє виникненню знаменитого галіфе на стегнах, яке не прибрати ніякими дієтами.

Як прибрати вушка на стегнах

Корекція будь-якій частині фігури – це цілеспрямована праця, що займає багато часу і сил. Щоб прибрати вушка на стегнах, доведеться потрудитися подвійно, тому що шар, який їх формує, знаходиться набагато глибше поверхневого жиру. Ця частина тіла піддається тільки комплексному впливу. Для її красивого вигляду необхідно поєднувати дієти, вправи для зони галіфе, апаратні методики, масаж. Крайній метод – ліпосакція.

Тільки за допомогою такого підходу вдасться пробитися через щільну оболонку, що захищає жир. Витрачені зусилля будуть винагороджені постійним результатом, оскільки локальні відкладення такого типу організм втрачає безповоротно. Важливо почати роботу над проблемною зоною в період її формування, залишивши вживання шкідливої їжі і докладаючи постійні зусилля до роботи над фігурою. Дівчат, які в юному віці займалися плаванням, танцями іншими видами спорту набагато менше хвилює, як прибрати галіфе на ногах, тому що воно там не утворюється.

Як прибрати зону галіфе в домашніх умовах

Всі, хто задається питанням, як позбутися від вушок на стегнах, удаються до кількох важливих процедур:

  • роблять самомасаж;
  • масляні обгортання;
  • правильно харчуються;
  • виконують відповідні фізичні вправи.

Систематична робота в цих напрямках дозволить прибрати зону галіфе в домашніх умовах без витрат на спортзали і салони краси. Самомасаж краще проводити із застосуванням антицелюлітних кремів, які прискорять процес. Хороший ефект досягається за рахунок використання вакуумних банок, але можна масажувати тіло і руками. Техніка проста: намажте проблемні зони кремом або маслом і повільно водите круговими і зигзагоподібними рухами. Курс повинен складатися не більше, ніж з 15 процедур, які проводяться через добу.

Дієту кожна людина повинна вибрати для себе сам. Вона відмінно позначиться як на бердах, так і на животі, руках, обличчі, прибираючи зайвий жир. Потрібно включити в раціон харчування більше рослинної їжі, фруктів і овочів, кисломолочних продуктів, каш, білий хліб змінити на висівковий, стежити за калорійністю. Корисно знизити споживання солі, яка уповільнює відтік рідини, дотримуватися приготування варених страв, нежирного м'яса, виключити солодощі та швидкі перекуси нездоровою їжею. Можна зробити акцент на корисних білках і складних вуглеводах.

Обгортання теж грають не останню роль в задачі, як прибрати галіфе " на стегнах. Вони сприяють схудненню, покращують загальний стан шкіри, підтягнутий і зроблять її більш пружною. Їх можна проводити з використанням ефірних масел, шоколаду, грязей або водоростей. Щоб зробити масляне обгортання, приготуйте наступний склад: 20 грам базового масла (оливкового, мигдального, масажного) і по 2-3 краплі олії ялівцю, лаванди і лимона. Наносимо суміш на стегна і обертаємо плівкою на півгодини.

Вправи для галіфе на стегнах

Щоб стегна стали стрункими і не були зіпсовані ніякими «вушками», до них потрібно підібрати правильний спортивний підхід. Він полягає в кардиотренировках у поєднанні із звичайними вправами. В якості першого підійде біг, танцювальна аеробіка, велосипед, фітнес. Кардиотренировкам потрібно приділяти час кілька разів на тиждень. Їх мета - опрацювати рельєф. Після можна виконувати вправи від галіфе на стегнах:

  • Відведення ноги. Встаємо рівно, руки на боках. Відводимо праву ногу вгору і в бік, затримуючи в повітрі 20 секунд. Виконуємо 5 махов. Потім повторюємо лівою ногою. Кількість підходів - 3. Щоб було легше тримати рівновагу, можна впиратися про стілець або стіну.
  • Присідання. Корпус прямо, руки на боках, потрібно намагатися, щоб коліна не йшли вперед за рівень пальців ніг. 3 підходи по 15-20 присідань.
  • Відведення ноги на четвереньках. Приймаємо позу, піднімаємо кінцівку в такому ж зігнутому положенні в бік, затримуємо 3 секунди, опускаємо. Робимо 2 підходи по 20 разів.
  • Випади. Стати рівно, руки на боках. По черзі відводимо ноги назад, присідаючи. Необхідно зробити 3 підходи по 15 випадів кожною ногою.
  • Стрибки з поджатием колін. Вихідне положення стоячи. Подпрыгиваем, намагаючись дотягнутися колінами якомога вище до грудей.

Як прибрати зону галіфе в тренажерному залі

Заняття в спортивному залі володіють рядом переваг через можливість використовувати тренажери і завдяки фахівця, який складає індивідуальну програму і стежить за правильним виконанням. Прибрати галіфе в зоні стегон в тренажерному залі допоможе тренажер Гакк, який дозволяє інтенсивно качати стегна під різними кутами. Там ви знайдете кросовер, спеціальні тренажери для роботи сидячи, стоячи і під кутом. Кожен з них дозволить звернути зусилля до строго певних м'язів. Це внутрішня або задня поверхня стегон, чотириголовий м'яз, біцепс стегна.

Як прибрати вушка з внутрішньої частини стегон

Щоб прибрати вушка з внутрішньої частини стегон, обов'язково спробуйте кросовер. Він створює високе навантаження на цю частину. Для більшої ефективності варто заводити працюючу ногу внапуск до опорної, що посилить роботу м'язів. Ногу слід тримати прямо і створювати максимальну амплітуду руху. Вага вибираємо такий, щоб ви змогли підняти мінімум 10 разів. Новачкам рекомендується зробити 1-2 рази по 10-15 махів кожною ногою, вага до 10 кг

Як прибрати жир з зовнішньої сторони стегон

Присідання в Гакк-тренажері допомагають прибрати жир з зовнішньої сторони стегон. Заодно, вправа задіює внутрішню і задню область стегна і сідниці. Воно підходить тим, у кого є проблеми зі спиною і суглобами, оскільки знімає з них частину навантаження. Чим вже розставити ноги, тим сильніше навантаження на передню частину стегон.Повторити 2-3 рази по 10-15 повторень з вагою від 0 до 10 кг.

Розгинання ніг – не важкий, але ефективна вправа від галіфе " на стегнах. Воно створює високе навантаження на зовнішню частину кінцівок, зменшуючи їх обсяг. Щоб підсилити навантаження для зовнішньої сторони стегон, потрібно розгортати носки назовні. Якщо робити довгу паузу у верхній точці, то м'язи будуть краще скорочуватися. Ця вправа добре виконувати після присідань. Повторити 2-3 рази на 10-15 махов з вагою 10-15 кг

Відео: вправи від галіфе

Як прибрати галіфе? Жиросжигающие комплекс для стегон!

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!